Zodia Taur

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Taur

La sfarsitul acestei saptamani se intrezaresc intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculeaza in preajma ta o multime de informatii deosebite, care pot duce la schimbarea felului tau de a relationa cu ceilalti sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totusi ar fi bine sa-ti aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unele persoane, inteționat strecoară informatii care să te destabilizeze, mai ales in domeniul profesional.

20 Aprilie - 20 Mai

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Taur

Taur - Vindecarea Taur - Vindecarea

Intri intr-o perioada in care ranile trecutului, adanc ingropate in subconstientul tau, revin la suprafata, dar numai pentru a fi constientizate si transformate. Renunta sa te mai ascunzi fata de tine sau de altii si da-i voie vindecarii sa se manifeste cu usurinta. Nimeni nu doreste sa te raneasca, cel putin nu in mod voit. Incearca sa devii constient de ranile tale, evita sa le mai rascolesti si lasa-le sa se cicatrizeze. De asemenea, corpul tau are nevoie acum de o ingrijire mai atenta, fiind posibil ca in ultima perioada sa fi fost neglijat.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Taur

În primele zile ale săptămânii ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sa vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Sunt momente favorabile pentru a lua decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Taur

Tumultul sufletesc este accentuat în prima parte a lunii, dar este vorba despre lămuriri privitoare la propria ta ființă, la relațiile și evenimentele în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă ca o consecință a ceea ce se petrece în sufletul tău. De aceea, controlează-ți gândurile, stările de spirit și manifestările față de ceilalți. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, analizează punctele slabe și trasează noi direcții de evoluție. De pe 16 ale lunii, ți se schimbă starea generală, deoarece vei primi din astral, o energie cu totul și cu totul aparte. Este posibil să te simți copleșit și la propriu și la figurat, dar vei reuși să depășești totul cu bine, dacă te concentrezi numai pe treburile tale personale. Relațiile parteneriale se vor reconfigura în totalitate, fiind vorba de un final de capitol început cu mulți ani în urmă.

Horoscopul anului 2018 pentru Taur

Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.

Incepe o noua era. Uranus trece granite catre Taur, in mai 2018, dupa 8 ani de stat in Berbec. Incepe, deci, un proces de castigare a libertatii, dar si de creativitate dincolo de limitele cunoscute de Tauri.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tău solar, dinamizându-ți personalitatea, felul de a fi și felul în care te raportezi la ceilalți și la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, răbdarea, perseverența, discreția vor fi răscolite, înlăturate pe alocuri, ieșind la iveală o fațetă personală cu totul nouă. Controlează-ți stările și reacțiile, deoarece poți strica relații și situații bune.

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă, deci e bine să fii prudent și atent la semnalele corpului tău. Odihnește-te conștient, adoptă o dietă potrivita și ține legătura cu diverși specialiști în sănătate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidențiindu-se conflictele deschise la locul de muncă, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece în sfera profesională, pentru că se desfășoară premisele a ceea ce va urma în anii următori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Relațiile familiale, relațiile profesionale, relațiile cu anturajul apropiat se activează datorită producerii eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător și Rac. Schimbări majore de mentalitate, reconfigurarea acestor relații, desprinderea de situațiile care s-au dovedit perimate. În plan partenerial sunt posibile căsătoria, divorțul, desprinderea de colaborări vechi și implicarea în altele cu totul noi. 

Din punct de vedere sentimental, traiesc o perioada cum nu au mai cunoscut demult probabil, cu pace, liniste si bunastare, in relatia de cuplu si in tot ce inseamna dezvoltarea unor parteneriate si relatii importante. Unii Tauri se vor casatori in 2018 sau isi schimba statutul relational intr-un fel sau altul.

Informatii generale despre Taur in zodiacul European

  Verb – „Eu am”; Element – Pǎmânt; Calitate – Fix; Energie – Yin; Guvernator – Venus; Casa astrologicǎ – Casa a II- a; Zi: Vineri; Culoare – Verde; Piatra prețioasǎ – Smarald; Anatomie – Gâtul și ceafa;   Semnificația (în tema natalǎ) – Casa astrologicǎ ocupatǎ de Taur într-o temǎ natalǎ aratǎ domeniul de viațǎ în care nativul își manifestǎ atașament...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii