Venus în Pești, 26 Martie- 20 Aprilie 2019. Momente de grație!

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 26 martie 2019, 18805 vizualizari

Venus schimba semnul, trecând din Vărsător în Pești.

Peștii sunt semnul de exaltare al lui Venus, aici nu mai vorbim despre iubire pământeană, ci despre o iubire superioară, universală. Venus aici ne spune că în iubire nu au ce căuta regulile și controlul, crisparea și limitele. Nu contează cine face primul pas și nu există "ar trebui" să faci cutare și nu ar trebui sa faci cutare...

Venus in Pești dizolva și extinde orice cadru, limitele dispar sau devin nesemnificative. De aceea, in perioada tranzitului lui Venus prin Pești, e posibil să fim surprinși de capaciteatea noastră de a trece peste o multime de lucruri, detalii de altfel, care altă dată erau importante. E posibil să nu ne mai cramponăm de acel set de reguli și norme morale duse la extrem. Suntem mai flexibili, mai concesivi și înțelegători.

Venus în Pesti inseamnă compasiune și gratie divină. A-l accepta pe celalalt așa cum este, a-i crea spațiul să se manifeste oricum își dorește fără a-l judeca, a considera ca e o prioritate ajutorul oferit cuiva drag, iată așa se exprimă și respiră prin noi Venus în Pești. 

Iubește-l pe cel de lângă tine așa cum îl iubești pe Dumnezeu. Sau privește oamenii și găsește-l pe Dumnezeu în ei... Asta pare să ne transmită Venus în  Pești, iertătoare, tolerantă și cu o capacitate de iubire care nu exclude nimic și înclude totul. 

E o perioadă excelentă pentru vindecarea unor relatii, prin iertare, compasiune și generozitate. Este o perioadă extrem de bogata în revelații, experiențe care depășesc planul lumesc, mesaje subtile, premoniții, intuiții puternice, sincronicități. Putem aduce ceva Magie în viața noastră. Și iubire în forme noi, diferite, mai cuprinzătoare...

Astro Shop

Cele mai noi articole