Luna plina albastra in Balanta, 31 martie 2018. Recalibrare inconfortabila, dar sanatoasa!

Autor: Nicoleta Svârlefus - vineri, 30 martie 2018, 20593 vizualizari

Pe 31 Martie, la ora 15:37, are loc opozitia la grad perfect intre cele doua luminarii aflate in Berbec si respectiv Balanta. Este vorba despre a doua Luna plina din aceasta luna, asadar o numim Luna plina albastra.

Luna plina se aseaza acum intr-un context tensionat. Ca si cum ar intentiona sa amplifice presiunea deja existenta, cu ajutorul careurilor la Marte si Saturn din Capricorn, e clar ca marcheaza un moment in care schimbarea este iminenta. Energia de tip cardinal este puternic activata (Berbec, Balanta, Capricorn), prin urmare, ideea centrala este miscarea inainte, schimbarea profunda, intelegerea diferita si saltul la un nivel superior de constiinta, in multe aspecte din viata noastra.

 

 

Aceasta Luna plina are ascendentul in Leu, cu luminariile (Soarele si Luna) situatie in casele II-VIII, iar stapana Lunii in Balanta- Venus, este abia sosita in celalalt domiciliu- Taur.

Marte si Saturn se gasesc in casa a V-a, iar de acolo, apasa frana si inmultesc  restrictiile, asigurandu-se ca fiecare isi cauta si gaseste echilibrul, autenticitatea, bucuria de a trai prin el insusi si darurile lui.

Spuneam ca este un moment tensionat, in care e posibil sa simtim multa presiune, ca si cum ceva major se naste si transforma in interiorul nostru sau ca si cum nu mai avem nicio sansa sa ne prefacem ca nu vedem lucrurile care nu functioneaza in viata noastra si in relatiile pe care le-am construit si mentinut pana acum. 

Este, asadar, momentul adevarului. Iar acest adevar va iesi la suprafata cu forta si uneori cu agresivitate si mahnire profunda. De aceea e necesar sa fim cat mai intelepti, sa respiram inainte sa reactionam, sa ne folosim de constienta si maturitatea noastra. In fond, nimeni nu e vinovat ca ne-am mintit sau ne-am prefacut. Nimeni nu e vinovat pentru acceptul dat in sensul incarcerarii de catre unii si altii. Fiecare este responsabil de alegerile lui, de buna-starea, realizarea interioara, succesul si autoritatea lui.

Cel mai acut se va simti constientizarea faptului ca nu avem suficienta autoritate, respect, putere, autonomie. Si ca exista un dezechilibru vizibil in viata noastra. Cei care au ajuns intr-un punct cu o asemenea constientizare e posibil sa aiba trairi si procese de curatare foarte intense la nivelul structurilor interne, dar partea buna este ca au sanse sa gaseasca exact ce au nevoie pentru a-si duce procesul la capat si a obtine claritate si intelegere mai inalta.

Mercur este foarte aproape de Soare, in Berbec si este retrograd. Asta inseamna ca, desi Balanta este despre relatii, totusi procesele interioare, intrebarile si tot ce traim acum au legatura cu noi insine. De aceea, orice s-ar intampla in relatiile noastre, oricare “noi” este afectat, e vital sa intoarcem privirea catre sine si sa ne intrebam ce din noi a dus la rezultatul pe care l-am obtinut.

Una peste alta, aceasta Luna plina si aceasta perioada este despre curatenie in cap si reevaluare, care sa ajute la aducerea echilibrului in ariile de viata in care pana acum a lipsit.

Este despre conciliere, in unele cazuri, si rupturi, in alte cazuri. Este despre gasirea unei maniere elegante in care sa ne exprimam frustrarea. Si este despre cine suntem in ochii nostri si ai celorlalti.

Orice tensiune apare acum, orice conflict e necesar sa-l punem pe seama acestui proces in care ceva este necesar sa iasa la suprafata pentru a fi vazut, recunoscut, transformat. Cu cat mai multa eleganta, maturitate si intelepciune manifestam, cu atat mai usor si mai sanatos pentru noi. 

Luna plina lumineaza constiinta individuala si colectiva. E un moment bun sa intelegem ceva mai mult si mai detasat despre noi, sa gasim cai mai pasnice si elegante de relationare, sa fim mai dispusi sa cooperam si sa echilibram, sa curatam terenul, sa ascultam de intuitia si bunul nostru simt. Schimbarile de acum, directiile imprimate acum vor fi de durata. Tot procesul acesta de recalibrare si echilibrare este util, pentru putea semana apoi, la Luna noua in Berbec din 16 aprilie, semintele unui START nou, diferit.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole