Marte in Fecioara, 18 august- 4 octombrie 2019. Curatenie generala in viata

Autor: Nicoleta Svârlefus - marti, 20 august 2019, 48068 vizualizari

Marte va tranzita semnul Fecioarei in perioada 18 august- 4 octombrie. Suficient cat sa ne punem viata in ordine, mai ales in zonele practice, concrete, in ce priveste afacerile, locul de munca, serviciile pe care le oferim. 

Daca pana acum ne-am concentrat pe ceea CE vrem, de acum, cu Marte in Fecioara, ne concentram pe CUM facem sa obtinem rezultatele dorite. 

Marte este focul, pasiunea, initiativa, vointa, curajul dar si razboinicul. Fecioara este disciplina, serviciul, daruirea, atentia la detalii, profesionalismul, simtul practic, organizarea, harnicia. Marte stabileste CE, iar Fecioara, CUM. Cu alte cuvinte, e timpul sa punem in practica ceea ce dorim sa realizam, insa e indicat sa o facem pas cu pas, din aproape in aproape, cu rabdare si atentie. 

Sa-i dam Fecioarei ce-i al Fecioarei

Adica... harnicia si acuratetea in tot ce ne propunem sa facem. Ba chiar si in ce priveste lucrurile pe care le-am lasat de izbeliste, le-am amanat sau le-am abordat superficial. Acum a sosit vremea curateniei generale. Ne ocupam de dulapuri, de camara, pod sau alte colturi in care am inghesuit tot felul de obiecte care s-au prafuit. Ordonam, triem, pastram ce e folositor, restul daruim, reciclam sau aruncam. La propriu si la figurat. Cream spatiu sanatos, ordonam, aerisim. Sunt zone in viata noastra care nu au mai fost asanate de mult. Acum e timpul sa o facem. Punem mare pret pe sanatate, puritate, curatenie. 

Acum, detaliile fac diferenta. De aceea, nu mai e de ajuns sa privim imaginea de ansamblu, ci si detaliile care o compun. Totusi, sa ne amintim din cand in cand sa facem un pas inapoi, pentru a vedea intregul tablou, altfel riscam sa ne pierdem in amanunte, nu intotdeauna semnificative.

Simtul critic se ascute, devenim mai seriosi, rigurosi, mai ales cand vine vorba de munca si afaceri. Probabil ca foarte multi oameni vor face schimbari semnificative in zona muncii, mai ales ca li se reveleaza o serie de detalii pe care le-au scapat din vedere pana acum. In acelasi timp, suntem capabili sa scoatem la iveala acea latura care vrea sa fie in serviciul oamenilor, si gasim si o cale prin care sa facem asta. Sanatatea si nutritia revin in prim plan, fiind posibil ca multi oameni sa-si schimbe dieta in aceasta perioada,  optand pentru un stil alimentar mai sanatos, usor, natural, bogat in vegetale. 

Vindecarea sub toate aspectele ne preocupa mai mult acum. Fie ca vorbim de vindecare emotionala si spirituala sau de vindecare fizica, acum aflam care sunt mijloacele adecvate pentru noi, in acest sens.

La nivel macro, subiecte care vizeaza sanatatea si/sau protectia animalelor vor reveni in prim plan si vor naste discutii aprinse, dar si schimbari majore in constiinta colectiva. 

Iata care sunt zonele de viata influentate cu precadere in cazul fiecarui semn zodiacal:

Berbec: loc de munca, relatii de serviciu, sanatate, rutina zilnica

Taur: relatie sentimentala, copii, creativitate, iubire

Gemeni: suflet, casa, familie, avere, trecut

Rac: comunicare, deplasari, relatii cu fatii/surorile/vecinii, mediul ambiant

Leu: bani, resurse materiale, stima de sine, abilitati

Fecioara: personalitate, imagine de sine, initiativa, alegeri, mod de actiune

Balanta: intimitate, consecinte ale alegerilor trecute, izolare, subconstient

Scorpion: prieteni, aliati, proiecte, aspiratii

Sagetator: cariera, renume, prestigiu, notorietate

Capricorn: viziune, studii inalte, evolutie, strainatate

Varsator: productivitatea relatiilor, resursele altora, secrete

Pesti: parteneriate, colaborari, imagine

 

Spor si usurinta, tuturor!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole