Mercur in Varsator (17 ianuarie- 4 februarie 2020). Laboratorul noilor idei

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 18 ianuarie 2020, 26137 vizualizari

Din 17 Ianuarie, Mercur se afla in Varsator.

Mercur este in exaltare in acest semn. Aici, vorbim despre o gandire progresista, o minte a viitorului, prin viziune, idei noi, inspiratie si inteligenta lucida. Este accesat geniul nativ din fiecare.

Cand Mercur trece prin Varsator, incep sa "se invarta rotitele mintii" cu o viteza ametitoare. Aici, emotiile sunt desuete, iar abordarea situatiilor din viata noastra se poate face cu mai multa detasare, nonconformism, originalitate, indrazneala.

Suntem surprinsi de propriile idei. Si e important sa credem, totusi, in ele, oricat de inadecvate le consideram. Pentru ca doar cei care pot trece de propriile limitari si judecati, pot folosi cu adevarat energia aceasta in sensul dezvoltarii si progresului.

N-ar fi rau sa ne re-evaluam si intentiile, dorintele, rezolutiile de la inceput de an. Sa le triem, daca e cazul, si chiar sa le schimbam pe baza a ceea ce simtim ca e adevarat pentru noi acum.

Mercur in Varsator reprezinta, pentru fiecare, un laborator al ideilor noi, depinde cum il folosim. In acest sens, recomand:

- sa-ti notezi ideile faine, care te inspira si te motiveaza

- sa te concentrezi pe solutii, dezvoltare, inaintare, in orice situatie

- sa inveti ceva nou

- sa cunosti oameni noi

- sa-ti impingi limitele gandirii cat mai mult, evazand mintea si facand alegeri cat mai constiente si indraznete

- sa alegi ce vrei tu si nu dupa gura lumii

- sa impartasesti cu oameni pe care-i simti pe aceeasi lungime de unda

- sa ceri, sa (te) intrebi

- sa fii creativ si sa raspunzi intr-un mod nou unei situatii vechi

- sa inovezi o zona de viata care nu-ti mai aduce bucurie

- sa-ti antrenezi mintea sa se concentreze pe ceea ce e constructiv

Iata ce posibilitati se deschid pentru fiecare zodie:

Berbec- relatii, clienti, proiecte, idei de promovare noi.

Taur- abordare noua in cariera, solutii inteligente si nonconformiste, clarificari in relatiile de la varf.

Gemeni- invatare, evolutie, intelegere noua. Aspiratii, constientizari, planuri de calatorie inedita.

Rac- idei ingenioase cu privire la dislocarea/accesarea unor fonduri, surse si resurse noi, clarificari in asocieri, intuitie si revelatie.

Leu- relatii si propuneri noi, abordare iesita din tipare a unor parteneriate, incheierea unor contracte care au stagnat.

Fecioara- solutii neasteptate in zona muncii si sanatatii, gasirea unor terapii de ultima ora sau implementarea unor idei avangardiste in munca.

Balanta- creativitate neobisnuita, deschidere catre aventura, gandire orientata spre succes, abordarea detasata a relatiei de iubire.

Scorpion- intelegere noua in privinta nevoilor sufletesti si a relatiilor din familie, detasare, inspiratie si creativitate in chestiuni legate de casa, o afacere de familie sau confortul in camin.

Sagetator- excelente abilitati de comunicare, deschidere catre invatare a ceva nou, curiozitate, conversatii inspirationale, cercetare, calatorii deschizatoare de posibilitati noi.

Capricorn- idei ingenioase cu privire la cresterea nivelului de prosperitate si valorizarea talentelor si a muncii, cheltuieli cu studiile, calatoriile, si mijloacele de invatare.

Varsator- inspiratie, idei exprimate elocvent, farmec in comunicare, echilibrarea unor aspecte care au fost neglijate, revelatii.

Pesti- procese mentale dinamice, intuitie, deschidere catre alte planuri ale existentei, observare, intelegere si constienta de sine.

Fie primit, cu genialitate!Astro Shop

Cele mai noi articole