Relații Conștiente

Daca vrei sa-ti transformi relatia si sa te deschizi catre iubirea profunda, spirituala, te astept cu drag sa experimentezi programul online (curs + consiliere individuala pe email) "Relatii constiente".

300.00 lei
388.00 lei
-23%
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Intr-o relatie constienta, iubirea este o cale de transformare, vindecare si constientizare/crestere personala continua. O relatie constienta este o relatie creata permanent, un spirit treaz, un spatiu de putere si miracole.

Nu exista un maestru mai bun decat partenerul tau si, implicit, relatia ta. Relatia te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu suferinta, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.

Mitul "iubirea nu dureaza" este o scuza foarte buna pentru a ne inchide inimile si a renunta la munca noastra de evolutie si crestere prin relatii. Daca oricum nu dureaza, ce rost are? Atunci de ce sa ne mai dorim relatii, de ce sa ne mai luam astfel de anagajamente?
Adevarul este ca iubirea dureaza si se transforma, fiind simtita in noi si noi feluri, numai cand esti dispus sa-ti deschizi inima, chiar si in fata durerii, cand esti gata sa te privesti prin prisma experientelor in doi, cand esti dispus sa folosesti totul pentru transformare si purificare.

Relatia inca este privita ca un fel de "taram al fagaduintei". Ne iluzionam adesea, in urma celor citite, auzite sau invatate, ca odata indragostiti, iar mai apoi casatoriti, vom fi fericiti pentru totdeauna. Realitatea insa nu arata deloc asa si, de cele mai multe ori, oamenii care fac aceste proiectii mentale ajung sa fie mai nefericiti si mai singuri in relatii decat erau inainte. Si asa va fi mereu, pana nu intelegem ca asumarea unei relatii este o alegere constienta de transformare si crestere, un angajament in primul rand fata de propria fiinta, o calatorie a inimii. E necesar sa schimbam perceptia asupra relatiei, sa intelegem sensul ei profund si sa fim gata sa-i primim binecuvantarile.

Relatia este un spatiu in care fiecare partener vine atat cu iubirea sa, cat si cu frica sa. Ei aleg in fiecare moment daca se deschid catre vindecare sau se apara tot mai mult. Aleg daca sa fie vulnerabili sau, dimpotriva, sa fie mereu in control si sa inchida pe rand toate usile spre inimile lor. Aleg sa fie constienti sau complet absenti in relatiile lor.
 
Intr-o perioada cu cele mai profunde transformari interioare la care am asistat vreodata, e firesc ca si relatiile sa fie o sursa de provocari puternice. Vazand ce se intampla cu relatiile, mai ales in acest an, acest workshop a aparut ca raspuns la intrebarile exploratorilor Sinelui cu care m-am intalnit in ultimii ani.

Daca vrei sa-ti transformi relatia si sa te deschizi catre iubirea profunda, spirituala, te astept cu drag sa experimentezi programul online (curs + consiliere individuala pe email) "Relatii constiente".

Desfășurare:

Cursul și consilierea se desfășoară online, pe e-mail. Opțional se pot achiziționa și ședințe de consiliere telefonică (solicită detalii la office@astrocafe.ro)

După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare care va contine si un formular de înscriere. După completarea formularului, vei primi lecția 1 + alte informații necesare.

Recomandări:

 

Alte detalii:

 

Te aștept cu drag!

 

"Cursul in sine a adus pentru mine o schimbare a pozitionarii in relatii si anume in energia pacii, a iubirii , a echilibrului, a deschiderii, a acceptarii. Deja simt ca noua mea abordare (obtinuta ca urmare a acestui curs) face ca dinamica in relatiile mele sa fie altfel. Exact asa cum am scris si in celelalte feed back-uri, Universul ma ajuta, mi-a dat o situatie pe care sa exersez ( am la firma destule relatii cu care pot exersa:))). In care acest weekend am aplicat aceasta ultima lectie: am practicat iertarea, am zis : nu stiu, nu am mai fost intr-o astfel de situatie, am stat in intrebare si am adaugat: stiu real sa fiu in energia responsabilitatii 100%? Adica daca se intampla ceva in relatie, este responsabilitatea mea 100%. Minune! Magie! Totul in aceasta dimineata s-a rezolvat fara sa deschid gura prea mult! Mi se pare exceptional!" Carmen R. 

"Multumesc din suflet pentru suportul pe care mi l-ai acordat pe parcursul lectiilor. Pot sa zic, acum ca suntem la final de curs, ca a fost o adevarata aventura si o mare provocare. Am invatat sa vad din cu totul alta perspectiva ceea ce am facut o viata pe pilot automat. Acum vad cu totul altfel rolul unei relatii si mai ales rolul meu in ea. Mi-ai fost de un real ajutor si iti multumesc din suflet pentru asta." Alexandra

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

300.00 lei
388.00 lei
-23%
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop