Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de vineri, 23 martie 2018 pentru Sagetator

Relatiile parteneriale sunt foarte animate, atat cele personale, cat si cele profesionale. Sunt posibile discutii importante despre dezvoltarea acestor relatii sau despre cotractarea altora noi. Insa, fii prudent si asculta atent ce ti se spune, pentru ca perioada traversata predispune la minciuni, falsuri in documente oficiale si scopuri personale egoiste greu de observat.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Sacred Union Sagetator - The Sacred Union

In aceasta perioada e important sa fii atent la parteneriatele pe care le inchei si circumstantele acestora, indiferent ca este vorba despre viata personala sau afaceri, deoarece exista posibilitatea sa intri intr-o situatie neplacuta. Actioneaza cu intelepciune si nu te lasa pacalit de aparente, oricat de minunate ar parea la prima vedere. Sistemul tau de alarma interior te avertizeza cu privire la orice pericol, asa ca tu trebuie doar sa tii seama de el si sa ai incredere. Mai multe ti se vor dezvalui dupa ce faci unele alegeri pe care le tot amani.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru Sagetator

Primele zile ale săptămânii evidențiază probleme de sănătate sau la locul de muncă. Există ceva ascuns sau neştiut în aceaste zone, astrele trimiţându-ți impulsuri pentru a fi atent. Oboseala este accentuată, iar consultațiile și analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Fii prudent și îngrijește-te serios, pentru că afecțiunile actuale se pot desfășura pe termen lung, într-un mod foarte surprinzător. La serviciu apar disonanțe între tine și colegi, astfel că este bine să te bazezi mai multe pe forțele proprii. Răsturnările de situație în plan profesional pândesc în umbră și oricând își pot face apariția. Pe 22 și 23 Martie, atenția îți va fi atrasă de segmentul partenerial, unde ai câte ceva de lămurit. Weekend-ul aduce cheltuieli.

Horoscopul lunii Martie pentru Sagetator

Prima parte a lunii este favorabilă segmentului domestic și relațiilor cu membrii familiei. Ai spor și succes la curățenii generale, reparații, îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Rezolvă tot ce ține de casă și patrimoniu familial, pentru că cele rezolvate și lămurite acum vor avea efecte bune pe termen lung. Practic se conturează o nouă etapă domestică, dar care are ceva ascuns totuși. De aceea observă atent ceea ce se petrece și acordă importanță fiecărui detaliu. Dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile sunt de asemenea de bun augur. Relațiile sentimentale se remarcă prin activități distractive și un schimb de idei minunate.

Horoscopul anului 2018 pentru Sagetator

Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. Sagetatorii au nevoie, pana in noiembrie, sa se desprinda de un trecut care ii apasa, sa ierte ceva, sa inteleaga, sa mearga mai departe.

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciți, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi și care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor și de condițiile de muncă. Se recomandă prudență în tot ce ține de bani, cheltuieli, investiții, documente financiare.

Saturn iti cere mai multa responsabilitate, rigurozitate si disciplina in tot ce tine de segmentul profesional si financiar.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți vor oferi efecte în segmentul relațiilor cu străinătatea, în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții.

Debarasează-te de persoanele care îți obstrucționează progresul și orientează-te spre cei care și-au dovedit seriozitatea și loialitatea față de tine și planurile tale. Deschiderea mentală va fi accentuată și bine ar fi să-ți lărgești orizontul cunoașterii prin activități culturale, abordarea unor studii sau cursuri și prin discuții cu oameni erudiți.

Segmentul muncii se activează mult datorită tranzitului planetei Uranus, între 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului. Schimbări profesionale de anvergură, dar atenție și la sănătate.

Din noiembrie, Jupiter se va instala pentru un an de zile in semnul tau, in domiciliu, si iti revin bucuria, curajul si entuziasmul.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii