Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de vineri, 23 martie 2018 pentru Scorpion

Este o zi in care ai putea rezolva chestiuni financiare legate de casa, cum ar fi achitarea unor facturi sau servicii necesare segmentului domestic. De asemenea, membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tau material. Pe de alta parte este rost sa obtii ceva bani din angajamentele parteneriale in care esti implicat. Cheltuieste cu masura si evita sa te lasi impresionat de asa-zisele probleme ale celorlalti.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Eagle King Scorpion - The Eagle King

Aceaste zile sunt minunate pentru a-ti da seama care este sopul final in unele situatii pe care le-ai creat, chiar daca contextele si unii pasi facuti in acele directie nu se potrivesc felului tau de a fi si a actiona. Nu este cazul sa intri in detalii inutile incercand sa afli cum gandesc altii sau de ce au facut anumite alegeri. Tu poti alege sa discuti cu o persoana care este obiectiva si are abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu. Evita sa intri in polemici care nu duc la nici un rezultat si ai incredere in tine.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru Scorpion

Se conturează un spectacol în relațiile parteneriale, astfel că este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și turnuri în unele înțelegeri considerate până nu demult sigure și confortabile. Intervalul 20 – 22 Martie îți poate oferi surprize de proporții atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile profesionale. Ia aminte la ce se discută și petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunță fie sfârșitul unora, fie debultul altora. Pe 23 şi 24 Martie apar aspecte financiare comune cu alții, de genul achitarea taxelor, serviciilor, discuții legate de moșteniri, partaje personale și profesionale. Fii prudent cu fiecare cheltuială și păstrează în siguranță documentele financiare. La finalul săptămânii sunt potrivite activitățile culturale.

Horoscopul lunii Martie pentru Scorpion

Distracțiile și aventurile sunt accentuate în prima parte a lunii. Cei dragi îți țin isonul și te vor sprijini în activitățile recreative propuse de tine. Pe de altă parte sunt șanse să înceapă o poveste de iubire interesantă, deosebită, dar care totuși ascunde detalii ce pot dăuna relației în sine, undeva, cândva. Fii prudent vizavi de persoana căreia îi permiți accesul la sentimentele tale. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și spre hobby-uri. Creativitatea este accentuată, fiind șanse să realizezi adevărate opere de artă. La serviciu se animă atmosfera în a doua parte a lunii, conturându-se sarcini de lucru noi și reuniuni colegiale. Îngrijește-ți și sănătatea!

Horoscopul anului 2018 pentru Scorpion

Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.

Este unul dintre cei mai importanți ani pentru tine, deoarece prin prezența lui Jupiter în Semnul tău zodiacal, planeta belșugului, a deschiderii morale și spirituale, ai șanse deosebite și unice de a evolua pe toate palierele vieții.

Profită de energia jupiteriană și de tumultul din preajma ta pentru a-ți trasa noi planuri de viață personală și profesională. Stabilește-ți obiective clare pe termen lung și organizează-ți resursele, astel încât să te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formează pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător și Rac îți influențează subtil, dar suficient de puternic încât să observi rapid schimbări în segmentul socio-profesional, în segmentul familial, în relațiile cu străinătatea.

Dialogurile și situațiile dintre tine și persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent și selectează numai ce îți este de folos. Există riscul să te implici în acțiuni nepotrivite ție, dar spre folosul altora.

Uranus se mută temporar, în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, exemplificându-ți chestiuni parteneriale ce trebuie înlăturate sau revigorate. Surprize de proporții în plan partenerial, dar și în relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri.

Sănătatea se menține vulnerabilă deci fii vigilent pe tot parcursul anului.     

Relational, anul 2018 poate aduce schimbari neasteptate, surprize, cunostinte noi rebele sau ciudate. Unii Scorpioni vor avea parte de multa tandrete si iubire.

   

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii