Zodia Pesti

Horoscopul zilei de joi, 27 iulie 2017 pentru Pesti

Ori partenerul de viata, ori cel de afaceri te poate provoca la discutii legate de activitatile desfasurate in comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent si asculta atent ce ti se reproseaza. Mentalul este confuz si cu greu te poti exprima. Bine ar fi sa te gandesti putin in singuratate la colaborarile in care esti implicat si sa lasi deciziile majore necesare acestui capitol pentru o alta perioada.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 24 - 30 iulie 2017 pentru zodia Pesti

Pesti - The Keeper of the Scales Pesti - The Keeper of the Scales

Situatii imprevizibile apar la orizont creandu-ti o stare de confuzie si buimaceala, insa e de dorit sa-ti pastrezi calmul, caci altfel te vei trezi prins in capcana dramei ego-ului. Drept urmare, o pauza sau o mica vacanta ar fi binevenite, acum, pentru a-ti readuce echilibrul necesar. Renunta la a sta in preajma oamenilor ale caror comportamente si actiuni iti creaza o stare de disconfort si petrece mai mult timp cu tine insuti. Dupa ce va trece aceasta perioada vei fi recunoscator ca ai stat departe de haosul lumii.

Horoscopul saptamanii 24 - 30 iulie 2017 pentru Pesti

Foarte multă forfotă este la serviciu. Sarcini de lucru urgente, discuții colegiale, dar și posibilități de extindere a activității profesionale. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile tensiuni serioase care pot declanșa conflicte de muncă pe termen lung. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator, mai ales pe inimă. Îngrijește-te corespunzător și apelează la sfaturile unor specialiști. Relațiile parteneriale se remarcă Miercuri și Joi prin discuții ample, însă prudență pe 27, deoarece una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege. Cheltuieli majore pe taxe și facturi, dar și șanse de câștig de la și prin alții.

Horoscopul lunii Iulie pentru Pesti

Relațiile amoroase și distracțiile reprezintă subiectele principale ale primei jumătăți din această lună. Controverse între tine și cei dragi, relații deficitare cu copiii, dar și cu persoana iubită sunt șanse de discuții aprinse. Fii prudent și nu forța nota! Unele relații de acest fel se pot destrăma. Ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău, pentru că îți va aduce relaxare, informații și prieteni noi și, nu în ultimul rând, amuzament. În a doua parte a lunii se pot evidenția probleme de sănătate mai ales pe segmentele sistemului circulator și pe inimă. Ține cont de semnalele organismului, odihnește-te și mergi la controale de specialitate. Chiar ai nevoie de un stil de viață sănătos și potrivit constituției tale.

Horoscopul anului 2017 pentru Pesti

Un an care incepe cu un context astral interesant, parca indicand faptul ca subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Si pasiunea. Cele doua planete ale iubirii si dorintei, Venus si Marte, se afla impreuna in Pesti, in prima luna a anului, facand si o conjunctie. Asta aduce multa pasiune, dorinta de a impartasi iubirea si de a trai intens, cu inima plina, tot ce este in viata ta. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu.

Cei care nu sunt inca intr-o relatie, in 2017 pot trai experiente foarte intense, forme noi de iubire si in general vor pune mai multa pasiune in tot ce creeaza. Pot cunoaste o persoana fascinanta, dar sa aiba grija la iluziile pe care tind sa le proiecteze pe aceasta.

Martie este destul de dificila, in sensul ca va trebui sa retragi niste cuvinte, sa corectezi niste greseli de comunicare, sau sa revizuiesti o relatie. Cineva din trecut poate aparea pentru lamuriri, discutii necesare sau stabilirea unor noi coordonate de pozitionare unul fata de celalalt.

Profesional, in continuare depui eforturi pentru a-ti gasi calea potrivita, de fapt e posibil sa o fi gasit deja si acum doar sa lucrezi la acordul fin. In orice caz, in ultimii doi ani, Saturn in casa carierei se pare ca pe multi Pesti i-a pus pe alta traiectorie profesionala.

Ai sansa acum sa consolidezi acest drum profesional si sa obtii si roade, respectiv confirmari, cu conditia sa ai rabdare, sa faci pasi mici si sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitati mai mari de acum incolo.

Un aspect foarte important pentru tine in 2017 tine de capitolul financiar. Aici se dau bataliile, aici exista jocurile cele mai aprige si se trag cele mai multe sfori. Exista riscuri mari de pierdere sau situatii neprevazute in martie si septembrie, in rest poti sa profiti de niste sanse de a-ti valorifica mai bine anumite abilitati, experienta, talentele.

Nu e cazul sa te astepti la cine stie ce stabilitate financiara, aceasta nu va exista, cel putin nu in 2017. Mereu vor fi suisuri si coborasuri, iar tu esti provocat sa inventezi iar si iar cate o cale, fie de a iesi din vreun impas, fie pentru a-ti asigura venituri mai mari. Cert este ca gasesti mereu solutii ingenioase si exact cand te astepti mai putin apare o idee, o salvare, un sprijin providential.

Pentru unii Pesti, anul 2017 inseamna si partaj sau schimbarea raporturilor de putere in cuplu sau in cadrul unei asocieri. Oricum, in orice chestiune de ordin financiar, mai ales daca are legatura cu un cadru legal, e nevoie sa fii cooperant, diplomat si sa urmaresti castigul echitabil de ambele parti.

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii