Jupiter in Capricorn, 2 decembrie 2019- 19 decembrie 2020

Este o analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter in semn (Capricorn) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie.

180.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Este o analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Jupiter  in semn (Capricorn) si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Prin aceasta interpretare personalizata, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada decembrie 2019- decembrie 2020, care este atitudinea potrivita, la ce sa fii atent/a.

JUPITER in CAPRICORN  ca un amplificator, aducand crestere si expansiune in special in ce priveste segmentul material, cariera, rezultatele concrete, oportunitatile in plan social si profesional. Va fi analizat tranzitul lui Jupiter in Capricorn, in raport cu zonele de viata unde se afla Capricornul pe harta natala si in functie de aspectele formate.

Afla care sunt oportunitățile de crestere, cum se va schimba energia in zona financiară si profesionala și in ce priveste transformarile interioare. Descoperi care sunt zonele de viata predispuse la expansiune si dezvoltare, unde capeti mai mult curaj si posibilitati de ascensiune.

 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

180.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop