Zodia Taur

Horoscopul zilei de marti, 21 februarie 2017 pentru Taur

Luna in Capricorn te impulsioneaza sa te gandesti serios la viitorul tau si sa evaluezi posibilitatile pe care le vezi la acest moment, atat in ce priveste evolutia personala cat si in ce priveste unele proiecte in comun cu altii. E o zi buna pentru a realiza obiective dificile si pentru a obtine ceva ce ai asteptat multa vreme, fie si numai niste raspunsuri sau intelegeri ale unor intrebari existentiale. In mod cert, experientele si alegerile de astazi pot insemna un mare pas inainte.

19 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Taur

Taur - Tacerea Taur - Tacerea

Parcurgi o perioada extrem de valoroasa, in care poti experimenta cu usurinta starea de liniste interioara, atingand o asemenea profunzime incat tacerea va deveni una cu universul insusi. Nu ai nimic de facut, nici o directie in care sa te indrepti. Cauta sa petreci timp cu acei oameni care vor rezona cu pacea ta interioara, in bucurie. Simte si ai incredere in vibratiile tale, in inima ta, caci Universul iti “bate te usa” incercand sa-ti faca viata mai usoara, plina de succes si mult mai incantatoare. Accepta ghidarea divina pur si simplu.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Taur

Transformare, Viziune, Comunitate

Eclipsa de Soare in Pesti poate insemna, pentru Tauri, o transformare majora in privinta anturajului, a prietenilor, a grupurilor din care fac parte. Ei isi pot da seama de anumite tipare distructive pe care le-au intretinut foarte multa vreme. Pleaca oameni din jurul lor, pentru a face loc altora mai potriviti cu acest moment din evolutia lor. Au de constientizat inclusiv necesitatea de a da drumul unui proiect sau unor idei care nu sunt adecvate. Sa nu se teama, vor primi inspiratie inzecit, idei geniale, oameni extrem de generosi cu care pot coopera.

Horoscopul lunii Februarie pentru Taur

Pentru tine, din punct de vedere amoros, luna februarie aduce multă neliniste, freamat interior si chiar furie. E posibil sa te simti ca intr-o cusca, sa ai sentimentul constrangerii, fie din cauza unei relatii in care nu-ti iei suficienta libertate, fie din cauza faptului ca partenerul iti cere prea multa atentie si cumva nu te poti ocupa de tine. In orice caz, e o perioada de auto-contemplare si intelegere, de constientizare a unor tipare relationale care te tin nefericit. Probabil ca toata activitatea asta interioara poate crea insomnii, dar si mari acte de creatie, daca alegi sublimarea in felul acesta. Profesional, exista sanse de succes si chiar de castiguri semnificative, cu proiecte care e posibil sa fie combatute, chiar invidiate, dar recunoscute in cele din urma. Staruinta ta, insa, precum si autenticitatea cu care te implici, dicteaza sensul si rezultatul oricarui proiect in care te implici. Atentie la jocurile de culise, la intentia unor persoane de a te atrage in barfe, discutii sterile si pe piste gresite. Ramai cat se poate de discret, concentreaza-te la drumul tau si ai incredere in resursele tale. Astfel, cariera ta poate cunoaste o intorsatura fericita, mai ales in jur de 11 februarie. Din punct de vedere fizic, e momentul sa tratezi niste afectiuni pe care le-ai neglijat.

Horoscopul anului 2017 pentru Taur

 

Pentru Taur, e un an cu schimbări, clarificări și delimitări. Mai ales în plan intim și profesional, unde se pare că ai de făcut anumite ajustări și demersuri de avansare si expansiune in unele proiecte incepute in 2016.

Totusi, schimbarea cea mai notabila si cu efecte pe termen lung spre foarte lung, pentru orice Taur, dar mai ales pentru cei conștienți și angajați într-un proces de autocunoaștere și transformare personală, este cea care ține de conștiință, convingeri, filozofie de viață și abordare a vieții în general. Taurii, de ani de zile se confruntă cu experiențe provocatoare, care îi scot în mod fundamental din zona de confort și din cadrul cunoscut, scopul fiind acela de a-i forța să revizuiască tpot setul de valori și convingeri. Planetele care răspund în continuare de acest proces, dar și de căutările din ce în ce mai intense ale tale, sunt Uranus (Berbec) și Pluto (Capricorn), care rămân în aceste semne și în 2016. Așadar, explorarea de sine continuă, iar schimbările de voie sau de nevoie, la fel. Se pare că și călătoriile au un scop spiritual sau de evoluție și nu sunt (doar) de relaxare și placere, mai ales cele dincolo de granițe, pe distanțe lungi.

Un aspect important în 2017, il reprezintă, cum am amintit mai sus, planul intim, afectiv și romantic. În primul rând datorită faptului că Venus, stăpâna zodiei Taur, retrogradează în martie-aprilie, ceea ce face ca șederea ei în Berbec + Pești să fie destul de lungă. Cu precădere în Berbec. Așa că până la jumătatea lunii mai, când Venus părăsește definitiv zona de retrogradare, te ocupi de clarificări relaționale, eventual reluarea unei relații mai vechi. Primele luni ale anului îti cer, practic, să te lămurești în ce privește sentimentele față de cineva, mai ales dacă e vorba de o relatie pe care ai tinut-o secretă.

Nu doar în relația romantică e nevoie de ajustări, ci și în alte relații, care acum se cer evaluate mai atent si poate la unele e nevoie să renunti pentru a face loc unora noi, mai utile și functionale, dar în primul rând mai adecvate. Contractele, de asemenea se cer revizuite, regândite, corectate sau renegociate daca e cazul.

In plus, Saturn ramane in zona intimitatii, tabu-urilor si a resurselor altora, iar dupa blocajele experimentate in 2016, acum va fi mai usor sa pui in ordine o serie de chestiuni financiare, bunuri si bani in comun cu altii. De asemenea, vei reusi sa trasezi niste limite mai clare intre tine si altii, iar daca a fost vorba de vreo despartire sau chiar divort in 2016, acum poti face impartirea echitabila a unor bunuri...

Saturn te face constient si de anumite inhibitii sexuale sau/si rigiditati in ce priveste abordarea relatiei intime, viata sexuala, experienta de conexiune stransa cu celalalt. Si probabil vei avea ceva de munca, pentru dizolvarea acestor inhibitii sau macar pentru constientizarea lor.

E important sa fii in continuare precaut cu privire la banii care provin din imprumuturi, credite, mosteniri, sponsorizari. Sa stabilesti foarte clar conditiile de returnare daca e cazul, sa procedezi mereu in limita legii si sa nu te abati nici de la principiile morale.

In alta ordine de idei, esti sustinut profesional de Jupiter in Balanta pana in octombrie, in sensul ca te poti extinde cu activitatea si poti sa-ti largesti echipa, sa imbunatatesti relatiile lucrative si chiar sa ai mai multa bunastare de pe urma muncii tale. Totusi, schimbari radicale inca sunt posibile, asa ca fii pregatit.

In zona sanatatii, Jupiter poate crea tendinta spre exces, asa ca exista posibilitatea cresterii in greutate sau a accentuarii unor afectiuni din cauza acestor excese si a sedentarismului care trebuie evitat cu orice pret, mai ales pana in octombrie. In schimb, o serie de afectiuni isi pot gasi leac si ameliorare macar.

Totusi, daca stii sa folosesti energia jupiteriana, te poti trezi in plin elan creator si cu mult entuziasm proaspat, deseori.

Ultimele 3 luni aduc oportunitati contractuale si parteneriale, expunere sociala controlata si de succes, iar pentru unii nativi pot aduce chiar o decizie cu privire la o eventuala oficializare a unei relatii romantice.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii