Nodurile Lunare în TAUR și SCORPION, 2022-2023. Corp, Bani, Abundență. Sesiune de astro-coaching înregistrată

Timp de 18 luni (din ianuarie 2022, până în iulie 2023), Nodurile lunare vor călători prin Taur (Nodul Nord sau Destinul) și Scorpion (Nodul Sud sau karma). Temele la care să reflectăm sunt diferite de cele ale anilor 2020-2021.

200.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus
𝐍𝐨𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐓𝐚𝐮𝐫 𝐬̦𝐢 𝐒𝐜𝐨𝐫𝐩𝐢𝐨𝐧, 𝟐𝟎𝟐𝟐- 𝟐𝟎𝟐𝟑
 
ᴄᴏʀᴘ, ʙᴀɴɪ, ᴀʙᴜɴᴅᴇɴᴛ̦ᴀ̆
 
Timp de 18 luni (din ianuarie 2022, până în iulie 2023), Nodurile lunare vor călători prin Taur (Nodul Nord sau Destinul) și Scorpion (Nodul Sud sau karma).
Temele la care să reflectăm sunt diferite de cele ale anilor 2020-2021, iar lecțiile pe care le avem de integrat vor fi legate în special de 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘴̦𝘪 𝘱𝘭𝘢𝘯𝘦𝘵𝘢𝘳𝘦 (𝘣𝘢𝘯𝘪, 𝘣𝘶𝘯𝘶𝘳𝘪 𝘦𝘵𝘤), 𝘴𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘤𝘰𝘯𝘧𝘰𝘳𝘵, 𝘱𝘭𝘢̆𝘤𝘦𝘳𝘪, 𝘴𝘦𝘯𝘻𝘶𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘢𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢̆𝘵̦𝘪, 𝘪𝘮𝘢𝘨𝘪𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘴𝘪𝘯𝘦, 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘢̆ 𝘧𝘢𝘵̦𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘱, 𝘩𝘳𝘢𝘯𝘢̆ de toate felurile. Nu fără a integra transformări la care ne invită Nodul sud în Scorpion și care țîn de traume vechi, frici, atașamente, umbre care se cer vizitate, acceptate, vindecate.
 
❓În ce case sunt aceste semne, Scorpion și Taur, în harta ta? Și ce ai de descoperit în 2022-2023 legat de temele de mai sus? În ce zone de viață vei primi energia abundenței și a vindecării?
❓Cum poți folosi cel mai bine tranzitul Nodurilor Lunare de acum și până în iulie 2023?
❓Ce vei descoperi despre resursele tale fizice (finanțele), plăceri, talentele tale și relația ta cu abundența?
❓De ce traume vechi vrei să eliberezi sau să devii conștient, până în iulie 2023?
❓Ce simți că te lipsește de putere și/sau nu mai este relevant?
❓Ce trebuie transformat, astfel încât să poți primi belșugul și prosperitatea în viața ta cu ușurință, să te bucuri mai mult de clipa prezenta și de plăcerile vieții?
 
Vizioneaza sesiunea de astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus, să descoperi cum poți folosi cât mai potrivit această energie. Mai ales dacă simți că e momentul unor schimbări în viața ta sau dacă ai planete personale, Nodurile lunare sau Ascendentul în Taur/Scorpion, în harta natală. Sau dacă vrei doar să afli ce posibilități deschide tranzitul nodurilor lunare până în iulie 2023 pentru tine și unde în harta ta, în ce zone de viață se află cele două semne (Taur și Scorpion).
 
Dupa plasarea comenzii si efectuarea platii, vei primi linkurile materialului video, cu acces 30 de zile. 
In cazul in care ai nevoie de sprijin cu identificarea caselor in care se afla Taurul si Scorpionul in harta ta, te rog sa-mi scrii cand primesti linkurile.
 
Sa-ti fie de folos!

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

200.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
noduri lunare, taur, scorpion, 2022-2023, axa destinului, axa financiara

Astro Shop