Luna plina si ultima eclipsa din acest an, in Pesti: 16 septembrie 2016. TOTUL ESTE INTERCONECTAT

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 15 septembrie 2016, 50299 vizualizari

Tot ce as fi vrut sa scriu despre aceasta Luna plina + eclipsa de Luna in semnul Pestilor, care are loc in data de 16 septembrie la ora 22:05, s-a diluat cand am inceput sa scriu. Pentru ca in locul tuturor ideilor pe care le-am avut si am dorit sa le impartasesc, a aparut alt mesaj, foarte puternic repetat: "totul este interconectat".

Aceasta eclipsa se plaseaza in casa a 11-a, a colectivitatii, grupurilor, ideilor impartasite, participarii... Aici, Luna se afla foarte aproape de Kiron, de Neptun si evident de Nodul Sud, toate aflate in Pesti. Al doilea guvernator al Pestilor si deci al eclipsei, Jupiter se afla in Balanta in casa a 5-a. In aceeasi casa se afla Soarele, Mercur si Nodul Nord in Fecioara.

Ce intelegem noi de aici:
In primul rand mesajul este despre cine suntem, despre darurile naturale de care dispunem, despre libertate de expresie, stralucire, creativitate si... da, despre iubire si insotire... Numai ca... pentru a ne desavarsi arta de a iubi, a ne exprima, a fi liberi si creativi, e nevoie sa constientizam ranile vechi, multe dintre ele colective, cu care inconstient ne-am identificat. Sa ne dezlegam mainile si picioarele... de fapt, aripile. E necesar sa depasim un model vechi de a trai, a ne exprima si a iubi. E momentul sa facem un salt in constiinta si sa intelegem distinctia intre iubire si dependenta/atasament/nevoie. Avem privilegiul acum sa intelegem ca nu (mai) e cazul sa ne lasam abuzati in numele vreunei false iubiri si nici nu avem niciun castig real din a-i abuza pe altii.

E foarte interesant cum, acestui moment al producerii Lunii pline si eclipsei, ii corespunde a 22-a Cheie a Genelor (Cheile Genelor- Richard Rudd). Aceasta se numeste "Gratie sub presiune". Umbra: dezonoare. Dar: bunavointa. Siddhi: Gratie.

Este o Cheie foarte importanta care face parte din "Inelul Divinitatii" si se refera exact la ceea ce cream pentru noi prin ceea ce simtim, suntem, gandim. In descrierea acestei chei si in special a Umbrei ei, gasim informatii despre inregistrarea oricarui gand si emotii in "Oceanul Akashic", iar principiul este acela al intoarcerii si manifestarii in realitatea noastra a orice emitem, generam, suntem.

Suntem interconectati. Toti, intre noi. Si toti cu Universul si cu tot ce este. Semnul Pestilor este semnul infinitului, al lipsei de granite si limite. Este semnul care ne indeamna sa ne imaginam si sa cream dincolo de ceea ce crede mintea noastra ca e posibil. E bagheta magica pe care numai cei care poarta in inima lor bunavointa si increderea neclintita, o pot folosi cu adevarat.

Pentru ca suntem interconectati si pentru ca TOTUL ESTE INTERCONECTAT, intelegem cum sunt create legaturile intre experiente, putem avea epifanii, putem sa accesam un alt nivel al Constiintei. Iar pentru a trai o viata implinita, in pace, cu mai multa iubire si bucurie, e necesar sa intelegem ca fiecare gand proiectat asupra cuiva, fiecare emotie neasumata si neacceptata se inregistreaza undeva si devine fie o unealta de creatie, fie o arma de distrugere. Nimic nu e la voia intamplarii si, de fapt, totul este creator.

Avem ocazia acum sa intelegem cum am incarcat de toxicitate anumite relatii, cum ne-am inrobit prin diverse emotii reprimate sau exacerbat si inadecvat exprimate, cum am ajuns sa ne chinuim si abuzam unii pe altii. Putem intelege cum, in loc de iubire, am ales frica si in loc de bucurie am ales durerea. Pentru ca era mai facil asa. Si pentru ca majoritatea a ales astfel iar noi in mod inconstient ne-am conformat. Si nici macar nu am stiut ca se poate si altfel pentru ca cu greu si doar rar am ridicat ochii din Pamant si din... suferinta.

Am invatat ca suferinta e mantuitoare. Si chiar este. Depinde insa pana unde mergem cu ea si ce intelegem din ea. Suferinta ca mod de viata e una, iar suferinta (mai corect, durerea) ca mod de constientizare si sursa de intelepciune si elevare e altceva.

Suferinta cu rost. Dincolo de chinul "dulce"
Iata cum aceasta perioada/luna (9) si chiar acest intreg an 2016 (9) ne pot ajuta sa punem capat unor suferinte, intelegand la ce ne-au folosit. Avem posibilitatea chiar sa transformam in daruri experientele pe care le-am ales si trait pana acum, oricat de multa greutate au adus cu ele, acceptand ca noi am ales totul.

Bunavointa
Indiferent ce am trait pana acum, indiferent ce si pe cine ne-am ales sa cunoastem/interactionam, putem ACUM sa alegem Bunavointa. Si Lumina intelepciunii. Si pe Dumnezeu... asa cum il intelegem. Putem alege sa ne vedem plini de iubire. Inclusiv in ce priveste ranile noastre. Sau cele colective. Exista un potential imens vindecator acum... cu compasiune, iertare, iubire, bunavointa. Intelegand ca fiecare a facut doar ceea ce a putut, inclusiv tu ai facut tot ceea ce ai stiut si putut. Si Ceea ce e acum viata ta, este ceea ce ai reusit sa creezi.
Crezi ca poti imbunatati viata ta? Vrei asta? E momentul acum? Atunci adauga si mai multa Bunavointa! Fata de tine si fata de oricare Fiinta-Creator din dimensiunea asta.

Inima la conducere
Dupa cum am observat probabil cu totii, in aceasta perioada nu prea mai putem functiona cu motoarele mintii turate, asa cum eram obisnuiti. Logica pare sa fie semi-adormita, iar concentrarea e un lux deja. Nu ne ramane decat sa trecem pe "modulul INIMA" si sa ne luam niste zile sabatice. Ca si cum ne luam o pauza de la "trebuie" si "am de facut" si "asa e bine". SI ne permitem acum doar sa fim, sa simtim, sa stim de dincolo de ratiune si logica. Sa accesam fiinta infinita care suntem. Sa curgem, sa fim fluizi, elastici in gandire si receptivi. Sa ne conectam intre noi mai profund si cu iubire. Sa infuzam viata cu ceva inspiratie. Sa facem loc Gratiei Divine.

Fie primit!

Astro Shop

Cele mai noi articole