Zodia Varsator

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Varsator

Pe de o parte ai multe si marunte de facut, insa pe de alta parte sanatatea este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si concentreaza-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi o mana de ajutor. Totul este sa accepti si sa stii clar ce anume vrei. Serile acestui final de saptamana sunt potrivite dialogurilor cu cei dragi, trasării planurilor socio-profesionale, dar si relaxării in aer liber.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - Curajul Varsator - Curajul

Poti fi pus acum in fata unei alegeri, aparent dificila, dar plina de substanta. Important este sa fii atent la modul in care tinzi sa alegi: fie o respingi, invinovatind pe altcineva pentru greutatile prin care treci, fie accepti provocarea, confruntandu-te cu ea. Atitudinea din urma este singura care te duce catre cresterea interioara si o intelegere mult mai profunda a ceea ce este. Unele situatii pot parea mai intense si urgente decat altele, dar toate vor fi mai usor de gestionat daca, inainte de a actiona, respiri profund.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Varsator

Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență  în prima parte a zilei de 18 Aprilie, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Relațiile sentimentale se reconfiguerază cumva, însă în sens benefic. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația amoroasă. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină. 

Horoscopul lunii Aprilie pentru Varsator

Relațiile cu anturajul apropiat se vor evidenția foarte mult pe tot parcursul lunii. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte, implicare în cursuri de perfecționare. Avalanșa de informații ce se vehiculează în preajma ta are rolul de a te sprijini în luarea deciziilor pe termen lung, în ceea ce privește segmentul profesional, dar și sănătatea. Acordă atenție sporită, atât sănătății, activității profesionale cât și situației în care te afli la locul de muncă. Există conflicte mocnite în culisele profesionale ce vor ieși la iveală când și cum te aștepți mai puțin. Sunt șanse de a-ți schimba anturajul apropiat și de a te împrieteni cu oameni de bună calitate. Acasă, în plan familial este o atmosferă plăcută, iar relațiile cu membrii familiei sunt armonioase. Sfătuiește-te cu cei dragi pe orice temă.

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii