Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de luni, 20 februarie 2017 pentru Sagetator

Sunt momente deosebite pentru a te gandi pe indelete la tine, la cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo si de a lua decizii clare in acest sens. Evita tentatia de a te implica in treburi care nu te privesc sau care iti consuma bani sau bunuri. Ai succes numai in acele activitati care te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. O plimbare in aer liber, o meditatie pe muzica de relaxare sau hoinareala prin locurile preferate iti sunt de mare folos.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Vietile anterioare Sagetator - Vietile anterioare

E posibil ca in aceasta perioada sa ti se releve o parte din experientele traite in vietile anterioare, radacinile care te-au conditionat sa accepti acelasi comportament inconstient, in scopul intelegerii structurii vietii actuale. Evenimentele din viata ta incearca sa scoata la lumina o conformatie la fel de veche ca si calatoria sufletului tau. Stai de vorba, cat de des, cu Sinele tau Inalt deschizand astfel usa catre o vibratie mai inalta, si o noua perspectiva. Ii poti cere ghidare, in orice situatie, asa cum ai cere-o unui prieten drag si de incredere.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Sagetator

Horoscopul lunii Februarie pentru Sagetator

Exista sanse foarte mari ca Sagetatorii sa iasa din orice fel de tipar sau constrangere, daca aveau vreunul, si sa traiasca dupa cum le dicteaza instinctele. Exista multa pasiune, foc interior, dorinta de aventura si dragoste, vor sa faca nefacute, sa simta ca traiesc, asa ca nu e exclus sa calce pe bec aruncandu-se in aventuri care le pot compromite relatii la care tin. Sagetatorii singuri pot intalni persoane de care simt foarte atrasi si cu care incep povesti de amor. Ceilalti, probabil ca nu toti vor derapa, dar in mod sigur se vor distra, vor face ceva ce nu au mai facut, isi vor da voie sa traiasca intens, sa simta adrenalina. Din punct de vedere profesional, nu sunt schimbari spectaculoase, cumva continua ceea ce au inceput doar ca simt sa fie mai selectivi si mai eficienti. Sagetatorii ar fi bine sa puna mai mare pret pe calitate, profesionalism si responsabilitate. Sa investeasca mai mult in perfectionare, fara sa se astepte la castiguri mari peste noapte. Deocamdata nu pica din cer, ci banii vin din munca lor, iar suma este direct proportionala cu valorile de care tin cont. O luna foarte buna pentru studiu, examene, cercetare, evolutie. Totusi, multi Sagetatori isi pot cultiva acum un talent si e bine sa iasa mai mult in fata, sa se promoveze, sa se expuna.

Horoscopul anului 2017 pentru Sagetator

Anul incepe cu multe emotii, mobilizare greoaie, eventuale tensiuni in familie sau anumite responsabilitati care te cheama si va trebui sa te imparti intre casa si cariera. Tot acasa, e posibil sa fie necesare reparatii, in urma unor defectiuni.

Pe masura ce se apropie februarie, creste pofta de aventura, Sagetatorii sunt gata sa-si asume multe riscuri, din punct de vedere sentimental sau prin alegerile extravagante in privinta unor proiecte. Au chef de aventura, fac nefacute, se arunca in situatii inedite. Castiga si pierd, deopotriva. Pot face greseli pe care vor incerca sa le indrepte in martie-aprilie.

Fii atent la derapajele sentimentale care te pot costa foarte scump in lunile de primavara.

Saturn e in continuare in semnul tau natal, prin urmare mai ai un an de teste, incercari, examene de maturizare. De doi ani te tot schimbi, ai devenit probabil mult mai pretentios, selectiv si atent cu resursele tale interioare. Anul acesta continui sa te focusezi pe tine si sa structurezi niste obiective pe termen lung.

Tema Sagetatorilor acum este in primul rand autenticitatea, ei au nevoie sa stie ce vor cu adevarat si ce e nevoie sa faca pentru asta. Isi revizuiesc atitudinea, credintele, convingerile, trebuie sa renunte la tot ce nu le mai foloseste. Pana si nivelul financiar depinde de maturizarea si inteleptirea din acesti ani.

Multa dinamica va cunoaste segmentul pretenilor si al anturajului sau clientelei. Pe de o parte, te clarifici cu privire la sustinatorii reali versus farseori. Pe de alta parte, in acest an iti poti creste pupularitatea si notorietatea, poti sa-ti cresti clientela daca ai o afacere si ai sansa sa cunosti oameni noi care te vor inspira si sprijini. Totusi, trebuie sa fii atent si la falsii profeti, precum si la cei care mai mult vorbesc decat fac.

Sagetatorii acum isi extind cercul de prieteni, vin idei si propuneri, sunt foarte activi, sunt curtati.

Relatiile parteneriale vor fi destul de incercate si tot timpul va trebui sa ramai vigilent pentru a gasi solutiile cele mai bune si ingenioase.

In octombrie, Jupiter se muta in Scorpion, invitandu-te la introspectie si meditatie, autocunoastere si elevare spirituala. Incepe o perioada de un an in care vei avea protectie in ce priveste sanatatea si vei avea acces in cercuri restranse, poate exclusiviste. In orice caz, ajung la tine informatii si afli inclusiv cine sunt cei care cu adevarat te pretuiesc si cine doar te-a lingusit si a ramas langa tine pentru divese avantaje si beneficii.

Dorinta de a avea putere prin bani este foarte prezenta, de altfel multi Sagetatori pot fi tentati sa manipuleze si sa-i controleze pe ceilalti prin intermediul banilor si posesiunilor. Sagetatorii ceva mai intelepti, insa, vor scormoni si mai mult dupa darurile si talentele lor, iar unii vor gasi mijloace noi de crestere a puterii personale, prin transformare interioara, autocunoastere, chiar explorare a stiintelor oculte sau a altor cunoasteri mai putin populare.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii