Horoscop personal 2022

Horoscop personal 2022

222.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Un an al surprizelor, al schimbării de perspectiva, în care e nevoie să fim deschiși, să ne adaptăm și să fim dispuși să ne întindem dincolo de limite. Un an care schimbă și reașează structuri în viața noastră, atât la nivel individual cât și la nivel de societate, planetă, lume. Un an tumultuos, dar si deschizător de cale noua.

Vezi unde și cum îți ating viața aceste aspecte din 2022, care sunt zonele de viață care primesc cel mai puternic influx energetic, cum e potrivit să abordezi eventualele momente de criză și la ce oportunități să fii atent.

Ce schimbări sunt posibile pentru tine, pentru ce să te pregătești și care sunt șansele de succes în anumite domenii de viață? Ce momente de cotitură există pentru tine în 2022?

Comandă acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesioniști din echipa Astrocafe, pentru a înțelege mai bine despre tine și despre viața ta în 2022. Astfel, vei fi pregătit și vei ști cum să abordezi tot ce apare.

*Termen de livrare în format pdf, pe email: max. 21 de zile. În cazul în care studiul va putea fi realizat mai devreme, vi se va comunica pe email.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

222.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
horoscop personal, horoscop, 2022, servicii astrologie, astrocafe, previziuni, horoscop personalizat, consiliere astrologica, astroshop, astrologie

Astro Shop