Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de marti, 30 mai 2017 pentru Scorpion

O zi frumoasa, cu multa stralucire si recunoastere, cu sanse de afirmare si succes. Luna se intalneste cu cei doi beneficiu in Leu, in zona carierei, si creeaza un context energetic favorabil oricarui demers profesional care necesita putere, curaj, stralucire si afirmare clara a valorii personale. Cu conditia sa fii unde-ti place si sa iubesti ce faci. Iar daca nu stau asa lucrurile, iata o zi buna pentru a afla ce iubesti sa faci cu adevarat.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Magic Stream Scorpion - Magic Stream

Cum ar fi daca ai incepe sa privesti evenimentele din viata ta ca fiind parte a unui intreg, piese dintr-un puzzle care reprezinta cresterea si evolutia ta? Fiecare situatie te duce catre alta si apoi catre alta, intr-o inlantuire de evenimente pe parcursul carora atentia, prezenta si intuitia iti sunt parteneri de drum valorosi. Esti parte din aceasta lume, iar alegerile tale ii influenteaza si pe altii, chiar daca la prima vedere nu pare asa. Asuma-ti responsabilitatea pentru cine esti, si ce creezi, si exprima-te asa cum simti.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Scorpion

Ești foarte solicitat în plan profesional, de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Gândește-te bine înainte de a accepta sarcini noi oricât ar fi de tentante. Există riscul să te suprasoliciți și să nu le poți duce la bun sfârșit. Ești susținut în această săptămână de multă lume, de prieteni, de oameni care abia te cunosc, dar asupra cărora exerciți un farmec de necontestat. Ai încredere în tine și în faptul că Universul îți oferă tot ce ai nevoie pentru studiu, experiment și distracție. În a doua parte a săptămânii este bine să te odihnești ceva mai mult.  

Horoscopul lunii Mai pentru Scorpion

Se liniștesc apele în câmpul muncii, astfel că ambientul profesional va fi din ce în ce mai aproape de ceea ce îți dorești tu. Totuși nu slăbi vigilența și continuă să acorzi atenție sporită îndatoririlor profesionale și relațiilor colegiale. Sănătatea se ameliorează, dar este bine să păstrezi măsura în toate. Dialogurile pe teme profesionale și medicale pot fi frecvente și de bun augur. Sectorul partenerial este susținut, iar după 17 Mai se vor înteți negocierile, dezbaterile și abordarea unor proiecte comune noi cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Surprizele pot fi de proporții. A doua parte a lunii evidențiază cheltuieli comune cu alții, investiții, posibilități noi de câștig de la și prin alții. Veniturile tale sunt fluctuante, dar având susținerea materială a altora vei reuși să depășești orice cheltuială cu bine. Totul este să te rezumi la strictul necesar.

Horoscopul anului 2017 pentru Scorpion

Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrari si stabilizari, din mai multe puncte de vedere.

Pana in octombrie, e important sa te ocupi de sufletul tau, sa faci incursiuni interioare dese, sa meditezi mai mult si sa contempli anumite aspecte ale spiritului si fiintei tale. Jupiter se afla inca in Balanta, in casa a XII-a, unde se ocupa cu protectia ta, dar si cu imbogatirea din punct de vedere spiritual.

Asadar, mai ai ceva de stat in umbra, intr-o zona de discretie, exersand permanent acceptarea a tot ceea ce este si impacarea cu trecutul si cu toate alegerile pe care el le contine. Astfel te ajuti sa ramai intr-un spatiu de incredere si optimism.

Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in zodia ta, lucru care se intampla o data la 12 ani si energizeaza foarte mult tot ce tine de imaginea, infatisarea, atitudinea ta. Incepe o etapa in care te vei explora mai mult, vei cunoaste mai mult despre tine si vei avea mai mult entuziasm si bucurie in a face lucruri care altadata ti se pareau grele.

Poti lansa niste proiecte, poti consolida anumite relatii. Insa, trebuie stiut ca Jupiter aduce si tendinta spre exces, culinar de exemplu, deci atentie inclusiv la posibilitatea de a lua in greutate.

Sub aspect financiar, Saturn este la pupitrul de comanda si in acest an, activand zona banilor castigati si administrati de tine. Exista destul de multe restrictii, Saturn invita la prudenta si cumpatare in acest an. Nu sunt recomandate investitiile hazardate, ci doar cele atent calculate si musai utile si necesare. Saturn mai indeamna si la responsabilitate, credinte sanatoase, o conduita morala, dar si la constienta de sine. Casa a II-a avand legatura si cu imaginea si valoarea de sine, e esential sa devii tot mai constient de cine esti, ce stii, ce experienta ai si cum poti folosi toate acestea pentru a crea o viata indestulata si poate mai multa stabilitate in plan financiar.

E clar ca nu mai functioneaza sa dai vina pe altii pentru nereusitele tale, ci e timpul sa vezi ce poti tu crea pentru tine.

Una peste alta, e un an in care ar fi bine sa te axezi mai mult pe schimbari si slefuiri ale convingerilor in materie de bani, precum si pe achitarea unor datorii din trecut daca exista. De asemenea, sunt de evitat extravagantele sau cheltuielile inutile.

Cu Pluto in zona comunicarii, tinzi sa fii foarte transant, uneori dur, dar foarte convingator. Si cu accese de manipulare grosiere. Pluto aici favorizeaza accesul la informatii cu caracter secret sau exclusivist, cercetarea, investigarea in profunzime a unor situatii.

Profesional se pot schimba lucruri, pot avea loc surprize si rasturnari de situatie, reconfigurari de traseu neprevazute. Uranus sta si in acest an in zona servciului, asa ca persista acea instabilitate sau sentimentul de nesiguranta cu care te-ai obisnuit de ceva ani. Totusi, partea buna este ca anul acest aduce ceva mai multa soliditate, constanta si consolidare a unei pozitii profesionale.

Din punct de vedere amoros, in martie-aprilie e destul de multa forfota, se poate relua o relatie veche sau se reaprinde pasiunea intr-o relatie deja existenta. In orice caz, e rost de revizuire, clarificare si reluare a unor discutii, trairi, contexte sentimentale.

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii