Arhanghelul Mihail

Autor: Nicoleta - joi, 07 iunie 2012, 32581 vizualizari
Arhanghelul Mihail

Mihail este luptatorul, care face ca lumina sa triumfe, dispersand umbrele negativitatii. El ne ajuta sa fim puternici in moment de grea incercare, sa ne dizolvam tendintele negative si sa regasim forta necesara, atunci cand ne simtim singuri sau abandonati.

Este asociat cu elementul FOC, care simbolizeaza arderea a tot ceea ce este trecator, pentru a face loc Luminii pure si esentiale. Este neobosit in lupta pentru bine si ii apara pe cei slabi. Mihail ii insoteste pe luptatorii solitari, deschizand calea catre aplanarea luptelor si conflictelor de orice fel.

Putem sa il rugam sa ne ajute in toate situatiile in care ne simtim complesiti de adversitati, izolati sau abondonati. Chemati-l pe Mihail sa va asiste, oricand simtiti prezenta negativitatii. El poate curate energia negativa din orice spatiu. Acest lucru este necesar, mai ales dupa dispute.

Cand simtiti ca va este teama sau ca va este greu, spuneti mental “Arhanghele Mihail, protejeaza-ma si calmeaza-ma, acum! Multumesc.” Daca aveti un sentiment de nesiguranta, cereti-I sa va escorteze, sa va ghideze si sa va protejeze.

Sursa foto: Funfactory.spruz.com

Alexandru CoseruCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole