Zodia Varsator

Horoscopul zilei de miercuri, 22 noiembrie 2017 pentru Varsator

Pe de o parte, esti intr-o perioada de expunere sociala. Ai ce spune, ai cu ce sa iesi in fata, in consecinta primesti si aplauze bine-meritate. Totusi, daca nu ti-ai gestionat bine resursele, astazi s-ar putea sa te simti epuizat, chiar pesimist cu privire la unele relatii si proiecte. E clar ca ai nevoie de relaxare, numai asa vei capata din nou o viziune proaspata, imbunatatita.

20 Ianuarie - 18 Februarie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie 2017 pentru zodia Varsator

Varsator - Come Together Varsator - Come Together

Noi forme de exprimare a iubirii sunt pe cale de a fi scoase la lumina de catre tine, intr-o alta forma nestiuta. Fie ca este vorba despre iubirea romantica sau familiala sau cea spirituala, esti pe cale sa descoperi alte intelesuri si valente ale acestui cuvant. Actiunile e necesar a fi in deplin acord cu tine, astfel incat ele sa corespunda valorilor si cunoasterii tale interioare. Pe de alta parte, comparatiile cu ceilalti, atasamentele materiale si teama de lipsuri, te fac sa te simti separat si iti erodeaza respectul de sine - singura energie care te hraneste acum fiind cea a iubirii.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie 2017 pentru Varsator

Exact cum îți place ție, anturajul prietenilor se animă frumos începând cu această săptămână. Sunt șanse bune de a-ți lărgi acest anturaj, de a lega prietenii deosebite pe termen lung, dar și de a îmbunătăți relațiile cu prietenii vechi care merită acest efort. În mod special dinspre segmentul profesional vin în preajma ta susținători, oameni de nădejde alături de care vei putea desfășura proiecte de anvergură pe termen lung. Însă, tumultul relațional în care ești implicat te poate obosi pe de o parte, iar pe de altă parte este posibil să activeze afecțiuni osoase, articulare, afecțiuni specifice pielii sau stomacului. Îngrijește-te serios și conștient!

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Varsator

Schimbările socio-profesionale în care ești deja angrenat se vor contura și mai bine începând cu această lună. Discuții importante cu șefi și autorități, participarea la reuniuni profesionale de anvergură, aprecieri din partea tuturor. Cumva se deschide o etapă nouă, în care vei avea o cu totul altă imagine publică și un nou statut socio-profesional. Important este să fii deschis la schimbare și să depui eforturi de a te adapta la noile modificări, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum. Alege-ți cu grijă vorbele, deoarece ești tentat să ridici tonul și să vorbești cam mult. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dorință de rafinare sufletească. Lecturează cărți deosebite, participă la spectacole de teatru, muzică, film și stai de vorbă cu oameni erudiți. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc.

Horoscopul anului 2017 pentru Varsator

Pentru tine, anul incepe cu posibilitati de castig financiar suplimentar. De unde nu te asteptai, mai poti incasa niste bani. Sau poti sa-ti gasesti un al doilea job, ceva in paralel cu locul de munca sau activitatea profesionala actuala. In orice caz, ai fler si ar trebui sa-l folosesti pentru a inventa noi metode de crestere a prosperitatii. SI nici nu trebuie sa faci ceva anume, ci doar sa te asculti si sa fii atent la ce ti se dezvaluie chiar in fata ochilor.

Totusi, ar trebui sa eviti investitiile pripite, decise pe fond emotional, chiar daca e vorba de exaltare sau deprimare.

Anul 2017 este important sub aspect relational si familial, mai ales in lunile martie si inceput de aprilie, cand se pune serios problema viitorului tau relational si a statutului marital. E o perioada in care unele nemultumiri vor iesi la suprafata, anumite aspecte neplacute dintr-o relatie ies la suprafata, nu le mai poti acoperi si trebuie transate. Daca relatia este destul de stabila, aceasta etapa o va suda si mai mult, dar daca disensiunile au depasit un anume prag de toleranta, e posibil sa hotarasti ruperea unei relatii. In orice caz, ai posibilitatea sa gasesti calea si solutiile cele mai bune/potrivite pentru tine.

Nu doar relatia de cuplu trece prin procese de transformare, ci si relatiile cu prietenii si cu anturajul, cu cei din imediata vecinatate. Varsatorii isi redefinesc relatiile, sunt foarte selectivi, se indeparteaza de anumiti oameni si aleg pe spranceana cu cine raman in relatii bune

 Esti in continuare selectiv, extrem de pretentios cand vine vorba de investirea timpului si energiei tale, asa ca la finalul anului 2017 vor ramane langa tine si in viata ta doar cei care cu adevarat sunt valorosi si autentici.

In acelasi timp, o serie de proiecte in comun cu altii se cer reconfigurate, din acelasi motiv: ai nevoie de niste valori comune, de niste conexiuni reale, de oameni cu care sa stii ca poti merge la drum pe termen lung. Nu mai vrei frivolitate sau superficialitate.

Pot sa transforme o relatie de prietenie intr-o afacere cu acte in regula.

Un aspect important al anului 2017 este reprezentat si de schimbari care au loc la nivel de convingeri, perceptie, filozofie de viata. E posibil ca unele calatorii indepartate sa contribuie la aceste schimbari, totusi calatoriile ar trebuie evitate in martie si la inceputul lunii aprilie.

E foarte importanta cunoasterea si e foarte util orice demers in acest sens. Mai ales daca te ocupi de evolutia ta spirituala sau te hotarasti sa-ti completezi niste studii sau sa-ti iei o diploma. Toate acestea iti vor folosi foarte mult din octombrie incolo, pentru expansiunea si ascensiunea in cariera.

Practic, ultimele 3 luni ale anului iti muta atentie pe cariera, statut, dorinte abandonate candva. Se schimba prioritatile, devii mult mai concentrat pe cariera, dar si pe statut in general. De aceea multi Varsatori e posibil sa se gandeasca sa se casatoareasca la final de 2017 sau sa planuiasca o casatorie in 2018.

Informatii generale despre Varsator in zodiacul European

  Verb: “Eu cunosc” Element: Aer; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Uranus; Casa astrologica: Casa a XI-a; Zi: Sambata; Culoare: Albastrul cerului; Piatra pretioasa: Ametistul; Anatomie: Gambe, circulatie;   Semnificatie: Locul pe care-l ocupa Varsatorul intr-o tema natala, arata domeniul de viata, in care individul cauta libertatea si independent.   Varsatori celebri: Shakira( 2.02.1977), Gheorghe Hagi (5.02.1965), Bianca Brad (27.01.1968), Oprah...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii