Zodia Pesti

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Pesti

Zilele acestea esti creativ, dornic de iubire si de distractii. Posibil ca toate acestea sa-ti fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Foloseste-ti farmecul pentru a-i antrena si pe cei dragi in activitati recreative. Totusi ai grija a cheltuieli, deoarece exista riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur. Tempereaza-ti reactiile si tine cont si de spusele celorlalti.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - Schizofrenia Pesti - Schizofrenia

In situatiile pe care le percepi mai tensionate, argumentele pro si contra, oricat de reale par a fi, nu iti sunt de nici un folos. In acest caz mintea iti aduce doar mai multa confuzie, caci raspunsul pe care-l tot cauti se afla in profunzimea fiintei tale. De dorit ar fi sa petreci timp si cu tine insuti, facand ceva ce iti place, pentru a-ti incarca din nou bateriile. Fixeaza-ti o intalnire cu tine si relaxeaza-te in energia vindecatoare a solitudinii. Fa-o, fara a te simti vinovat! Corpul si spiritul tau chiar au nevoie de atentia si ingrijirea ta.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Pesti

Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Contextul astral al săptămânii te va ajuta să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Pesti

Ești focalizat pe segmentul banilor obținuți din munca proprie, segment în care se conturează schimbări majore și definitive. Se finalizează o etapă de câștig dintr-o activitate profesională, însă va apărea discret o altă formă de câștig oficial. Totul este să ai răbdare, să observi cum se desfășoară lucrurile și să lași evenimentele să-ți urmeze cursul firesc. Pe de altă parte sunt posibile cheltuieli majore, fie pentru prieteni, fie pentru segmentul profesional. Prudență! Relațiile cu anturajul apropiat sunt armonioase, astfel că te poți bizui pe aceste persoane. Discuții importante, călătorii pe distanțe scurte fie de agrement, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Afli informații prețioase, utile pentru dezvoltarea ta profesională.

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii