Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de luni, 20 februarie 2017 pentru Scorpion

Interesanta zi pentru capitolul financiar! Se pot accentua nemultumirile vizavi de castigurile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata. Ai sanse deosebite de a studia pe indelete situatia din segmentul profesional in care activezi. Provocarea momentului consta in a-ti slefui conceptiile vizavi de munca, plata, colegi. Lasa grijile deoparte si priveste partea plina a paharului vietii tale.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Transcenderea iluziei Scorpion - Transcenderea iluziei

Aceasta carte iti reaminteste sa renunti la a cauta realitatea in exterior si sa-ti indrepti atentia catre interior, caci acolo se afla adevarul tau profund. Cand privesti lumea exterioara esti predispus la a cadea in capcana judecatilor de valoare, judecati care te tin prins in inchisoarea iluziilor tale, a vechilor obisnuinte si structuri mentale. Pentru a te proteja impotriva energiilor negative si a atacurilor psihice, si pentru a-ti creste vibratia, un bun exercitiu este sa nu mai iei la modul personal nimic din ceea ce ti se intampla.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Scorpion

Horoscopul lunii Februarie pentru Scorpion

Mai toata luna, accentul este pus pe munca, activitati de rutina multe si marunte, reconfigurarea unor relatii cu colegii sau a echipei de lucru, initiative si decizii radicale in ce priveste statutul profesional. In orice caz, aceasta luna aduce sanse de succes si bani, daca muncesti pe branci si daca ai curaj si indrazneala sa faci ceea ce stii ca e bine, eventual sa incepi ceva nou sau sa te avanti intr-un cadru sau o metoda noua de lucru. E clar ca vor exista si rivalitati, tensiuni, chiar conflicte, insa acestea se vor atenua cand ceilalti se vor lamuri ca ideile tale au fost inspirate. Totusi unele relatii se vor rupe, cineva va ramane in urma, sau o activitate va trece pe linie moarta fiind inlocuita cu alta. Atentie la sanatate, ai tendinta sa te epuizezi iar asta se va rasfrange asupra organismului. Din punct de vedere amoros, unii Scorpioni pot trai idile, pot experimenta pasiuni, povesti romantice la locul de munca. O relatie de lucru se poate transforma intr-o relatie de iubire. Sau macar asisti la astfel de povesti in jurul tau.

Horoscopul anului 2017 pentru Scorpion

Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrari si stabilizari, din mai multe puncte de vedere.

Pana in octombrie, e important sa te ocupi de sufletul tau, sa faci incursiuni interioare dese, sa meditezi mai mult si sa contempli anumite aspecte ale spiritului si fiintei tale. Jupiter se afla inca in Balanta, in casa a XII-a, unde se ocupa cu protectia ta, dar si cu imbogatirea din punct de vedere spiritual.

Asadar, mai ai ceva de stat in umbra, intr-o zona de discretie, exersand permanent acceptarea a tot ceea ce este si impacarea cu trecutul si cu toate alegerile pe care el le contine. Astfel te ajuti sa ramai intr-un spatiu de incredere si optimism.

Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in zodia ta, lucru care se intampla o data la 12 ani si energizeaza foarte mult tot ce tine de imaginea, infatisarea, atitudinea ta. Incepe o etapa in care te vei explora mai mult, vei cunoaste mai mult despre tine si vei avea mai mult entuziasm si bucurie in a face lucruri care altadata ti se pareau grele.

Poti lansa niste proiecte, poti consolida anumite relatii. Insa, trebuie stiut ca Jupiter aduce si tendinta spre exces, culinar de exemplu, deci atentie inclusiv la posibilitatea de a lua in greutate.

Sub aspect financiar, Saturn este la pupitrul de comanda si in acest an, activand zona banilor castigati si administrati de tine. Exista destul de multe restrictii, Saturn invita la prudenta si cumpatare in acest an. Nu sunt recomandate investitiile hazardate, ci doar cele atent calculate si musai utile si necesare. Saturn mai indeamna si la responsabilitate, credinte sanatoase, o conduita morala, dar si la constienta de sine. Casa a II-a avand legatura si cu imaginea si valoarea de sine, e esential sa devii tot mai constient de cine esti, ce stii, ce experienta ai si cum poti folosi toate acestea pentru a crea o viata indestulata si poate mai multa stabilitate in plan financiar.

E clar ca nu mai functioneaza sa dai vina pe altii pentru nereusitele tale, ci e timpul sa vezi ce poti tu crea pentru tine.

Una peste alta, e un an in care ar fi bine sa te axezi mai mult pe schimbari si slefuiri ale convingerilor in materie de bani, precum si pe achitarea unor datorii din trecut daca exista. De asemenea, sunt de evitat extravagantele sau cheltuielile inutile.

Cu Pluto in zona comunicarii, tinzi sa fii foarte transant, uneori dur, dar foarte convingator. Si cu accese de manipulare grosiere. Pluto aici favorizeaza accesul la informatii cu caracter secret sau exclusivist, cercetarea, investigarea in profunzime a unor situatii.

Profesional se pot schimba lucruri, pot avea loc surprize si rasturnari de situatie, reconfigurari de traseu neprevazute. Uranus sta si in acest an in zona servciului, asa ca persista acea instabilitate sau sentimentul de nesiguranta cu care te-ai obisnuit de ceva ani. Totusi, partea buna este ca anul acest aduce ceva mai multa soliditate, constanta si consolidare a unei pozitii profesionale.

Din punct de vedere amoros, in martie-aprilie e destul de multa forfota, se poate relua o relatie veche sau se reaprinde pasiunea intr-o relatie deja existenta. In orice caz, e rost de revizuire, clarificare si reluare a unor discutii, trairi, contexte sentimentale.

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii