Noul tau BANIVERS

Te invit la un curs online individual de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit:

380.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Te invit la un curs online individual de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit:

Noul tău B A N I V E R S

Creativitate şi Uşurinţă cu Banii

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Realitatea banilor din viața ta... Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atâtea poveşti avem, (ne) spunem şi ascultăm despre bani, încât banii nu au loc de ele. În fundal, deţinem un "manual de semnificaţii" atribuite banilor iar cu acestea re-creăm iar şi iar o realitate a lipsei. Avem tot felul de puncte de vedere şi definiţii despre bani, preluate şi învăţate, dintr-o era a inconştienţei, când prea puţini oameni realizau că banii nu sunt altceva decât energie, nici mai bună nici mai rea decât orice altă formă de energie disponibilă în experienţă umană.

Printre altele, am învăţat să ne raportăm la bani că la o putere aflată în afară noastră, de care depindem, căreia trebuie să ne supunem, pentru câştigarea căreia e necesar să luptăm şi să ne sacrificăm...

Gata cu Banivernele...!

Hai să identificăm si să curățăm (măcar) câteva dintre semnificaţiile limitative atribuite banilor, să aducem mai multă conştiență în această zona de viaţă, să creăm diferit, dintr-o nouă energie, din alegere. Cu putere, creativitate și... deschidere, posibilități, permisivitate. Să ne antrenăm în a utiliza energia care îi creează şi care noi suntem. Ne jucăm cu convingerile şi dincolo de ele, ne jucăm şi la propriu.

Dacă e DA in corpul tău acum, dacă vrei să creezi un univers diferit al tău și al banilor, propriul BANIVERS pe care îl alegi, îngrijești și creezi cu bucurie, inscrie-te!
 
Cum se desfasoara:
  • Este un curs online care se desfasoara pe email.
  • Contine 8 lectii, vei primi cate una la 3 zile, iar tu vei trimite un feedback dupa fiecare lectie, astfel incat sa poti primi indrumare si antrenament.
  • Cursul este individual, il poti incepe imediat dupa efectuarea platii si completarea unui formular de inscriere.
  • Plata efectuata este valabila 30 de zile.

Schimbă-ți Baniversul! Înscrie-te!

Impartasiri:

Multe au venit catre mine zilele astea, a fost nevoie doar sa enunt dorinta si aproape instantaneu s-a indeplinit. Acum am prins curaj si am inceput sa cer... relaxat... ca si cand deja s-ar fi indeplinit. Am invatat sa nu mai cer cu incrancenare... 
La cursul asta al tau am castigat ceva nemasurabil. Am inteles ca pot avea ceva, fara sa echivaleze neaparat in bani, ca de fapt energia gandului creeaza faptul/obiectul dorit... energie la randu-i.... (Alice P)

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

380.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop