Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de vineri, 22 septembrie 2017 pentru Scorpion

Fii cat mai discret astazi. Nu prea ai chef de nimeni si de nimic, pentru ca sufletul tau are nevoie de detasare de forfota vietii cotidiene. Evita eforturile prea mari si provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si pe cele ale capului. Visarea cu ochii deschiși la o lume ideală te relaxează și bucură deopotrivă.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2017 pentru zodia Scorpion

Scorpion - Outsiderul Scorpion - Outsiderul

E posibil sa te afli intr-o situatie in care te simti exclus sau “pe dinafara”, ca un copil neajutorat. Radacinile acestei ipostaze pot fi adanc inradacinate in experientele traite in perioada copilariei timpurii, insa in tine exista toate resursele pentru a fi stapan pe viata si alegerile tale, pentru a fi acceptat sau inclus. E momentul sa te eliberezi de trecut, sa-ti asumi puterea si cresterea si sa devii constient de ceea ce esti. Dansul si cantatul sunt instrumente puternice care iti pot activa creativitatea si capacitatea de autoexprimare libera.

Horoscopul saptamanii 18 - 24 septembrie 2017 pentru Scorpion

Prieteni și susținători noi vor apărea în preajma ta, începând cu această săpătmână. Este momentul să te desprinzi din relațiile vechi și să renunți la acțiunile comune cu alții. Chiar dacă unele situații vor implica și discuții aprinse sau reproșuri, fii prudent și îndepărtează-te rapid de toate acestea și de oamenii care s-au dovedit neserioși până acum. În culisele vieții tale se petrec schimbări majore, mai ales în ceea ce privește segmentul profesional, sănătatea și relațiile în general. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, meditații interioare și vizite în locuri sfinte. Discuții tăinuite cu persoane deosebite.

Horoscopul lunii Septembrie pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, luna septembrie poate aduce stralucire, expunere, crestere a credibilitatii, puterii si autoritatii. Ei au trecere in fata persoanelor cu autoritate si putere de decizie, intra usor in gratiile sus-pusilor, au sansa de a fi promovati, cu cresterea financiara aferenta, fara sa faca prea mari eforturi.

Zona afacerilor si carierei primeste, asadar, influente foarte bune, asa ca Scorpionii nu au decat sa fie pe faza si gata de o noua aventura in acest sens.

Zona relatiilor sociale si a anturajului este extrem de dinamica, aici se fac si desfac tot felul de lucruri, se vehiculeaza multe informatii, apar multe propuneri, dar si razgandiri si amagiri. Scorpionii e nevoie sa-si asculte intuitia si sa nu creada chiar tot ce aud, mai ales cand informatiile nu sunt clare sau nu vin dintr-o sursa asumata.

In alta ordine de idei, pot avea succes in proiecte de anvergura, care implica mai multi oameni sau care se adreseaza unui public larg. Reusesc sa ajunga la oameni, reusesc sa gaseasca solutii foarte bune, sunt perfectionisti si pusi pe critica.

Horoscopul anului 2017 pentru Scorpion

Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrari si stabilizari, din mai multe puncte de vedere.

Pana in octombrie, e important sa te ocupi de sufletul tau, sa faci incursiuni interioare dese, sa meditezi mai mult si sa contempli anumite aspecte ale spiritului si fiintei tale. Jupiter se afla inca in Balanta, in casa a XII-a, unde se ocupa cu protectia ta, dar si cu imbogatirea din punct de vedere spiritual.

Asadar, mai ai ceva de stat in umbra, intr-o zona de discretie, exersand permanent acceptarea a tot ceea ce este si impacarea cu trecutul si cu toate alegerile pe care el le contine. Astfel te ajuti sa ramai intr-un spatiu de incredere si optimism.

Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in zodia ta, lucru care se intampla o data la 12 ani si energizeaza foarte mult tot ce tine de imaginea, infatisarea, atitudinea ta. Incepe o etapa in care te vei explora mai mult, vei cunoaste mai mult despre tine si vei avea mai mult entuziasm si bucurie in a face lucruri care altadata ti se pareau grele.

Poti lansa niste proiecte, poti consolida anumite relatii. Insa, trebuie stiut ca Jupiter aduce si tendinta spre exces, culinar de exemplu, deci atentie inclusiv la posibilitatea de a lua in greutate.

Sub aspect financiar, Saturn este la pupitrul de comanda si in acest an, activand zona banilor castigati si administrati de tine. Exista destul de multe restrictii, Saturn invita la prudenta si cumpatare in acest an. Nu sunt recomandate investitiile hazardate, ci doar cele atent calculate si musai utile si necesare. Saturn mai indeamna si la responsabilitate, credinte sanatoase, o conduita morala, dar si la constienta de sine. Casa a II-a avand legatura si cu imaginea si valoarea de sine, e esential sa devii tot mai constient de cine esti, ce stii, ce experienta ai si cum poti folosi toate acestea pentru a crea o viata indestulata si poate mai multa stabilitate in plan financiar.

E clar ca nu mai functioneaza sa dai vina pe altii pentru nereusitele tale, ci e timpul sa vezi ce poti tu crea pentru tine.

Una peste alta, e un an in care ar fi bine sa te axezi mai mult pe schimbari si slefuiri ale convingerilor in materie de bani, precum si pe achitarea unor datorii din trecut daca exista. De asemenea, sunt de evitat extravagantele sau cheltuielile inutile.

Cu Pluto in zona comunicarii, tinzi sa fii foarte transant, uneori dur, dar foarte convingator. Si cu accese de manipulare grosiere. Pluto aici favorizeaza accesul la informatii cu caracter secret sau exclusivist, cercetarea, investigarea in profunzime a unor situatii.

Profesional se pot schimba lucruri, pot avea loc surprize si rasturnari de situatie, reconfigurari de traseu neprevazute. Uranus sta si in acest an in zona servciului, asa ca persista acea instabilitate sau sentimentul de nesiguranta cu care te-ai obisnuit de ceva ani. Totusi, partea buna este ca anul acest aduce ceva mai multa soliditate, constanta si consolidare a unei pozitii profesionale.

Din punct de vedere amoros, in martie-aprilie e destul de multa forfota, se poate relua o relatie veche sau se reaprinde pasiunea intr-o relatie deja existenta. In orice caz, e rost de revizuire, clarificare si reluare a unor discutii, trairi, contexte sentimentale.

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii