Analiza personalizata- Saturn in Varsator (2020- 2023)

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza.

190.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Saturn in semn si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Saturn se va afla in Varsator, in al doilea domiciliu al sau, intre 22 martie 2020 si 7 martie 2023.

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza. Astrul tranziteaza mai bine de 2 ani fiecare semn zodiacal, de aceea efectele nu sunt deloc neglijabile.

Prin aceasta interpretare personalizata a lui Saturn in Varsator, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada 2020-2023, in ce segment de viata sa te astepti la procese de maturizare si reconfigurare drastica, ce capitole vei incheia, ce fel de triere vei face, care este atitudinea potrivita in fata provocarilor, la ce sa fii atent/a,  care sunt oportunitatile de crestere si dezvoltare.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

190.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Saturn, Varsator

Astro Shop