Mercur in Pesti (10 Februarie- 17 Aprilie 2019). Afla doar ce stii deja!

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 11 februarie 2019, 20000 vizualizari
Mercur in Pesti (13-31 martie 2015). Afla doar ce stii deja!

Mercur in Pesti (10 Februarie- 17 Aprilie 2019) mixeaza gandurile, rastoarna logica si redefineste prioritatile. Atat de intens si atat timp cat e nevoie pentru a renunta la a ne bate capul cu orice detaliu si la pretentia de a intelege si a judeca tot ce misca.

Ne invita la o lectie de inot in profunzimea "apelor" launtrice invatandu-ne sa avem incredere in Tot ce este si, mai ales, sa acordam prioritate sufletului.

Mercur in Pesti este deseori asociat cu confuzia, insa aceasta confuzie ar putea fi mai degraba un semnal ca e momentul sa ne oprim din alergatura si din a face mereu ceva, sa incetam sa cautam, sa renuntam la control si asteptari. Sa ne situam dincolo de logica si ratiune, dincolo de obiceiuri. Sa alegem conversatiile cu noi insine si cu Dumnezeu, in schimbul celorlalte, sa avem incredere, pur si simplu, din oficiu, in logica fara de logica, in intelesul fara de inteles.

Sa recunoastem ce stim si sa avem rabdare sa stim orice avem nevoie pentru a alege potrivit. Dincolo de cunoastere imprumutata, dincolo de studiu, cercetare sau invatare. 

"Afla doar ce stii deja dintotdeauna!" Asta e mesajul lui Mercur in Pesti. Ca si cand raspunsul te asteapta cuminte sa-l vezi. Unde? Exact in tine. Ca si cand solutia pentru orice este deja acolo si asteapta s-o vezi. Cum? Fiind atent, ascultand, alegand pacea si, mai ales, alegandu-te pe tine. Creand, visand, meditand, dansand, cantand, pictand pe panza sau... pe inima. Cu iubire! Cu drag de tine si de sufletul tau!

Nicoleta Svârlefus

Sursa imagine: www.planetawaves.com

mercur pesti martie 2015


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole