Analiza personalizata- Saturn in Capricorn (decembrie 2017- martie 2020)

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza.

190.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a tranzitului lui Saturn in semn si casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale, de perioadele de retrogradare si alte momente cheie de pe parcursul tranzitului.

Saturn se va afla in Capricorn, in DOMICILIUL sau, intre 20 decembrie 2017 si 23 martie 2020.

Tranzitul lui Saturn este unul dintre cele mai puternice, transformatoare si cu impact pe termen lung in viata noastra, in functie de zona activata in harta fiecaruia si de alte elemente care se analizeaza. Astrul tranziteaza mai bine de 2 ani fiecare semn zodiacal, de aceea efectele nu sunt deloc neglijabile, cu atat mai mult acum, cand se afla in semnul sau de domiciliu.

Prin aceasta interpretare personalizata a lui Saturn in Capricorn, afli care este zona de viata vizata in mod special, ce schimbari sunt posibile in perioada decembrie 2017-martie 2020, in ce segment de viata sa te astepti la procese de maturizare si reconfigurare drastica, ce capitole vei incheia, ce fel de triere vei face, care este atitudinea potrivita in fata provocarilor, la ce sa fii atent/a,  care sunt oportunitatile de crestere si dezvoltare.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

190.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop