Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de marti, 30 mai 2017 pentru Sagetator

Desi vii dupa doua zile destul de obositoare si stresante, astazi se schimba radical energia si starea ta. Cu o Luna de mai mare frumusetea in Leu, care completeaza tabloul deja favorabil al acestei perioade, asteapta-te la vesti bune, cooperare fructuoasa, corespondenta eficienta si constructiva. Tot ce ai de facut astazi este sa visezi cu ochii deschisi si, in primul rand, sa multumesti pentru tot ce esti si ai in viata ta.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Storm Fields Sagetator - Storm Fields

Cu toate ca in aceste zile o furtuna se poate abate asupra ta, pastreaza-ti calmul si uita-te cu atentie care este, cu adevarat, situatia ramasa nerezolvata, care a dus la aparitia acestui conflict. E posibil ca un eveniment din trecut sa genereze constant situatii conflictuale in viata ta, astfel incat toata acea energie reprimata sa fie scoasa la iveala si vindecata. Foloseste-te de aceasta oportunitate si pune punct, acolo unde este cazul, pentru ca ceva nou si benefic, pentru tine, sa apara neintarziat.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Sagetator

Ești animat de gânduri nobile la începutul săptămânii, astfel că dorința de rafinare sufletească, de a dialoga cu oameni erudiți este la cote înalte și ușor de satisfăcut. Citește, studiază, învață, schimbă idei și informații cu cei dragi, vizionează spectacole de teatru, filme și lasă-te purtat de emoții. Pe de altă parte sunt șanse să călătorești sau măcar să planifici o călătorie pe diverse teme. Relațiile de muncă sunt foarte active, mai ales cele cu șefii și cu alte oficialități din instituții conexe locului tău de muncă. Anturajul prietenilor îți este de bun augur, bine fiind să petreci ceva mai multă vreme cu acesta.

Horoscopul lunii Mai pentru Sagetator

Este o perioadă aglomerată la serviciu, cu mult de lucru. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, să știi că alții au nevoie de tine și că îți cer în permanență sprijinul pentru orice mărunțiș. Totuși ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organsimul este vulnerabil, iar oboseala își va spune cuvântul. Pot intra în discuție analizele și consultațiile medicale. În relația cu persoana iubită și în relația cu copiii se poate ajunge la un consens după o lungă perioadă de tensiuni și nemulțumiri. Totuși, surprizele pot apărea în orice moment. Fii deschis la nevoile celor dragi și lasă-i să-și desfășoare viața așa cum doresc. A doua parte a lunii îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor înțelegeri, separări și chiar divoț în cazul unei relații de cuplu. Prudență, toleranță și înțelegere!

Horoscopul anului 2017 pentru Sagetator

Anul incepe cu multe emotii, mobilizare greoaie, eventuale tensiuni in familie sau anumite responsabilitati care te cheama si va trebui sa te imparti intre casa si cariera. Tot acasa, e posibil sa fie necesare reparatii, in urma unor defectiuni.

Pe masura ce se apropie februarie, creste pofta de aventura, Sagetatorii sunt gata sa-si asume multe riscuri, din punct de vedere sentimental sau prin alegerile extravagante in privinta unor proiecte. Au chef de aventura, fac nefacute, se arunca in situatii inedite. Castiga si pierd, deopotriva. Pot face greseli pe care vor incerca sa le indrepte in martie-aprilie.

Fii atent la derapajele sentimentale care te pot costa foarte scump in lunile de primavara.

Saturn e in continuare in semnul tau natal, prin urmare mai ai un an de teste, incercari, examene de maturizare. De doi ani te tot schimbi, ai devenit probabil mult mai pretentios, selectiv si atent cu resursele tale interioare. Anul acesta continui sa te focusezi pe tine si sa structurezi niste obiective pe termen lung.

Tema Sagetatorilor acum este in primul rand autenticitatea, ei au nevoie sa stie ce vor cu adevarat si ce e nevoie sa faca pentru asta. Isi revizuiesc atitudinea, credintele, convingerile, trebuie sa renunte la tot ce nu le mai foloseste. Pana si nivelul financiar depinde de maturizarea si inteleptirea din acesti ani.

Multa dinamica va cunoaste segmentul pretenilor si al anturajului sau clientelei. Pe de o parte, te clarifici cu privire la sustinatorii reali versus farseori. Pe de alta parte, in acest an iti poti creste pupularitatea si notorietatea, poti sa-ti cresti clientela daca ai o afacere si ai sansa sa cunosti oameni noi care te vor inspira si sprijini. Totusi, trebuie sa fii atent si la falsii profeti, precum si la cei care mai mult vorbesc decat fac.

Sagetatorii acum isi extind cercul de prieteni, vin idei si propuneri, sunt foarte activi, sunt curtati.

Relatiile parteneriale vor fi destul de incercate si tot timpul va trebui sa ramai vigilent pentru a gasi solutiile cele mai bune si ingenioase.

In octombrie, Jupiter se muta in Scorpion, invitandu-te la introspectie si meditatie, autocunoastere si elevare spirituala. Incepe o perioada de un an in care vei avea protectie in ce priveste sanatatea si vei avea acces in cercuri restranse, poate exclusiviste. In orice caz, ajung la tine informatii si afli inclusiv cine sunt cei care cu adevarat te pretuiesc si cine doar te-a lingusit si a ramas langa tine pentru divese avantaje si beneficii.

Dorinta de a avea putere prin bani este foarte prezenta, de altfel multi Sagetatori pot fi tentati sa manipuleze si sa-i controleze pe ceilalti prin intermediul banilor si posesiunilor. Sagetatorii ceva mai intelepti, insa, vor scormoni si mai mult dupa darurile si talentele lor, iar unii vor gasi mijloace noi de crestere a puterii personale, prin transformare interioara, autocunoastere, chiar explorare a stiintelor oculte sau a altor cunoasteri mai putin populare.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii