Marte in Pesti (15 noiembrie- 31 decembrie). Nimic nu e sub control

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 16 noiembrie 2018, 16682 vizualizari

Pe 15 noiembrie, Marte s-a instalat  in Pesti si va tranzita acest semn, pana pe 31 decembrie.

Fiind planeta actiunii, a impulsului, curajului, initiativei, Marte nu se simte foarte confortabil in Pesti, semn pasiv, feminin, guvernator al psihicului.

Asadar, Marte in Pesti poate aduce o mare presiune interioara, psihica, tendinta de a ne ingrijora mai mult decat e cazul si de a face mai greu alegeri pentru ca suntem mai nesiguri, sensibili si oscilanti. 

Cu alte cuvinte,  ne poate fi greu sa folosim energia martiana, din simplul motiv ca ea este canalizata spre psihic (generand agitatie si disconfort), in loc sa fie canalizata spre actiune concreta.

De asemenea, suntem tentati sa cautam calea mai usoara si mai comoda in tot ceea ce facem, sa fugim din fata responsabilitatilor si sa ne gasim tot felul de scuze pentru asta. Ne putem simti obositi sau, oricum, avem senzatia ca nu reusim sa ne dozam energia in mod eficient si prin urmare nu avem rezultatele dorite.

Sa fim atenti la pornirile agresive si la iluzionare, mai ales in preajma zilei de 25 noiembrie si la tendinta de a spune mai mult decat a cazul sau de a fi prea indiscreti. Mai cu seama ca revin situatii din trecut, care se cer revizuite si/sau reparate.

Consumul psihic este foarte mare acum, putem fi mai sensibili si mai vulnerabili, in ce priveste framantarile interioare si chiar depresiile. Unii se pot refugia in alcool sau in alte tipuri de excese (medicamente, de exemplu).

Increderea in propriile forte poate sa scada si avem tendinta sa ne invinovatim si sa ne victimizam sau sa dezvoltam dependente. In schimb, introspectia si smerenia sunt un adevarat aliat. 

Cu Marte in Pesti, ar trebui sa mizam pe intuitie, nu pe logica. Pe creativitate si inspiratie. Pe geniul din noi. Pe capacitatea de a crea bazandu-ne pe legile Universului si cu respect pentru ele si pentru sacru. Pe adevar, pe ceea ce ne dorim si nu pe ceea ce vor altii sa implinim sau pe fantezii copilaresti. 

Marte in Pesti, la un nivel de constiinta superior, este actiunea indreptata spre vindecare, empatie si daruire, este un dans cu Dumnezeu si cu cosmosul. Este increderea in intuitie si imaginatie. Este flexibilitate si credinta, dincolo de orice control. 

Este o perioada buna pentru a ne ocupa mai mult de psihic si spirit. Putem avea revelatii valoroase, putem gasi o serie de raspunsuri in interiorul fiintei noastre. Putem sa ne vindecam rani vechi. Doar sa urmam intelepciunea inimii noastre. 

E o perioada buna pentru a ne cultiva creativitatea si pentru a ne implica in mai multe activitati deodata.

Din punct de vedere al sanatatii, picioarele pot fi mai sensibile. Circulatia limfatica ar trebui ajutata, prin miscare (macar dans si plimbari), masaj (mai ales reflexoterapie), aromaterapie etc. Plimbarile in preajma unei ape, baile la picioare cu sare (Epsom, de preferat), folosirea unor remedii pentru echilibrare emotionala si detoxifiere este binevenita.

Meditatia, remediile naturale, rugaciunea, psihoterapia si alte demersuri de transformare a constiintei sunt de mare folos. 

Iata domeniile de viata activate de Marte, in cazul fiecarei zodii:

Berbec Spiritul, constiinta, legatura cu divinul. Este vremea caintei, a acceptarii. Dar si a dusmanilor ascunsi.

Taur Prietenii, sponsorii, protectorii, proiectele. Se spun si se promit multe, dar se fac putine.

Gemeni Cariera este supusa fluctuatiilor si confuziei. Motivatia se poate diminua.

Rac Schimbarea unor conceptii, credinte si convingeri. Schimbarea viziunii de viata, prin conectarea la contiinta universala.

Leu Banii altora, favorurile, bunurile si finantele puse in coumun cu altii. Castiguri neasteptate.

Fecioara Parteneriatele oficiale (casatoria, asocierile) si imaginea sociala pot suferi din cauza lipsei de sinceritate. 

Balanta Sanatatea, relatiile cu subalternii, serviciul, sarcinile zilnice. Oboseala si lipsa entuziasmului. Inspiratia si intuitia sunt de baza. 

Scorpion Iubirea, aventurile, distractia, creativitatea, sunt potentate. In iubire, exista dualitate si confuzie.

Sagetator Casa, caminul, familia, parintii, subcontientul, emotiile. Incarcatura psihica mare, remuscari, regrete. Schimbari in casa, instabilitate.

Capricorn Comunicarea, calatoriile, actele scrise, anturajul. Calatoriile necesita prudenta. Comunicarea- viciata de nesinceritate si dualitate.

Varsator Banii munciti, atitudinea fata de resursele materiale, stima de sine. Vin bani, dar sunt scapati printre degete. Lipsa claritatii si organizarii.

Pesti Personalitatea, atitudinea, comportamentul. Pestii sunt potentati de aceasta energie, dar exista multa ambiguitate in ceea ce fac.

 

Nicoleta SvarlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole