Luna plină în Taur, 4 noiembrie 2017. E destul pentru toți

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 03 noiembrie 2017, 26594 vizualizari

O Luna plina cu totul speciala, exaltată în Taur, are loc pe 4 noiembrie la ora 7:21 am.

Taurul este semn al belșugului, senzualitații, placerilor, confortului... Ascendentul momentului este in Scorpion, semnul locuit acum de Soare și pare-se că se creeaza un context care permite deschiderea de noi ferestre în sinele nostru, pentru a descoperi darul si aurul interior care înca zac acolo neexplorate. 

Luna plina incheie capitole sau duce ceva la nivelul urmator. Acum poate fi vorba de sanatatea noastra la toate nivelurile, de stil de viața, vindecare, munca, rutina, randament. E interesant să ne uităm cum anume stilul de viață si relatiile pe care le avem contribuie sau nu la bunăstarea și prosperitatea noastră. La echilibrul si stabilitatea noastra. La ceea ce putem numi implinire. 

E vorba si despre resursele pe care noi le adaugam unor relatii, cele pe care le punem la mijloc pentru a crea ceva. Felul in care ne putem folosi de cooperarea cu alții pentru a ne usura misiunea, munca, efortul. Dar si despre generozitatea cu care venim in intampinarea celor din jur.

Această Lună plină cu Soarele în Scorpion arată ca e momentul să privim dincolo de suprafață. Să contemplăm dedesubturile unor alegeri și acțiuni. Să recunoaștem ce ne motivează, ce dorințe avem, dar și ce ne inhibă. Pentru asta e nevoie să ne oprim. Să tăcem. Să ascultăm. Să contemplăm...

Luna plina in Taur ne poate dezvălui ce dorințe am transformat în obsesii, ce nu lăsăm să trăiască împreună cu noi in libertate, ce tindem să sufocăm, pentru ce motiv ne îngrijorăm.

Luna plina pune reflectorul pe ceea ce e in spatele acestor temeri, inhibitii si dorințe de tip "daca nu voi avea cutare lucru sau cutare persoană, voi muri". Sau "dacă aș pierde asta, aș muri". Ne conștientizează despre ce conteaza cu adevărat, ce e important pentru noi, ce valorizăm și cum putem schimba scara valorilor noastre astfel încât să ne aliniem cu adevărul interior și cu cine suntem în acest moment.

Ce ascundem, unde este cheia cufărului pe care stăm si pe care-l păzim să nu ne fure nimeni averea, tezaurul personal. Ce ne temem că am putea pierde, dacă am lăsa darurile noastre să fie în lumină, exprimate și împărtășite? Unde ne opunem, cum ne incrancenam si ce nu lasam sa fie?

Si la ce e nevoie sa renuntam? Ce nu e sanatos pentru noi?

Acum pot ieși la suprafața frici, inhibitii, obsesii. Iar soluția ne-o dă Luna în Taur: ancorare în realitate, așezare cu picioarele pe pământ, operare cu mijloace concrete, vizibile, palpabile. Bucurii mici. Placeri nevinovate. Bucuria de a fi și a trăi. Savurarea vieții, ACUM, așa cum e. Recunoștința.

Luna plina în Taur înseamna stabilirea unui echilibru între Taur (nevoia de stabilitate) și  Scorpion (dorința de mai mult).

Taurul ne învață că suntem (avem) ceea ce prețuim. Ne definește ceea ce apreciem, ce ne place și ne bucură. Ne învață să traim în abundență, să plecăm mereu de la ideea că e destul pentru toți, să renunțăm la convingerile legate de "a merita" și să ne folosim cu măiestrie toate abilitațile, să ne deschidem către a primi cu ușurință și a trăi prosper. Acum, apropo de inhibiții, putem descoperi ce convingeri ne țin pe loc, ne trag înapoi si ne produc frustrări. Ce nivel de conștiință avem cu privire la dreptul nostru de a trăi în belșug. Ce puncte de vedere am solidificat cu privire la bani, care nu ne permit sa trecem de un anumit prag.

Ideea centrală a acestei Luni pline  este obținerea stabilității, construirea unei securitati emotionale, financiare. Asta ne vom dori cu toții, într-un fel sau altul. Cum vom face asta? Prin punerea la treabă a talentelor și sporirea stimei și prețuirii de sine. Prin elasticizarea convingerilor și intinderea limitelor. Prin transformarea constiintei si intelegerea la un alt nivel a realitatii.

În aceste zile ne putem aștepta la zvârcoliri interioare, urmate de epifanii, de revelarea adevărului, a căii potrivite, a răspunsului de aur.

Acest moment este o lecție de adevăr brut, de smerenie și bun simț, acestea fiind și treptele care ne duc la un nou nivel de constiință și realitate.

Și cateva întrebări pe care să le folosim ca instrumente, adică să stam în ele pur și simplu, fără a căuta un raspuns.

 

Ghid de bună viețuire cu Luna plina:

Fie primit! Lună plină fericită!

Nicoleta Svârlefus

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole