Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de vineri, 31 martie 2017 pentru Sagetator

Astăzi ocupă-te numai de sufletul tău. Cei din jur îţi pot propune activităţi sociale, dar este posibil să resimţi oboseala zilelor precedente şi să vrei să te retragi un pic. Tonusul tău este scăzut, astfel că recomandabil este să te menajezi. Odihna, terapiile neconvenţionale, execiţiile fizice în aer liber îţi pot oferi stări excepţionale. Totul se va rezolva la momentul potrivit.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Sagetator

Sagetator - The Word Lord Sagetator - The Word Lord

Evenimentele acestei saptamani, desi pot parea ca agita apele, iti aduc in fata ochilor neadevarurile, negarile, gandurile si cuvintele fara continut din unele aspecte ale vietii tale. Daca nu ai fost cinstit in unele circumstante, acum e momentul sa faci anumite amendamente si sa restabilesti ordinea, caci, in ciuda faptului ca poti avea un succes iminent, pretul ce urmeaza a fi platit e cu mult mai mare decat crezi. De asemenea, fii atent la modul in care vorbesti despre tine cu ceilalti. 

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Sagetator

Parca toate se intampla pentru a-ti provoca imaginatia sa zburde. Parca toata lumea iti face invitatii, mai evident sau nu, chemandu-te la distractie si romantism, uitand de realitatea gri in care te afli. Cu toate acestea, nu pari interesat nici de avansurile lor, nici de invitatiile care ti se fac. In schimb, simti nevoia sa te dedici mai mult tie insuti, incercand sa schimbi ceea ce nu iti mai foloseste, fie in comportament, fie in modul de a-ti gestiona resursele - de orice fel ar fi acestea. Apare si ocazia de a scoate la suprafata talente ascunse si idei inovatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru Sagetator

Datorita retrogradarii planetei Venus fix in zona iubirii, e posibil ca luna martie sa nu aduca prea multa liniste pentru acesti nativi. Au de evaluat, transat, spus direct ce vor sau retras vorbe prea entuziaste pe care le-au adresat cuiva recent. Unii Sagetatori vad in aceasta luna care sunt problemele in relatia lor, altii isi dau seama daca vor o relatie si cum sa fie aceasta, iar altii care nu vor mai gasi nimic incitant in relatia lor, se despart. Asadar, exista sansa repararii vietii sentimentale a Sagetatorilor, cu ajutorul constientizarilor nu neaparat comode, dar necesare, si a masurilor aferente. Dupa 10 martie, munca revine in prim-plan. Marte activeaza zona muncii, asa ca acesti nativi pot deveni mai eficienti, dar si mai selectivi, dandu-si seama ce a nevoie sa pastreze, ce proiect aduce cu adevarat roade.

Horoscopul anului 2017 pentru Sagetator

Anul incepe cu multe emotii, mobilizare greoaie, eventuale tensiuni in familie sau anumite responsabilitati care te cheama si va trebui sa te imparti intre casa si cariera. Tot acasa, e posibil sa fie necesare reparatii, in urma unor defectiuni.

Pe masura ce se apropie februarie, creste pofta de aventura, Sagetatorii sunt gata sa-si asume multe riscuri, din punct de vedere sentimental sau prin alegerile extravagante in privinta unor proiecte. Au chef de aventura, fac nefacute, se arunca in situatii inedite. Castiga si pierd, deopotriva. Pot face greseli pe care vor incerca sa le indrepte in martie-aprilie.

Fii atent la derapajele sentimentale care te pot costa foarte scump in lunile de primavara.

Saturn e in continuare in semnul tau natal, prin urmare mai ai un an de teste, incercari, examene de maturizare. De doi ani te tot schimbi, ai devenit probabil mult mai pretentios, selectiv si atent cu resursele tale interioare. Anul acesta continui sa te focusezi pe tine si sa structurezi niste obiective pe termen lung.

Tema Sagetatorilor acum este in primul rand autenticitatea, ei au nevoie sa stie ce vor cu adevarat si ce e nevoie sa faca pentru asta. Isi revizuiesc atitudinea, credintele, convingerile, trebuie sa renunte la tot ce nu le mai foloseste. Pana si nivelul financiar depinde de maturizarea si inteleptirea din acesti ani.

Multa dinamica va cunoaste segmentul pretenilor si al anturajului sau clientelei. Pe de o parte, te clarifici cu privire la sustinatorii reali versus farseori. Pe de alta parte, in acest an iti poti creste pupularitatea si notorietatea, poti sa-ti cresti clientela daca ai o afacere si ai sansa sa cunosti oameni noi care te vor inspira si sprijini. Totusi, trebuie sa fii atent si la falsii profeti, precum si la cei care mai mult vorbesc decat fac.

Sagetatorii acum isi extind cercul de prieteni, vin idei si propuneri, sunt foarte activi, sunt curtati.

Relatiile parteneriale vor fi destul de incercate si tot timpul va trebui sa ramai vigilent pentru a gasi solutiile cele mai bune si ingenioase.

In octombrie, Jupiter se muta in Scorpion, invitandu-te la introspectie si meditatie, autocunoastere si elevare spirituala. Incepe o perioada de un an in care vei avea protectie in ce priveste sanatatea si vei avea acces in cercuri restranse, poate exclusiviste. In orice caz, ajung la tine informatii si afli inclusiv cine sunt cei care cu adevarat te pretuiesc si cine doar te-a lingusit si a ramas langa tine pentru divese avantaje si beneficii.

Dorinta de a avea putere prin bani este foarte prezenta, de altfel multi Sagetatori pot fi tentati sa manipuleze si sa-i controleze pe ceilalti prin intermediul banilor si posesiunilor. Sagetatorii ceva mai intelepti, insa, vor scormoni si mai mult dupa darurile si talentele lor, iar unii vor gasi mijloace noi de crestere a puterii personale, prin transformare interioara, autocunoastere, chiar explorare a stiintelor oculte sau a altor cunoasteri mai putin populare.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii