Lilith in Taur. Astro-coaching cu Nicoleta Svarlefus (video)

Lilith in Taur (21 octombrie 2020- 18 iulie 2021): Supravietuire sau Manifestarea imposibilului?

150.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Lilith in Taur (21 octombrie 2020- 18 iulie 2021): Supravietuire sau Manifestarea imposibilului?
 
Lilith (Luna neagra) despre care se spune ca a fost creata din pamant, nici nu se putea potrivi mai bine cu alt semn decat Taurul, semn de pamant, in mare rezonanta cu tot ceea ce inseamna manifestarea in plan fizic.
 
Lilith este latura noastra salbatica, este tot ceea ce rezistam sa fim, sa integram sau sa manifestam. Este umbra noastra si locul unde se afla in harta natala ne poate da indicii pretioase despre aspectele cu care avem nevoie sa lucram si cum am putea integra aceasta energie careia ii opunem rezistenta.

Lilith inseamna lucrurile de care ne este rusine, pe care nu le acceptam in fiinta noastra, asta si pentru ca nu suntem constienti decat in mica masura de ele.
Lilith inseamna provocare. Vine la pachet cu lectii dure de multe ori, pentru a ne provoca in asa masura incat sa dezvaluim ceea ce tinem ascuns si ne saboteaza existenta. Pana la urma, Lilith este libertatea in forma cea mai cruda, este spiritul rebel din noi si dorinta de egalitate in toate felurile.
 
In Taur, in cele 9 luni (exact cat e perioada de gestatie, nu intamplator), Lilith ne repartizeaza teme si lectii care tin de imbinarea celor doua arhetipuri.
Taurul este semnul care doreste sa incetineasca si sa stabilizeze totul. Este manifestarea in plan fizic. Acumularea, banii, confortul, senzualitatea, placerile vietii, bunastarea, atasamentul, posesiunile, toate acestea sunt in stransa legatura cu Taurul.
 
Ei bine, Lilith in Taur ne provoaca pe toate aceste paliere, in functie si de casa (casele) astrologica pe care o activeaza si de aspectele pe care le formeaza. Avem de ales daca intram in rezistenta, frica si deci supravietuire (manifestata prin lacomie, de ex) sau suntem dispusi sa ne facem lectiile si sa trecem la nivelul urmator de manifestare, de la un nivel mai inalt al sufletului nostru.
Despre toate acestea si multe altele, am vorbit in cadrul sesiunii de astro-coaching dedicata acestui tranzit foarte important si puternic.
 
Cateva linii de discutie:
- Lilith in Taur (ne referim la Mean Lilith): teme si lectii, provocari si potential
- aspecte importante pe care le formeaza Lilith in periplul sau prin Taur si ce posibilitati exista, la ce ne putem astepta
- Lilith in tranzit, prin case
 
Dupa ce plasezi comanda si efectuezi plata, vei primi pe email linkurile de acces ale materialelor video urcate pe Youtube (linkuri private). 
 
Cei care au participat la cursuri de astrologie si/sau sesiuni de astro-coaching vor plati doar 140 lei si pot comanda acest webinar prin email la nico.svarlefus@gmail.com
 
Materialul (durata de aproape 4h) are doua parti:
Partea I: semnificatie astrologica, cum lucram si cum integram aceasta energie
Partea a II-a: Soare in case 

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

150.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
lilith, taur, tranzite, astrocoaching, astrologie

Astro Shop