Terminați cu prostiile! Mercur în Berbec (11- 27 aprilie 2020) ne aliniază la start

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 09 aprilie 2020, 25044 vizualizari

Mercur pleacă din Pești pe 11 aprilie, după o lungă perioada în care a adus multă confuzie, comunicare incompletă și ambiguă, eludare, dar și stimularea intuiției, a căutărilor spirituale și a nevoii de conectare la ceva mai înalt și mai mare decât propriul sine. 

Din 11 și până în 27 aprilie, Mercur va străbate rapid semnul Berbecului și tot așa de rapid ni se vor învârti și nouă rotițele neuronale. Începe sezonul trierii informațiilor primite până acum, al nerăbdării, încheierii așteptării și tărăgănării. Vom constata că multe informații ne-au fost transmise în mod trunchiat sau noi nu am fost capabili să privim lucrurile decât printr-o perdea de ceață. 

Mercur în Berbec crește viteza în multe feluri. Impulsiv și fără timp de pierdut în glume proaste sau analize și filozofii interminabile, pune punctul pe “I”, alege, decide, începe, îndrăznește. 

Cu Mercur în Berbec, se încheie perioada de lâncezeală și iluzii, apune sezonul minciunii sau al vorbelor fără acoperire și aplicabilitate. Ne mutăm fiecare pe culoarul sau de alergare, chiar de-o fi să ne întrecem cu alții și să ne apărăm adevărul cu prețul epuizării psihice. Începem să întrebăm direct pentru a descoperi ce căutăm. Nu mai împachetăm mesajele transmise, nu mai e timp de înflorituri și vise deșarte, nu ne mai lăsăm pe mâna altora. 

Fiecare pasăre pe limba ei piere. Altfel spus, gafele pe care le facem acum, dar și erorile de gândire, ne costă pacea în relații și nu numai. Așadar, din când în când să privim în jur pentru a observa efectele colaterale produse de cuvintele noastre sau de tonul folosit, care nu va fi prea blând sau tandru, ci mai degrabă hotărât, revendicativ și chiar agresiv. Mercur în Berbec nu știe nici să asculte, el vrea doar să știe adevărul lui, calea de urmat și să decidă spontan.

Mercur în Berbec e pe cont propriu, nu mai așteaptă confirmări, nu știe să coopereze, nu e diplomat. El gândește pentru el. Și ne amintește că e timpul ca fiecare să gândească cu propria minte, să meargă pe drumul ales, să-și asume atât cucuiele cât și succesele și mai ales să aibă curajul de a porni pe un drum nou. Cine se ascultă acum pe el, cine nu mai pleacă urechea la povești diverse care se bat cap în cap, cine își vede de propria viață, va reuși acum să distingă între adevăr și minciună, între lumina și întuneric și va ști care este calea sa. Cine, dimpotrivă, va aștepta să I se traseze direcția, să fie salvat sau să clarifice alții pentru el situații care până acum au fost ambigui, nu va face decât să stocheze o energie care, nefolosită, se va transforma în agresivitate și chiar violență, generând efecte deloc plăcute si erori greu de reparat.

Una peste alta, Mercur în Berbec, între 11 și 27 aprilie ne oferă șansa vindecării de nesiguranță, de o imagine inadecvată despre sine, de frică de decizie sau lipsa de putere în propria viață (se va întâlni cu Lilith și cu Kiron). Prin descoperirea a noi culoare de cunoaștere și informare, ne poate ajuta să ne recapatam puterea și încrederea, să facem lumina prin accesarea adevărului interior și prin dobândirea clarității.

Nicoleta SvârlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole