Echinoctiul de primavara- 20 martie. Atmosfera, posibilitati, recomandari

Autor: AstroCafe.ro - luni, 20 martie 2017, 21516 vizualizari
flori

Pe 20 martie, la ora 12:29, Soarele intra in Berbec.

Berbecul spune: "Fa o miscare! Ori actionezi, ori iesi din drum." Cand Soarele se muta in acest semn de foc, ai nevoie sa te concentrezi pe luarea de masuri. Cu toate acestea, asigura-te ca actiunile tale sunt strategice, astfel incat acestea sa poate ajute dinamic propulsarea creatiilor tale inainte. Utilizeaza acest combustibil al Berbecului.

Intreaba-te ce actiuni ar determina cea mai mare diferenta in rezultatul tau. De multe ori, adoptarea unor pasi strategici va produce schimbari in multe domenii din viata ta si in afaceri. A petrece putin timp gandindu-te la actiunile tale, inainte de a actiona, va produce o diferenta in rezultatele tale.

Ca si in cazul tuturor arhetipurilor de Foc, aceasta perioada te va ajuta sa determini unde ai nevoie sa iti imbunatatesti vizibilitatea. Aceasta ar putea fi ce ai nevoie pentru a aprinde lumina interioara, ca sa atragi o noua relatie sau sa o energizezi pe cea pe care o ai. Sau poate ai nevoie sa te concentrezi pe a aduce mai multa lumina in afacerea ta, pentru a creste numarul clientilor.
 
Dupa toata aceasta energie contopita cu Soarele in Pesti, este timpul sa te gandesti la acele domenii din viata ta, in care e necesar sa concentrezi energia pe tine insuti, pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. Este timpul sa fii activ, plin de viata, curajos, increzator, decisiv, inspirat, spontan si energic. Infuzeaza-ti viata cu entuziasm, aventura, joaca si competitie. Intreaba-te ce ai nevoie sa faci, sa lansezi sau sa incepi, in scopul de a da forma creatiilor tale. Si intreaba unde e nevoie sa deschizi drumul.

Alege una sau doua idei, cu care ai nevoie sa lucrezi mai mult, apoi concentreaza-te asupra acestora. Intentiile functioneaza cel mai bine atunci cand exista doar una sau doua asupra carora sa te concentrezi in timp.

 

Sugestii de actiuni personale pentru Soare in Berbec:

* Adauga mai multa joaca in viata ta.

* Pune-ti creatiile in miscare.

* Energizeaza-ti corpul cu mai multa miscare.

* Aplica vointa individuala pentru finaliza lucruri.

* Exprima-te.

* Energizeaza-ti dorintele.

* Conecteaza-te cu razboinicul tau interior si cerceteaza unde ai renuntat la visele tale. Permite-i razboinicului tau interior sa te ajute sa infuzezi acele dorinte cu actiuni inspirate.

 

Afaceri/ Sugestii de actiune profesionale pentru Soare in Berbec:

* Incepe proiecte.

* Ia masuri strategice.

* Sporeste vizibilitatea afacerii tale.

* Misca lucrurile inainte. Indeplineste-ti sarcinile.

* Lanseaza un nou program sau un nou produs.

* Energizeaza intentiile de venit.

* Lanseaza-ti afacerea cu bucurie.

 

Echinoctiul de primavara

Perioada: 19-21 martie

Data exacta a echinoctiului: 20 martie - ora 12:29h

Echinoctiul de primavara si Soarele in Berbec izbucnesc cu exuberanta tinereasca, jucausa, si nou. Este din nou timpul pentru un nou ciclu de crestere solara. Lucrurile incep cu adevarat sa se incalzeasca aici precum incepe ciclul de crestere activa, asa ca fii gata sa-ti plantezi in mod activ gradina si dorintele tale.

Focul, domeniul de actiune din energie si lumina, ofera forta vietii care incalzeste pamantul si culturile de crestere. El creeaza emotie si pasiune pentru orice incercare si asigura scanteia necesara pentru a activa dorinta. Ca si forta solara, el isi manifesta expresia yin/ yang din schimbarea zilei in noapte si a noptii in zi. Soarele te invata sa iti echilibrezi miscarea exterioara, activa, energia de la lumina zilei, cu energia rece, odihnitoare si reflexiva a serii.

Avand in vedere ca echinoctiul reprezinta un moment in care lumina si intunericul exista intr-un echilibru sacru, acesta iti ofera oportunitatea sa te adaptezi la echilibrul din viata ta. Acum poti evalua lucruri care pot necesita atentia ta, in scopul de a ajunge la o armonie si o aliniere mai mare. Ai nevoie sa echilibrezi ceva in viata ta pentru a-ti aduce in mod eficient dorintele la viata? Probabil ai nevoie sa echilibrezi actiunile active din lumea exterioara cu mai multa energie linistitoare si odihnitoare sau sa armonizezi timpul petrecut in interior cu mai mult timp petrecut in natura. Puteti intreba pur si simplu, in interior, ce trebuie sa fie echilibrat in acest moment.

Aceasta punct al rotii anului este numit dupa Zeita Pamantului Ostara sau Eostar. Deoarece iepurii si ouale erau simbolurile sacre ale Zeitei fertile, le poti vedea folosite in mai multe sarbatori ale Echinoctiului de Primavara. Daca te simti inspirat, decoreaza-ti altarul cu aceste imagini si flori proaspete de primavara si conecteaza-te la fertilitatea vietii, pe care ele o aduc.

Alege una sau doua idei, cu care ai nevoie sa lucrezi mai mult, apoi concentreaza-te asupra acestora. Intentiile functioneaza cel mai bine atunci cand exista doar una sau doua asupra carora sa te concentrezi in timp.

Sugestii de actiuni personale:

* Creeaza o ceremonie pentru a onora Echinoctiul de Primavara. Creeaza activari jucause pentru toate domeniile din viata ta, care necesita atentie.

* Aprinde o lumanare, danseaza, canta sau bate la tobe; fa ceva care este distractiv pentru tine si care iti pune energia in miscare.

* Foloseste aceasta perioada de Echinoctiu de Primavara pentru a adauga energie creatiilor tale; umple-le cu forta vietii pe care o ofera aceasta perioada.

* Conecteza-te la entuziasmul din spiritul tineresc, cu inima usoara, prin onorarea copiilor si a copilului interior, in aceasta perioada, de asemenea.

* Umple-ti inima cu recunostinta pentru tot ce ai energizat, ca pe deplin format.

* Simte-ti dorintele in forma, pline si complete.

* Intoarce-ti gandurile la Spirit si multumeste-i.

 

Afaceri/ Sugestii de actiune profesionale pentru Echinoctiul de Primavara:

* Observa ce idei de afaceri iau nastere.

* Uita-te peste tot la afacerea ta pentru a determina ce zone necesita activarea. Apoi ia masuri.

* Pune flori pe biroul tau si in jurul intrarii in birou sau a locului de munca.

* Intreaba-te cum iti poti face munca mai amuzanta, jucausa si incitanta. Noteaza toate ideile care iti vin.

* Creeaza o ceremonie conceputa sa infuzeze energie in afacerea si finantele tale.

* Du-te afara cu jurnalul tau sau o hartie si un creion. Gaseste un loc confortabil pentru a sta pe pamant. Conecteaza-te cu pamantul si cu soarele. Intreaba ce este nevoie sa faci pentru a dezvolta sisteme de afaceri mai eficiente, care vor activa cresterea veniturilor tale.

* Conecteaza-te cu Zeita Ostara si intreab-o cum poti crea mai multa rodnicie in afacerea ta.

 

Ghidare esentiala:

* Multumeste Pamantului si intreaba: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de crestere?"

* Multumeste Apei si intreaba: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de crestere?"

* Multumeste Aerului si intreaba: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de crestere?"

* Multumeste Focului si intreaba: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de crestere?"

* Multumeste Spiritului si intreaba: "Care este mesajul meu de activare pentru acest ciclu de crestere?"

Acum cere campurilor unificate ale tuturor elementelor, si Spiritului, un mesaj unitar despre activarea creatiilor tale.

 

Lisa Michaels

Astro Shop

Cele mai noi articole