Zodia Varsator

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018 pentru Varsator

Dialogurile cu rudele sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebanuite, pentru ca tu sustii unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite. Relaxeaza-te, asculta opiniile celorlalti si evita graba si orgoliul in luarea deciziilor finale. Este nevoie sa cooperezi cu ceilalti pentru a impaca pe toata lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Varsator

Varsator - Coming to Life Varsator - Coming to Life

In aceaste zile, pentru tine, se creeaza un context benefic care sa te ajute sa pornesti pe propriul tau drum, ghidat de ceea ce-si doreste inima ta. Este un moment important care, gestionat cu rabdare si blandete, iti poate aduce succesul mult dorit. Planteaza semintele intentiilor tale, ingrijeste-le si apoi astepta sa culegi roadele. Pe de alta parte, acum te poti ocupa si de alte aspecte di viata ta pe care le-ai cam neglijat in ultima perioada, facand acele lucruri care iti incanta sufletul.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Varsator

Se pare că vei excela la capitolul comunicare în această săptămână. Va fi un adevărat spectacol de artificii în preajma ta și vei atrage mulți admiratori. Planurile de călătorii sau de studii sunt la mare căutare și chiar ai nevoie fie să pleci pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale, fie pentru a studia ceva necesar în domeniul profesional în care activezi. Atenţie la cuvinte şi gânduri, deoarece forţa de realizare a dorinţelor şi viselor este destul de mare! Relațiile cu membrii familiei și teburile gospodărești te solicită mult la mijlocul săptămânii și bine ar fi să fii prezent și implicat. Distracții, aventuri, abordarea unui hobby.

Horoscopul lunii Februarie pentru Varsator

O perioada pe placul Varsatorilor, pentru ca li se da apa la moara sa creeze, sa inoveze, sa fie creativi si cu un pas inaintea tuturor, ba chiar inaintea vremurilor. Acum Varsatorii au parte de acel elan creator, de acea inspiratie proaspata dupa care tanjeau. Asadar, sa nu ezite sa se puna pe treaba, sa-si noteze ideile si mai ales sa le dea curs.

Eclipsa partiala de Soare in semnul lor, pe 15 februarie, e posibil sa le aduca vesti neasteptate, schimbari de planuri, dar si schimbari relationale. Se prind de ceva, inteleg altfel o situatie parteneriala, sunt gata sa schimbe, cu detasare, ceva ce nu functioneaza sau sa se alieze cu persoana potrivita, aparuta sau recunoscuta spontan, pentru finalizarea unui proiect.

Horoscopul anului 2018 pentru Varsator

Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.

Un an foarte important pentru tine, deoarece se produc două eclipse pe Semnul tău zodiacal. Astfel ai șanse deosebite de a progresa, de a-ți schimba planurile de viitor și de a-ți trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Perioadele 17 Mai – 14 August și 19 Septembrie – 15 Noiembrie îți aduc multă energie, fiind tentat să te implici în activități variate, dar nu chiar foarte utile ție. Selectează prioritățile și evită să ripostezi la tot ce vine din partea altora. Există conflicte ascunse în preajma ta, mai ales în segmentul profesional în care activezi. Se recomandă prudență și discernămînt, deoarece este dificil să contracarezi lucrurile prin mijloace convenționale.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în ceea ce privește relația de cuplu, cât și relațiile de colaborare profesională. Renegocierea unor contracte de muncă, modificări legislative specifice domeniului în care lucrezi, ce vor atrage după sine și modificări salariale.

Se finalizează etape profesionale și se deschid altele. Ar fi bine să te reorientezi profesional și chiar să depui efoturi serioase de a-ți găsi un alt job.

Tranzitul lui Uranus între 16 Mai – 07 Noiembrie prin Semnul Taurului îți creează efecte în segmentul domestic. Schimbări de anvergură în relațiile familiale și în spațiul, casa în care locuiești! Multi Varsatori vor sa schimbe ceva radical, vor sa se desprinda de conditionari imprumutate si permise in familie, isi doresc sa se elibereze de poveri pe care si le-au asumat ani multi.

Un aspect important este legat de psihic, care poate fi destul de sensibil, motiv pentru care poti nevoia in acest an sa te izolezi, sa fii mai atent in interiorul tau, sa-st vindeci o serie de frici si inhibitii, sa-ti regasesti puterea si echilibrul.

 

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii