COMUNICARE CONȘTIENTĂ: 2. Creativitate in Comunicare

Acesta este modulul 2 al cursului de comunicare consțientă. Este pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa creeze constient propria realitate, prin energia cuvintelor și a necuvi

360.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Comunicare Conștientă. Curs și consiliere ONLINE cu Nicoleta Svârlefus

Modulul 2: Creativitate in COMUNICARE

Ce inseamnă să fii creativ în comunicare... conștientă:

Acesta este modulul 2 al cursului de comunicare consțientă. Este pentru aceia care se afla in plin proces de transformare a constiintei si aleg sa fie si mai mult din ce pot fi, sa creeze constient propria realitate, prin energia cuvintelor și a necuvintelor. Pentru cei care sunt gata sa elibereze judecati si puncte de vedere care-i opresc sa se exprime cu usurinta si libertate, in orice context si imprejurare.

Pentru cei care sunt gata sa aleaga si sa utilizeze constient si intelept comunicarea, cu intentia de a contribui in mod real in propria viata si realitate.

Este o experienta de traire a inimii si de antrenament in a delimita adevarul interior, ceea ce stii, de ceea ce ai invatat si asimilat in cursul vietii. Este despre a fi si a trai (dupa) CuVantul Inimii.


Cine esti tu, cand esti in comunicare? Cum comunici celorlalti cine esti tu?

De cele mai multe ori cand comunicam, cuvintele noastre izvorasc din frica: frica de a nu da rau, de a nu dezvalui adevaratele intentii, de a nu fi judecati, de nu pierde ceva sau pe cineva, de a nu fi abandonati, de a nu ne da de gol sentimentele, de a nu ne dezvalui frica. Adesea, cuvintele sunt forma de expresie a mintii, folosind drept "combustibil" frica si avand la baza intentii ascunse, nerostite.

Cata vreme vorbim doar pentru a ne apara sau a demonstra, nu auzim nimic din ce ni se comunica si nu putem crea punti bazate pe adevar si iubire, intre noi si ceilalti. Nu ajungem nicaieri. In schimb, daca stim sa ascultam, sa fim prezenti, ajungem cu adevarat undeva, prin descoperirea de noi posibilitati, solutii, aspecte ale celuilalt, sentimente.

In spatele cuvintelor pe care le rostim este intentia noastra adevarata. Mintea furnizeaza ganduri si cuvinte care se aseaza intre sinele autentic si lume, precum un scut. Cand cuvintele vin din frica, ele sunt seci, lipsite de viata. Nu ating si nu inspira, ci raspandesc frica mai departe. Paravanul dupa care ascundem intentiile reale, sinele nostru sacru, inima noastra, devine tot mai dur, provocand durerea instrainarii de ceilalti, de noi insine. Cand facem risipa de cuvinte, cand abuzam de ele, nu facem decat sa ne lipsim de energie si putere.

Cuvantul este cine esti tu. Este energie. Te exprima pe tine. Poarta in el energia pe care tu i-o dai si o raspandeste peste tot in jurul tau. Cuvantul, cand este expresia inimii tale, a sinelui tau sacru, devine cel mai inaltator vector al iubirii, vindecand, inspirand, transformand tot ce atinge. Cuvantul, ca expresie a cine esti cu adevarat, ajunge cu usurinta la ceilalti. Vindeca, inspira si inalta tot ce atinge.

Comunicarea constienta este comunicarea inimii. Este un adevarat proces de creatie. Cuvantul are puterea pe care tu i-o dai. Este creator, transformator, iluminator, cata vreme este ROSTit sau scris cu respect, adevar, generozitate si iubire de sine.

 

Desfășurare:

Cursul și consilierea se desfășoară online, pe e-mail. Opțional se pot achiziționa și ședințe de consiliere telefonică (detalii pe email, dupa inscriere).

După efectuarea plății, vei primi un email de confirmare care va contine si un formular de înscriere. După completarea formularului, vei primi lecția 1 + alte informații necesare.

Condiție de participare:

Sa fi parcurs deja modulul 1

Alte detalii:

Valoarea cursului, odată achitată, este valabilă maximum 50 de zile. Cursul poate fi întrerupt pe o perioadă de 7-14 zile, începând cu o dată stabilită de comun acord.
Pentru orice nelămurire sau nevoie de sprijin, te rog scrie-mi la dr_n_svarlefus@yahoo.com

Te aștept cu drag!

Alexandra E: 

"Uite ca am mai terminat un curs. Ce pot sa-ti zic este ca ma simt alta persoana. Incep sa vad altfel lucrurile, comunic altfel sau poate acum de fapt incep sa comunic. Am observat ca ma uit altfel si la oamenii cu care interactionez. II privesc cu alti ochi si aleg sa vad frumosul din ei. E un exercitiu, nu-ti imagina ca peste noapte m-am transformat. Ma bucur mult ca am facut cursurile tale si am reusit sa schimb perspectiva vietii. Si facand asta s-a schimbat si viata. Intr-un cuvant: Fascinant! Asta as spune daca ar fi sa rezum.
Ma felicit ca am ales sa fac cursurile si iti multumesc ca mi-ai ghidat pasii lectie de lectie. Nu este un mesaj de final pentru ca simt ca o sa mai colaboram."

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

360.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop