Arhanghelul Gabriel

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 30 mai 2012, 21340 vizualizari
Arhanghelul Gabriel

Este reprezentat, in general, tinand in mana un crin, simbol al puritatii si al adevarului. El este cel care raspandeste Cuvantul Domnului.

Cu ajutorul arhanghelului Gabriel, ne putem descoperi propria intelepciune si realitatea noastra individuala. El manifesta un respect absolut pentru individualitatea fiecaruia dintre noi si ne ajuta sa avem incredere in propriile capacitati. Prin sustinerea lui, descoperim cele mai bune modalitati de a ne exprima potentialul interior.

Cea mai importanta misiune a lui este aceea de a ne sustine sa fim puternici si sa avem convingerea ca noi aducem o contributie la dezvoltarea spirituala a umanitatii, prin ceea ce suntem. De asemenea ne permite sa discernem adevarul in situatiile in care avem mai multe optiuni, la fel de juste.

Poti sa transmiti urmatorul semnal pentru a te umple de lumina, pentru a energiza calea ta spirituala si pentru a te împinge catre ascensiunea ta:
În numele lui Gabriel, EU SUNT un sfant al lui Dumnezeu!

Alexandru Coseru

Articole pe teme asemanatoare: aici!

Foto: http://www.truthbook.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole