Zodia Sagetator

Horoscopul zilei de vineri, 20 ianuarie 2017 pentru Sagetator

Inca e recomandat sa stai in umbra, sa-ti conservi energia si sa meditezi in liniste la dorintele tale cele mai aprinse. Insa, ca si ieri, nu e momentul sa actionezi in sensul implinirii acestora sau materializarii unor idei, oricat ar fi tentatia de mare. E necesar sa pastrezi discretia asupra acestora, sa stii sa asculti, sa fii receptiv si, daca e cazul, sa cercetezi dupa informatii utile.

22 Noiembrie - 21 Decembrie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 ianuarie 2017 pentru zodia Sagetator

Sagetator - Solitude Sagetator - Solitude

Aceasta carte iti sugereaza ca momentele de meditatie ar fi benefice pentru tine, in aceasta perioada. Elibereaza-ti mintea de gandurile inutile, si permite-i linistii sa curga prin toata fiinta ta. Renunta la a pune intrebari sau la a forta lucrurile sa se miste intr-o anumita directie. Mai degraba, acum e timpul pentru o retragere constienta. In final vei fi surprins sa observi cum toate se aseaza la locul lor, in timp ce tu iti canalizezi energia catre odihna mult-asteptata si necesara. Ingerii iti transmit ca poti incepe ca in fiecare zi sa “astepti” ghidarea Divina, pentru a te directiona, ajuta si surprinde cu bucurie.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 ianuarie 2017 pentru Sagetator

Tu te simti in continuare constrans si ingradit, intr-o forma sau alta. Totusi, incepand din aceasta saptamana, se mai deblocheaza lucrurile si incep sa se miste inainte, mai lin, anumite proiecte pe care le ai in derulare si in care crezi. Cariera e de mare interes si e necesar sa fii foarte sincer legat de ceea ce-ti doresti cu adevarat de acum incolo. In functie de asta, poti sa-ti aperi cauza si poti chiar sa faci progrese in cariera. Insa trebuie sa fii atent cum gestionezi relatiile cu sefii si cum echilibrezi viata personala cu cea profesionala astfel incat sa nu creezi neplaceri in relatiile apropiate. Pe de alta parte, acasa e posibil sa fii destul de solicitat pentru a ajuta, sfatui, alina pe cineva apropiat. Asta in conditiile in care si tu esti destul de sensibil si ai nevoie de multa liniste acum. Una peste alta, o saptamana a demersurilor progresiste si a cautarii echilibrului si linistii. Solitudinea din cand in cand este vitala.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Sagetator

Comunicarea cu ceilalți te interesează până în preajma datei de 13 Ianuarie. Gândurile îți sunt animate de idealuri mari și vei dori să le povestești și altora ce intenționezi. Bine ar fi să selectezi cu grijă ce anume spui, pentru că există riscul să vorbești prea mult și fără rost. Veniturile sunt satisfăcătoare, iar după 13 ale lunii este posibil să negociezi atât condițiile de muncă, cât și plata aferentă eforturilor tale depuse la serviciu. Cumva toate sectoarele vieții sunt restricționate deocamdată, de aceea senzația că întâlnești tot felul de piedici este accentuată și fondată. Toate un scop divin foarte clar, iar dacă nu-l înțelegi pe moment, ai încredere în Univers că la momentul potrivit îți va revela sensul ascuns al situațiilor în care te afli.

Horoscopul anului 2017 pentru Sagetator

Anul incepe cu multe emotii, mobilizare greoaie, eventuale tensiuni in familie sau anumite responsabilitati care te cheama si va trebui sa te imparti intre casa si cariera. Tot acasa, e posibil sa fie necesare reparatii, in urma unor defectiuni.

Pe masura ce se apropie februarie, creste pofta de aventura, Sagetatorii sunt gata sa-si asume multe riscuri, din punct de vedere sentimental sau prin alegerile extravagante in privinta unor proiecte. Au chef de aventura, fac nefacute, se arunca in situatii inedite. Castiga si pierd, deopotriva. Pot face greseli pe care vor incerca sa le indrepte in martie-aprilie.

Fii atent la derapajele sentimentale care te pot costa foarte scump in lunile de primavara.

Saturn e in continuare in semnul tau natal, prin urmare mai ai un an de teste, incercari, examene de maturizare. De doi ani te tot schimbi, ai devenit probabil mult mai pretentios, selectiv si atent cu resursele tale interioare. Anul acesta continui sa te focusezi pe tine si sa structurezi niste obiective pe termen lung.

Tema Sagetatorilor acum este in primul rand autenticitatea, ei au nevoie sa stie ce vor cu adevarat si ce e nevoie sa faca pentru asta. Isi revizuiesc atitudinea, credintele, convingerile, trebuie sa renunte la tot ce nu le mai foloseste. Pana si nivelul financiar depinde de maturizarea si inteleptirea din acesti ani.

Multa dinamica va cunoaste segmentul pretenilor si al anturajului sau clientelei. Pe de o parte, te clarifici cu privire la sustinatorii reali versus farseori. Pe de alta parte, in acest an iti poti creste pupularitatea si notorietatea, poti sa-ti cresti clientela daca ai o afacere si ai sansa sa cunosti oameni noi care te vor inspira si sprijini. Totusi, trebuie sa fii atent si la falsii profeti, precum si la cei care mai mult vorbesc decat fac.

Sagetatorii acum isi extind cercul de prieteni, vin idei si propuneri, sunt foarte activi, sunt curtati.

Relatiile parteneriale vor fi destul de incercate si tot timpul va trebui sa ramai vigilent pentru a gasi solutiile cele mai bune si ingenioase.

In octombrie, Jupiter se muta in Scorpion, invitandu-te la introspectie si meditatie, autocunoastere si elevare spirituala. Incepe o perioada de un an in care vei avea protectie in ce priveste sanatatea si vei avea acces in cercuri restranse, poate exclusiviste. In orice caz, ajung la tine informatii si afli inclusiv cine sunt cei care cu adevarat te pretuiesc si cine doar te-a lingusit si a ramas langa tine pentru divese avantaje si beneficii.

Dorinta de a avea putere prin bani este foarte prezenta, de altfel multi Sagetatori pot fi tentati sa manipuleze si sa-i controleze pe ceilalti prin intermediul banilor si posesiunilor. Sagetatorii ceva mai intelepti, insa, vor scormoni si mai mult dupa darurile si talentele lor, iar unii vor gasi mijloace noi de crestere a puterii personale, prin transformare interioara, autocunoastere, chiar explorare a stiintelor oculte sau a altor cunoasteri mai putin populare.

Informatii generale despre Sagetator in zodiacul European

  Perioada: 22 nov- 21 dec Verb: “Eu vad” (“eu inteleg”); Element: Foc; Calitate: Mutabil; Energie: Yang; Guvernator:Jupiter; Casa astrologica: Casa a IX-a; Zi: Joi; Culoare: Bleu-regal; Piatra pretioasa: Turcoaz; Anatomie: coapse, ficat, fese;   Semnificatie:Locul ocupat de Sagetator in tema natala arata domeniul in care individul doreste sa se ridice deasupra limitelor proprii si indica ghidul, protectorul si calatoriile in strainatate. Se asociaz...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii