Previziuni numerologice 2016. Finalul unui ciclu important

Autor: AstroCafe.ro - marti, 29 decembrie 2015, 60241 vizualizari
Previziuni numerologice 2016. Finalul unui ciclu important

Anul 2016 este un an foarte important, pentru că vibrația sa numerologică este 9. Viața noastră se împarte și în cicluri de nouă ani, fapt pentru care este bine să luăm la cunoștință, atât despre anul nostru personal, calculat în funcție de data nașterii, cât și despre vibrația numerologică a anului calendaristic la nivel global.

Vibrația numerologică 9 anunță un an de sfârșit de ciclu, un an de finaluri la nivel social. Pentru că trăim înconjurați de oameni, pe tot parcursul anului 2016 este un bun prilej de a conștientiza faptul că suntem cu toții interconectați, că depindem unul de celălalt, exersând totodată compasiunea și înțelegerea față de toate ființele.

Ar fi bine să revizuim tot ce-am trăit în ultimii nouă ani, să depistăm plusurile și minusurile, să vedem sincer ce a funcționat, ce nu a funcționat, unde ne-am împotmolit, unde am avut succes, ce probleme de sănătate am avut. Este o perioadă de bilanțuri pentru toate segmentele de viață și activitate, pentru fiecare dintre noi, indiferent de cifra Destinului personal sau indiferent de anul personal în care ne aflăm. 

La nivel global se vor resimți bulversări importante în toate sistemele sociale și oricât vom încerca să mai menținem formele și instrumentele vechi de funcționare a vieții sociale, acestea nu vor mai putea rezista. Vor ieși la iveală multe neajunsuri, aspecte care trebuie complet destrămate și toată lumea va observa pe toată lumea sau pe românește, cu toții vom avea senzația că ne aflăm pe o scenă și o mulțime de reflectoare sunt ațintite asupra noastră. 

Vom sesiza un soi de saturație vizavi de toate și o dorință uriașă de schimbare, de înnoire, de renunțare la idei, concepții, cutume care și-au epuizat demult experiențele pentru noi. Mentalitatea colectivă va suferi modificări radicale, însă vom constata o deschidere spre cu totul alte tipuri de gândire. Se vor pune bazele unor schimbări majore în toate sistemele sociale, va trebui să ne reformulăm atitudinea și ideile vizavi de muncă, sănătate, îngrijirea mediului înconjurător. 

Un ajutor de bază avem și prin prezența planetei Pluto în Semnul Capricornului, din anul 2008 până în anul 2024, când părăsește acest Semn, pentru aproximativ 248 de ani. Interesant este faptul că din anul 2008 încoace se tot vorbește de schimbare a vieții sociale, a sistemelor actuale de desfășurare a vieții cotidiene, de reconstrucția din temelii atât a ființei umane, cât și a modului său de viață. 

Vibrația anului 2008 a fost 1. Pluto intra în Capricorn cu o revenire în Săgetător de aproximativ trei luni. Deci a fost începutul unui ciclu care ne provoca la schimbare și înnoire. Acum, 2016 are vibrația 9, astfel că se închide ciclul început atunci, făcând loc altuia. Dacă ne uităm atent și sincer la ultimii nouă ani observăm evenimente bulversante, schimbări majore în natură, relații umane distorsionate, descoperiri științifice de anvergură, dar pare că acum nimic nu mai funcționează sau puține lucruri ne mai atrag sau ne mai plac. 

Următorul an de vibrație 9 va fi 2025, dar atunci Pluto va fi deja în Semnul Vărsătorului. Când Pluto părăsește Capricornul în 2024, vibrația acestui an va fi 8. Deci cu Pluto în Capricorn și cu un an de vibrație 9 nu ne vom mai întâlni în această existență terestră.

Deloc întâmplător faptul că 2016 este un an 9, Pluto se află în Capricorn, Saturn se află în Săgetător (unde se afla Pluto în 2008, anul de vibrație 1, de unde a început călătoria sa în Capricorn) unde i se alătură și Marte ba direct, ba retrograd și altele. Astfel avem un creuzet deosebit pe care îl putem întâlni o dată-n viață. Energia acestui amalgam este uriașă, profund transformatoare din toate punctele de vedere și la toate nivelurile vieții terestre. Plictisul nu-și va găsi loc în viețile noastre și nici acalmia sau confortul. 

Este posibil ca anul 2016 să fie anul cu cele mai mari distrugeri materiale, dar și morale sau spirituale, în sensul renunțării la mentalități învechite. Vrem, nu vrem, se încheie un ciclu care ne-a zguduit și la propriu, și la figurat. Dacă pe parcursul anului 2016 reușim să facem schimbările de care avem nevoie sau măcar să ne deschidem sufletele și mentalul spre nou și viabil, vom pune o temelie autentică pentru următorul ciclu de nouă ani, în care transformările de care mai avem nevoie le vom face mai ușor.

2016 este un an în care trebuie să abordăm totul cu răbdare, calm, toleranță, compasiune, iubire necondiționată. Este bine să ne debarasăm de lucrurile pe care nu le mai folosim, să renunțăm fără menajamente la obiceiuri, idei, mod de viață, obiecte vechi, situații și relații care nu ne mai bucură sufletul sau care, pe românește, ne împiedică progresul personal și profesional. Este un an potrivinic începuturilor în afaceri și relații, este bine să evităm împrumuturile, să ne îngrijim sănătatea, pentru că vibrația energetică a anului susține doar curățenia din viața noastră și s-ar putea ca nimic altceva să nu funcționeze. 

La nivel individual trebuie să ținem cont de cifra Destinului și de vibrația personală a anului 2016. Indivizii cu cifre impare vor depăși ceva mai ușor provocările, însă indivizii cu cifre pare vor resimți mai mult greutatea, de fapt energiile anului. Și totuși, fiecare dintre noi are nivelul său de înțelegere, de evoluție și sigur că lucrurile se percep și se trăiesc în mod diferențiat.

Emotivitatea, subiectivismul, graba, risipa vor fi accentuate. Dialogul surzilor este prezent pe alocuri, dar până la urmă, cu puțin efort și bunăvoință am putea să depășim totul cu demnitate, autocontrol, informații de bună calitate.

Domeniile artei ne sunt de mare ajutor pe tot parcursul aului 2016. Orientarea spre activități culturale, practici spirituale adevărate și utile, relaționarea cu oameni erudiți, educația, călătoriile sunt atributele care ne luminează și înnobilează. Folosindu-le în doze și momente potrivite, cu respect și deschidere sufletească, vom reuși să facem un salt evolutiv important.  

Numerolog Anca Gordin Stoica

Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole