Horoscop personal 2023

Horoscop personal 2023

298.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Un an interesant, mistic, spiritual și totodată cu preocupări în sfera afacerilor. Un an în care schimbarea este mai ușor de înțeles, de acceptat, de făcut, atât la nivel individual, cât și la nivel social. Este nevoie să fim deschiși, să ne adaptăm și, din nou, să fim dispuși să ne întindem dincolo de limite. Un an de graniță între vechi și nou, între real și ireal, un an care ne va aduce alte perspective asupra Omenirii și a viitorului său.

Vezi unde și cum îți ating viața aceste aspecte din 2023, care sunt zonele de viață care primesc cel mai puternic influx energetic, cum e potrivit să abordezi eventualele momente de criză și la ce oportunități să fii atent.

Ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii de viață? Ce momente de cotitură există pentru tine în 2023?

Comandă acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesioniști din echipa Astrocafe, pentru a înțelege mai bine despre tine și despre viața ta în 2023. Astfel, vei fi pregătit și vei ști cum să abordezi tot ce apare.

*Termen de livrare în format pdf, pe email: max. 21 de zile. În cazul în care studiul va putea fi realizat mai devreme, vi se va comunica pe email.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

298.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
horoscop personal, horoscop, servicii astrologie, astrocafe, previziuni, horoscop personalizat, consiliere astrologica, astroshop, astrologie, 2023

Astro Shop