Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 28 martie 2017 pentru Taur

Sunt momente bune pentru relaxare, discretie si discutii tainuite cu cineva drag si de incredere. Pentru ca in Semnul zodiacal al Berbecului se construieste aspectul de Luna noua sunt posibile stari de spirit fluctuante, oboseala accentuata si chiar accentuarea unor probleme de sanatate. Evita activitatile solicitante, spatiile aglomerate, consultatiile si analizele medicale!

19 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Taur

Taur - The Eagle King Taur - The Eagle King

Drumul pe care mergi acum, e cel mai potrivit pentru tine, acum. Chiar daca nu stii mereu cu certitudine catre ce te indrepti, ai incredere ca vei primi la momentul potrivit toate indiciile de care ai nevoie. Tot fiind atent in ultima vreme la o multime de detalii  poate fi de inteles sa pierzi din vedere imaginea de ansamblu, iar aceasta este cu adevarat uimitoare. Fa un pas in spate si contempla-ti creatia la care ai trudit atat timp si bucura-te de ceea ce ai obtinut. Maturitatea si intuitia iti aduc un ajutor nepretuit pe parcursul aventurii tale.

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Taur

Ceva nu functioneaza  in modul tau de abordare al situatiilor actuale in care esti implicat. Cu siguranta ca te grabesti sa tragi concluzii, dar poate ca ar fi mai bine daca ai folosi energia interioara pentru a-ti descoperi punctele slabe si pentru a-ti schimba viziunea asupra vietii. Oricum, tii pentru tine ceea ce presupune a fi planuri de viitor, insa exista oameni pe care nu ii poti pacali. Si ar fi bine sa nu te ascunzi atunci cand esti pus in fata faptului implinit, risti sa pierzi sanse viitoare. Incertitudinea nu te paraseste, cel putin nu mai devreme de sfarsitul saptamanii.

Horoscopul lunii Martie pentru Taur

Și in luna martie, Taurii ar fi bine să rămâna discreti și foarte atenți la interiorul lor. Se confrunta cu un tumult emoțional, poate nemulțumiri legate de relatia lor amoroasa sau de felul in care sunt iubiti, pretuiti... Taurii nu prea sunt in stare sa puna punctul pe i si nu e le foarte clar nici ce simt, nici ce-si doresc, de aceea e mai bine sa nu ia decizii, sa nu se pripeasca in nici o directie ci sa astepte vremuri mai senine. Pentru ei, introspectia, smerenia, demersurile facute pentru propria vindecare si echilibrare, acceptarea si compasiunea sunt vitale acum. In contrapartida, pot avea experiente magice prin interactiuni umane, relatii noi, participare in diverse contexte de grup. Profesional, sa se axeze pe creatie, dar sa nu vaneze rezultate rapide. Ele vor incepe sa apara dupa 10 martie.

Horoscopul anului 2017 pentru Taur

 

Pentru Taur, e un an cu schimbări, clarificări și delimitări. Mai ales în plan intim și profesional, unde se pare că ai de făcut anumite ajustări și demersuri de avansare si expansiune in unele proiecte incepute in 2016.

Totusi, schimbarea cea mai notabila si cu efecte pe termen lung spre foarte lung, pentru orice Taur, dar mai ales pentru cei conștienți și angajați într-un proces de autocunoaștere și transformare personală, este cea care ține de conștiință, convingeri, filozofie de viață și abordare a vieții în general. Taurii, de ani de zile se confruntă cu experiențe provocatoare, care îi scot în mod fundamental din zona de confort și din cadrul cunoscut, scopul fiind acela de a-i forța să revizuiască tpot setul de valori și convingeri. Planetele care răspund în continuare de acest proces, dar și de căutările din ce în ce mai intense ale tale, sunt Uranus (Berbec) și Pluto (Capricorn), care rămân în aceste semne și în 2016. Așadar, explorarea de sine continuă, iar schimbările de voie sau de nevoie, la fel. Se pare că și călătoriile au un scop spiritual sau de evoluție și nu sunt (doar) de relaxare și placere, mai ales cele dincolo de granițe, pe distanțe lungi.

Un aspect important în 2017, il reprezintă, cum am amintit mai sus, planul intim, afectiv și romantic. În primul rând datorită faptului că Venus, stăpâna zodiei Taur, retrogradează în martie-aprilie, ceea ce face ca șederea ei în Berbec + Pești să fie destul de lungă. Cu precădere în Berbec. Așa că până la jumătatea lunii mai, când Venus părăsește definitiv zona de retrogradare, te ocupi de clarificări relaționale, eventual reluarea unei relații mai vechi. Primele luni ale anului îti cer, practic, să te lămurești în ce privește sentimentele față de cineva, mai ales dacă e vorba de o relatie pe care ai tinut-o secretă.

Nu doar în relația romantică e nevoie de ajustări, ci și în alte relații, care acum se cer evaluate mai atent si poate la unele e nevoie să renunti pentru a face loc unora noi, mai utile și functionale, dar în primul rând mai adecvate. Contractele, de asemenea se cer revizuite, regândite, corectate sau renegociate daca e cazul.

In plus, Saturn ramane in zona intimitatii, tabu-urilor si a resurselor altora, iar dupa blocajele experimentate in 2016, acum va fi mai usor sa pui in ordine o serie de chestiuni financiare, bunuri si bani in comun cu altii. De asemenea, vei reusi sa trasezi niste limite mai clare intre tine si altii, iar daca a fost vorba de vreo despartire sau chiar divort in 2016, acum poti face impartirea echitabila a unor bunuri...

Saturn te face constient si de anumite inhibitii sexuale sau/si rigiditati in ce priveste abordarea relatiei intime, viata sexuala, experienta de conexiune stransa cu celalalt. Si probabil vei avea ceva de munca, pentru dizolvarea acestor inhibitii sau macar pentru constientizarea lor.

E important sa fii in continuare precaut cu privire la banii care provin din imprumuturi, credite, mosteniri, sponsorizari. Sa stabilesti foarte clar conditiile de returnare daca e cazul, sa procedezi mereu in limita legii si sa nu te abati nici de la principiile morale.

In alta ordine de idei, esti sustinut profesional de Jupiter in Balanta pana in octombrie, in sensul ca te poti extinde cu activitatea si poti sa-ti largesti echipa, sa imbunatatesti relatiile lucrative si chiar sa ai mai multa bunastare de pe urma muncii tale. Totusi, schimbari radicale inca sunt posibile, asa ca fii pregatit.

In zona sanatatii, Jupiter poate crea tendinta spre exces, asa ca exista posibilitatea cresterii in greutate sau a accentuarii unor afectiuni din cauza acestor excese si a sedentarismului care trebuie evitat cu orice pret, mai ales pana in octombrie. In schimb, o serie de afectiuni isi pot gasi leac si ameliorare macar.

Totusi, daca stii sa folosesti energia jupiteriana, te poti trezi in plin elan creator si cu mult entuziasm proaspat, deseori.

Ultimele 3 luni aduc oportunitati contractuale si parteneriale, expunere sociala controlata si de succes, iar pentru unii nativi pot aduce chiar o decizie cu privire la o eventuala oficializare a unei relatii romantice.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii