Agentii schimbarii, dizolvarii si transformarii: Uranus, Neptun, Pluto!

Analiza personalizata a tranzitelor actuale si a aspectelor pe care le realizeaza planetele transpersonale (Uranus, Neptun, Pluto)

299.00 lei
adauga in cos
Despre plata si livrare

Descriere produs

Analiza personalizata a tranzitelor actuale si a aspectelor pe care le realizeaza planetele transpersonale (Uranus, Neptun, Pluto) in raport cu harta ta natala. Sunt luate in discutie perioadele in care fiecare din cele 3 planete strabate semnul zodiacal in care se afla in acest moment :
-    Uranus in Taur: 2018- 2025
-    Neptun in Pesti: 2012- 2026
-    Pluto in Capricorn: 2008- 2024

Plantele transpersonale (exterioare) sunt cele care ne ajuta sa intelegem care ne sunt atasamentele, cum facem fata constrangerilor, cat de prinsi suntem in tipare sociale si familiale, dar ofera si indicii despre cum ne putem elibera din toate aceste lanturi. Prin pozitia pe care o ocupa in harta natala si aspectele lor cu planetele personale sau cu alte puncte importante, indica potentialul nativului in ce priveste evolutia spirituala, intelegerea mai profunda a vietii, caile potrivite pentru el, provocarile cu care se poate confrunta, lectiile de asimilat, capacitatea de a se delimita de tiparele sociale si familiale, afinitatea pentru anumite practici spirituale, oculte, esoterice.

Tranzitele acestor planete, analizate in raport cu harta natala, ofera informatii pretioase despre etapa in care se afla nativul la un moment dat, in procesul de transformare personala si crestere spirituala, de aceea, aceasta analiza este recomandata in special celor interesati sa se cunoasca la nivel mai profund, spiritual.

Studiul va pune accentul pe perioadele cele mai „acute”, cu cel mai mare potential transformator si se va axa in special pe analiza prezentului si a urmatoarelor luni, pana la un an. Insa ofera si imaginea de ansamblu a tranzitelor, efectele lor de lunga durata etc.

Completati formularul, apoi adaugati in cos:

299.00 lei
termenii si conditiile
politicii de protectie a datelor cu caracter personal
Astro Shop