Inregistrare sesiune de astro-coaching, editia speciala din 22 Mai 2019! Marte in Rac si activarea axei destinului

E o perioada semnificativa. Intelegand ce se intampla, poti avea mai multa usurinta, claritate si putere.

Descriere produs

Pentru ca ne aflam deja intr-o perioada esentiala, care isi tot amplifica potentialul de transformare pe masura ce ne apropiem de luna Iunie si pentru ca avem ocazia sa facem un salt major si sa ne asumam si afirmam autoritatea interioara, puterea, destinul asa cum ne este dictat de propriul suflet si nu de familie, persoane pe care le-am luat ca reper in viata sau amintiri, am organizat aceasta sesiune de astro-coaching, editie speciala!

Am vorbit despre axa Rac- Capricorn, care primeste tot mai multa incarcatura energetica, parca pentru a ne sprijini sa iesim din niste bucle karmice vechi de cand neamul si lumea (In Rac avem deja Marte si Destin, in Capricorn avem Nodul sud, Saturn si Pluto retrograde). 

Am vorbit despre Marte in Rac, despre conjunctia lui cu Destinul la jumatateal lunii iunie, despre cum ne sprijinina energia perioadei, din 16 mai pana in 2 iulie, dar si despre alte planete care se vor alatura acestui mare, discret si important laborator al fiintei si al neamului. 

Am inteles unde in harta noastra se activeaza si ce. Si mai ales cum sa ne pozitionam fata de tot ceea ce apare in perioada urmatoare.

E o perioada semnificativa. Intelegand ce se intampla, poti avea mai multa usurinta, claritate si putere. 

Am inregistrat aceasta sesiune, iar materialul video este disponibil pe Facebook (grup secret) si pe Youtube (disponibil doar pentru cei care primesc link).

Tehnic, procedam astfel:

1. Am creat un grup secret pe Facebook, unde am incarcat materialele video (2 parti) si vor avea acces in grup cei care se inscriu.


2. A doua posibilitate, pentru cei care nu au Facebook: le voi trimite un link pentru vizionare pe Youtube.
-----

Primesti detalii de plata pe mail, dupa efectuarea platii. 

Fie de folos!
Astro Shop