Zodia Varsator

Horoscopul zilei de luni, 29 mai 2017 pentru Varsator

La locul de munca se finalizeaza o etapa importanta. Energia zilei te va ajuta sa abordezi cu totul altfel de acum incolo, activitatile profesionale si relatiile de munca. Totodata se pot accentua afectiuni ale segmentelor capului, sistemului digestiv si stomacului. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista risc crescut de erori.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Varsator

Varsator - Golden Palace Varsator - Golden Palace

Vin zile frumoase, senine, pline de succes, sanatate si belsug. De asemenea, latura ta emotionala este la apogeu, relatiile sunt pline de culoare si pasiune, iar parteneriatele se desfasoara in conditii optime. Imparte cu ceilalti din aceasta bogatie, venita din cine esti in fiecare clipa si cat de autentic iti traiesti viata. In aceasta saptamana bucura-te de rezultatele muncii tale, dar, in acelasi timp, ramai deschis si atent la noile oportunitati care nu vor ezita sa apara. Ramai detasat si mergi mai departe pe drumul tau.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Varsator

Este multă forfotă în relațiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi informații prețioase vizavi de felul în care se pot îmbunătăți aceste teme. Totul este să accepți și opiniile sau doleanțele celorlalți. Financiar se conturează cheltuieli pe facturi, taxe sau servicii, dar pot intra în discuție și moștenirile, creditele sau partajele. Se recomandă prudență la documentele care atestă plăți sau apartenența unor bunuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților culturale, studiilor și călătoriilor. Măcar planuri poți trasa în acest sens.

Horoscopul lunii Mai pentru Varsator

Familia și activitățile domestice îți ocupă o bună parte din această lună. Dialogurile încep să devină fructuoase și vei constata că te înțelegi mai bine cu membrii familiei. Mai pot apărea surprize, dar vei fi suficient de înțelept pentru a rezolva totul cu brio. Evită provocările celorlalți și discuțiile contradictorii. Unii vor încerca în mod special să te abată de la planurile tale personale sau profesionale. Este o perioadă bună pentru reamenajări domestice, pentru vânzări și achiziționări de bunuri patrimoniale, pentru trasarea unor planuri legate de casă și patrimoniu familial. Însă ține cont și de părerile și doleanțele celor dragi. Relațiile amoroase sunt deficitare, conflictul fiind subiectul principal. Fii prudent, deoarece foarte ușor se pot destrăma. Tendința de a te implica, rapid și la întâmplare în aventuri frivole este mare și păguboasă pe termen lung.

Horoscopul anului 2017 pentru Varsator

Pentru tine, anul incepe cu posibilitati de castig financiar suplimentar. De unde nu te asteptai, mai poti incasa niste bani. Sau poti sa-ti gasesti un al doilea job, ceva in paralel cu locul de munca sau activitatea profesionala actuala. In orice caz, ai fler si ar trebui sa-l folosesti pentru a inventa noi metode de crestere a prosperitatii. SI nici nu trebuie sa faci ceva anume, ci doar sa te asculti si sa fii atent la ce ti se dezvaluie chiar in fata ochilor.

Totusi, ar trebui sa eviti investitiile pripite, decise pe fond emotional, chiar daca e vorba de exaltare sau deprimare.

Anul 2017 este important sub aspect relational si familial, mai ales in lunile martie si inceput de aprilie, cand se pune serios problema viitorului tau relational si a statutului marital. E o perioada in care unele nemultumiri vor iesi la suprafata, anumite aspecte neplacute dintr-o relatie ies la suprafata, nu le mai poti acoperi si trebuie transate. Daca relatia este destul de stabila, aceasta etapa o va suda si mai mult, dar daca disensiunile au depasit un anume prag de toleranta, e posibil sa hotarasti ruperea unei relatii. In orice caz, ai posibilitatea sa gasesti calea si solutiile cele mai bune/potrivite pentru tine.

Nu doar relatia de cuplu trece prin procese de transformare, ci si relatiile cu prietenii si cu anturajul, cu cei din imediata vecinatate. Varsatorii isi redefinesc relatiile, sunt foarte selectivi, se indeparteaza de anumiti oameni si aleg pe spranceana cu cine raman in relatii bune

 Esti in continuare selectiv, extrem de pretentios cand vine vorba de investirea timpului si energiei tale, asa ca la finalul anului 2017 vor ramane langa tine si in viata ta doar cei care cu adevarat sunt valorosi si autentici.

In acelasi timp, o serie de proiecte in comun cu altii se cer reconfigurate, din acelasi motiv: ai nevoie de niste valori comune, de niste conexiuni reale, de oameni cu care sa stii ca poti merge la drum pe termen lung. Nu mai vrei frivolitate sau superficialitate.

Pot sa transforme o relatie de prietenie intr-o afacere cu acte in regula.

Un aspect important al anului 2017 este reprezentat si de schimbari care au loc la nivel de convingeri, perceptie, filozofie de viata. E posibil ca unele calatorii indepartate sa contribuie la aceste schimbari, totusi calatoriile ar trebuie evitate in martie si la inceputul lunii aprilie.

E foarte importanta cunoasterea si e foarte util orice demers in acest sens. Mai ales daca te ocupi de evolutia ta spirituala sau te hotarasti sa-ti completezi niste studii sau sa-ti iei o diploma. Toate acestea iti vor folosi foarte mult din octombrie incolo, pentru expansiunea si ascensiunea in cariera.

Practic, ultimele 3 luni ale anului iti muta atentie pe cariera, statut, dorinte abandonate candva. Se schimba prioritatile, devii mult mai concentrat pe cariera, dar si pe statut in general. De aceea multi Varsatori e posibil sa se gandeasca sa se casatoareasca la final de 2017 sau sa planuiasca o casatorie in 2018.

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii