Horoscop personal 2020

Ce momente de cotitura exista pentru tine in 2020? Comanda acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesionisti din echipa Astrocafe, pentru a intelege mai bine despre tine si viata ta in 2020.

190.00 lei
220.00 lei
-14%
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Un an de o complexitate uriasa, prin aspectele istorice (3 mari conjunctii intre planete lente) deschizatoare de noi cicluri si etape in viata noastra, tranzitele semnificative, numarul eclipselor si al planeterlor retrograde etc. Un an care deschide o etapa fundamentala ampla in viata noastra, atat la nivel individual cat si la nivel de societate, planeta, lume. 

Vezi unde si cum iti ating viata aceste aspecte din 2020, care sunt zonele de viata care primesc cel mai puternic influx energetic, cum e potrivit sa abordezi eventualele momente de criza si la ce oportunitati sa fii atent.

Ce schimbari sunt posibile pentru tine, pentru ce sa te pregatesti si care sunt sansele de succes in anumite domenii de viata. Ce momente de cotitura exista pentru tine in 2020?

Comanda acest studiu personalizat, realizat de unul dintre astrologii profesionisti din echipa Astrocafe, pentru a intelege mai bine despre tine si viata ta in 2020. Astfel, vei fi pregatit si vei sti cum sa abordezi tot ce apare.

*Termen de livrare in format pdf, pe email: max. 21 de zile. In cazul in care studiul va putea fi realizat mai devreme, vi se va comunica pe email.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

190.00 lei
220.00 lei
-14%
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
horoscop 2020

Astro Shop