Zodia Scorpion

Horoscopul zilei de vineri, 31 martie 2017 pentru Scorpion

Fii prudent în relațiile cu ceilalți! Nu răspunde la provocări, nu-i provoca tu la rândul tău pe alții și propune-ți să vezi lumea și oamenii ei cu ochi binevoitori. Tensiunile plutesc în aer, astfel că numai cu răbdare, autocontrol și dorință sinceră de a fi alături de ceilalți poți depăși totul cu bine. Relaxează-te și ai încredere că lucrurile se desfășoară numai după voia planurilor divine.

23 Octombrie - 21 Noiembrie

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Scorpion

Scorpion - The Prison Waif Scorpion - The Prison Waif

Daca ai in cap o multime de proiecte, strategii, pentru viitorul tau, cum va arata si ce ai de facut, mesajul subtil al acestei carti iti atrage atentia, cu blandete, ca ai tendinta de a trai mai mult in “cap”, decat in inima. Adevarul este ca nu ai de unde sa stii cum va fi viitorul tau si cum se va aplica, in fiecare moment legea cauzei si efectului. Acum e mai important sa te lasi ghidat de intuitie, sa ceri sprijin si sa te deschizi catre a primi ceva diferit in viata ta. 

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Scorpion

Puternic, persuasiv si semet, nimic nu iti sta in cale. Tacticile mult probate si conduita impecabila iti sunt de ajutor, insa exista si reversul: ai tendinta de elimina orice obstacol din calea ta, fara a lua in calcul forta cu care elimini aceste piedici. Ceea ce se poate transforma intr-o tragedie, daca ceea ce tu consideri a fi un obstacol, presupune o fiinta sau o situatie care ulterior se va fi dovedit a fi fost favorabila tie. Concentreaza-ti eforturile in incercarea de a obtine rezultate foarte bune in munca, nicidecum pentru a distruge.

Horoscopul lunii Martie pentru Scorpion

Se pastreaza dinamica in zona muncii, insa datorita retrogradarii planetei Marte, vorbim despre evaluari, reconfigurari, reluari a unor proiecte sau metode mai vechi de lucru. Scorpionii isi amintesc de oportunitati sau propuneri din trecut, pe care vor sa le onoreze acum. Sau se dau un pas inapoi, daca s-au implicat in vreo relatie amoroasa cu o persoana de la locul de munca. De asemenea, e important ca acesti nativi sa-si ingrijeasca sanatatea, e posibil ca acum sa remarce semnele unor eforturi pe care le-au depus in ultimele saptamani. Din 10 martie, Marte se muta in Taur, adica peste drum, si incepe sa se mute interesul pe relatia de cuplu, parteneriate, colaborari si imagine. De evitat sunt conflictele si semnarea unor contracte noi, in aceasta perioada. Scorpionii ar face bine sa se concentreze pe mentinerea, dezvoltarea si imbunatatirea proiectelor deja existente, au multa creativitate si inspiratie pentru asta.

Horoscopul anului 2017 pentru Scorpion

Pentru tine, anul 2017 aduce posibilitatea unei echilibrari si stabilizari, din mai multe puncte de vedere.

Pana in octombrie, e important sa te ocupi de sufletul tau, sa faci incursiuni interioare dese, sa meditezi mai mult si sa contempli anumite aspecte ale spiritului si fiintei tale. Jupiter se afla inca in Balanta, in casa a XII-a, unde se ocupa cu protectia ta, dar si cu imbogatirea din punct de vedere spiritual.

Asadar, mai ai ceva de stat in umbra, intr-o zona de discretie, exersand permanent acceptarea a tot ceea ce este si impacarea cu trecutul si cu toate alegerile pe care el le contine. Astfel te ajuti sa ramai intr-un spatiu de incredere si optimism.

Din octombrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in zodia ta, lucru care se intampla o data la 12 ani si energizeaza foarte mult tot ce tine de imaginea, infatisarea, atitudinea ta. Incepe o etapa in care te vei explora mai mult, vei cunoaste mai mult despre tine si vei avea mai mult entuziasm si bucurie in a face lucruri care altadata ti se pareau grele.

Poti lansa niste proiecte, poti consolida anumite relatii. Insa, trebuie stiut ca Jupiter aduce si tendinta spre exces, culinar de exemplu, deci atentie inclusiv la posibilitatea de a lua in greutate.

Sub aspect financiar, Saturn este la pupitrul de comanda si in acest an, activand zona banilor castigati si administrati de tine. Exista destul de multe restrictii, Saturn invita la prudenta si cumpatare in acest an. Nu sunt recomandate investitiile hazardate, ci doar cele atent calculate si musai utile si necesare. Saturn mai indeamna si la responsabilitate, credinte sanatoase, o conduita morala, dar si la constienta de sine. Casa a II-a avand legatura si cu imaginea si valoarea de sine, e esential sa devii tot mai constient de cine esti, ce stii, ce experienta ai si cum poti folosi toate acestea pentru a crea o viata indestulata si poate mai multa stabilitate in plan financiar.

E clar ca nu mai functioneaza sa dai vina pe altii pentru nereusitele tale, ci e timpul sa vezi ce poti tu crea pentru tine.

Una peste alta, e un an in care ar fi bine sa te axezi mai mult pe schimbari si slefuiri ale convingerilor in materie de bani, precum si pe achitarea unor datorii din trecut daca exista. De asemenea, sunt de evitat extravagantele sau cheltuielile inutile.

Cu Pluto in zona comunicarii, tinzi sa fii foarte transant, uneori dur, dar foarte convingator. Si cu accese de manipulare grosiere. Pluto aici favorizeaza accesul la informatii cu caracter secret sau exclusivist, cercetarea, investigarea in profunzime a unor situatii.

Profesional se pot schimba lucruri, pot avea loc surprize si rasturnari de situatie, reconfigurari de traseu neprevazute. Uranus sta si in acest an in zona servciului, asa ca persista acea instabilitate sau sentimentul de nesiguranta cu care te-ai obisnuit de ceva ani. Totusi, partea buna este ca anul acest aduce ceva mai multa soliditate, constanta si consolidare a unei pozitii profesionale.

Din punct de vedere amoros, in martie-aprilie e destul de multa forfota, se poate relua o relatie veche sau se reaprinde pasiunea intr-o relatie deja existenta. In orice caz, e rost de revizuire, clarificare si reluare a unor discutii, trairi, contexte sentimentale.

Informatii generale despre Scorpion in zodiacul European

Perioada: 23 oct- 21 nov Verb: Eu doresc Element: Apa Calitate: Fix Energie: Yin Guvernatori: Marte si Pluton Casa astrologica: Casa a VIII-a Culoare: Rosu, negru Piatra pretioasa: Topaz Anatomie: Organe genitale, sistem reproducator, aparat urinar Zi: Marti   Semnificatie: Locul ocupat de Scorpion intr-o tema natala arata domeniul de viata in care individul va fi supus la cele mai profunde transformari si in care va fi nevoit sa o ia de mai multe ori de la capat pentru a invata...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii