Oracolscop 14-20 noiembrie 2016

Autor: Cristina Ciobanu - luni, 14 noiembrie 2016, 37316 vizualizari
Oracolscop 20 - 26 iunie 2016

Mesajele şi ghidarea pentru această săptămână vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare săptămanală cu carţi oracol, câte o carte pentru fiecare zodie. Oferă ghidare şi sprijin pentru toţi cei care vin în contact cu această informaţie. Etalare şi citire intuitivă – Cristina Ciobanu.

Iată mesajele pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2016.

Berbec - Talisman
Berbec - Talisman
În aceste zile primeşti, prin intermediul unor situaţii sau oameni din viaţa ta, o conştientizare mai profundă a înţelepciunii tale. Experienţele de până acum s-au cristalizat în această formă rafinată de inţelepciune, iar asta te ajută să priveşti cu alţi ochi, şi mai ales sa înţelegi, contextele în care te regăseşti acum. Asta îţi conferă un sentiment de încredere în tine şi de siguranţă, în ceea ce priveşte alegerile pe care le ai de făcut sau caile de urmat. Doar fii atent la semne, ascultă-ţi intuiţia şi stai în flux.
Taur - Strength
Taur - Strength
Chiar şi în situaţiile ce pot părea fără soluţie, tu te descurci cu uşurinţă, iar această carte îţi indică faptul că ai parcurs o etapă în care multe dintre abilităţi ţi-au fost “testate”. Indiferent de ceea ce se intamplă, devii din ce in ce mai capabil să valorifici energiile creative care sunt la dispoziţia ta şi să îţi pui în practică ideile. Pe de altă parte, foloseste-ţi intenţia pentru a purifica energia din casă, birou sau maşină, sau pentru a transforma si vindeca orice situaţie care te preocupă. Lasă-te inspirat şi vei ştii exact ce ai de făcut.
Gemeni - Wizard of Awareness
Gemeni - Wizard of Awareness
Cu toate că eşti cuprins de o stare de nerăbdare şi de abia aştepţi să vezi anumite rezultate, acum nu este momentul potrivit pentru a pune presiune şi a forţa, cu tot dinadinsul, apariţia acestora, caci e posibil să ratezi anumite etape importante. Fă un pas inapoi, respiră şi ai răbdare ca seminţele plantate de tine să germineze în ritmul lor. Pe de altă parte, acum e o perioadă benefică pentru tine, pentru a-ţi observa tendinţa de a controla cursul lucrurilor şi a medita la zicala “graba strică treaba”. Muta-ţi atenţia către ce ai in prezent.
Rac - Encouragement
Rac - Encouragement
Universul te incurajează să paşeşti în visul vieţii tale. Lucruri minunate sunt gata pentru a fi explorate, iar ţie ţi se dă un imbold discret în direcţia potrivită. Ieşi cât mai des în natură, caci efectul vindecator al acesteia îţi poate reînsufleţi energia şi perspectivele, şi gândeşte-te la aceste momente petrecute în aer liber ca fiind o investiţie ce-ţi va aduce la final un profit uriaş. Dacă îţi doreşti sau alegi să pleci in vacanţă, acum e momentul potrivit – alege un loc în care te poţi bucura de peisaje frumoase şi oamenii noi.
Leu - Slow and Steady
Leu - Slow and Steady
Dacă iei în calcul să forţezi ca lucrurile să se întâmple după cum ţi-e voia sau în ritmul pe care-l crezi potrivit, e posibil nu doar să nu obţii succesul dorit, ci şi să dai de unele complicaţii cărora nu eşti pregătit să le faci faţă acum. Încetineşte ritmul, relaxează-te, respiră şi fii atent la ce este în acest moment în viaţa ta. Din acest spaţiu poţi alege ce si cum să creezi, îţi poţi activa inspiraţia si îţi poţi creşte vitalitatea. Răbdarea este un atu important în aceasta perioada în care lucrurile nu se petrec tocmai cum ar fi de aşteptat.
Fecioara - Cleaning House
Fecioara - Cleaning House
Atenţia ta către detalii se poate îndrepta în această săptămâna mai ales în zona căminului unde se impune o curăţenie în care să elimini toate acele obiecte vechi ce îţi aduc aminte de evenimente nu tocmai plăcute. Toate aceste emoţii, gânduri, sentimente ataşate de lucrurile din trecut te ţin blocat într-o energie ce nu-ţi permite sa faci schimbarile dorite şi să te expansionezi. Aşa că nu mai sta pe gânduri si creează spaţiu pentru ca ceva nou şi cu adevărat valoros în viaţa ta să apară cât mai curând.
Balanta - Follow the Leader
Balanta - Follow the Leader
Există posibilitatea de a fi pus în situaţia în care experienţa ta valoroasă să fie cerută pentru a fi sursă de inspiraţie pentru alţii. Poate că poziţia de lider nu îţi este total necunoscută, însă acum ţi se cere să împărtăşeşti din propriile tale bătalii câştigate sau pierdute, locurile si bucuria descoperite de-a lungul timpului. Important este să fii autentic ca sa-i poţi duce şi pe ceilalţi în lumina ghidat fiind de propria ta înţelepciune. De asemenea, este posibil să ţi se ceară să divulgi unele aspecte ale trecutului tău astfel încat sa ajuti pe cineva – fă-o cu blandeţe atât faţă de tine câat si fata de cealaltă persoană.
Scorpion - Rescue
Scorpion - Rescue
Fiind un om de succes, a cere ajutor nu îţi este tocmai la îndemâna, deşi asta ai nevoie sa faci acum în situaţia cu care te confrunţi. Eşti pe cale să faci o schimbare ce îţi va aduce expansiune, însa dacă simţi ca cineva apropiat ţie îţi poate da o mâna de ajutor pentru a avea mai multa uşurinţă, nu ezita să ceri acest lucru. Doar cere şi sprijinul necesar va apărea în calea ta. Ai puterea şi înţelepciunea de a transforma lucrurile şi circumstanţele în favoarea ta aşa ca evita sa te blochezi în noianul de gânduri si frici care doar te ţin pe loc.
Sagetator - Protecting Treasure
Sagetator - Protecting Treasure
O analiză atentă asupra modului în care îţi imparţi loialitatea unor persoane din anturajul tău îţi poate aduce conştientizăzi demne de luat în seamă. Poţi descoperi că unele relaţii sunt doar de convenienţă şi se bazează mai ales pe unele favoruri pe care le faci sau le primeşti pentru a le menţine vii. De dorit ar fi să aduci echilibrul în aceste relaţii şi să găseşti punţi de legatură mai solide, caci e posibil ca în unele cazuri să se profite de pe urma ta. Rămâi atent şi fii conştient de cum se înclina balanţa dintre a da şi a primi în aceste situaţii.
Capricorn - Gentle Gardner
Capricorn - Gentle Gardner
Posibilităţi nelimitate îţi stau la dispoziţie, iar atenţia ta trebuie sa fie îndreptată cu precădere către ce gânduri, sentimente şi credinţe ai, căci acestea îţi creează realitatea. Energia acestei săptămâni te susţine în a materializa cu uşurinţă ţelurile propuse şi chiar să observi cu uşurinţă care este calea cea mai uşoară pentru a-ţi pune în practică unele idei ce sunt încă la stadiul de vise. Inspiraţia este la cote înalte şi ar fi de dorit să te foloseşti de ea în activitatea ta de zi cu zi aducând în planul material unele proiecte minunate.
Varsator - Spirit of Place
Varsator - Spirit of Place
În orice situaţie tensionată te-ai afla în aceste zile, mesajul acestei cărţi îţi transmite că lupta nu este o soluţie care în final să-ţi aducă rezultatele pe care le astepţi. Mai degrabă relaxează-te şi renunţă la nevoia de a controla circumstaţele pentru că nu poţi cuprinde în totalitate imaginea de ansamblu. Adresează-ţi întrebari pentru a afla care este adevărul ce stă la baza conflictelor tale şi astfel vei descoperi răspunsul pe care îl cauţi. Marea ta putere este autenticitatea, aşa că nu renunţa la a o folosi în fiecare moment.
Pesti - Heal the “Ouch”
Pesti - Heal the “Ouch”
Orice prejudiciu sau daună creată vreunei persoane din apropierea ta, în ultima perioadă, se cere a fi soluţionată pe cale amiabilă acum, cu onestitate. În această categorie intră şi o atitudine egoistă sau desconsiderarea altora sau chiar unele resentimente faţă de cei care te-au rănit la un moment dat în trecut. Iertarea si renunţarea la vechile răni sunt instrumente puternice şi cu rezultate imediate atunci când sunt folosite cu inima deschisă. Nu uita să îţi acorzi şi ţie clemenţă şi să renunţi la a mai pune presiune pe tine.

Astro Shop

Cele mai noi articole