Zodia Pesti

Horoscopul zilei de marti, 28 martie 2017 pentru Pesti

Se contureaza modificari importante in segmentul financiar, lucru evidentiat de formarea aspectului de Luna noua in Semnul zodiacal al Berbecului. Poate fi vorba despre aflarea unor detalii privitoare la schimbarea salarizarii, a conditiilor de munca de la serviciu sau pur si simplu tu hotarasti sa privesti si sa faci altfel lucrurile in segmentul muncii si al platii aferente.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Pesti

Pesti - The Metal King Pesti - The Metal King

Tinzi sa te lasi pe tine deoparte si sa te pui mai ales in slujba celorlalti, fara sa fii atent la ce simti tu cu adevarat? Sau ai absorbit, precum un burete, starile emotionale ale celorlalti? Toate acestea nu fac altceva decat sa te indeparteze de tine si de adevarul inimii tale. Chiar daca iti doresti sa-i vindeci sau sa-i ajuti pe cei din jur sa se schimbe, asta nu iti va aduce implinirea la care visezi. Revin-o “cu picioarele pe pamant” si stabileste-ti clar propriile tale prioritati. 

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Pesti

Cand ai inima deschisa si mintea linistita, multe lucruri bune se pot intampla. Idei noi, concepte inedite si intelegerea unor lucruri incomprehensibile pentru oamenii din jur caracterizeaza aceasta saptamana, in ceea ce te priveste. Fie te concentrezi pe obtinerea unor noi resurse, fie te relaxezi, dand frau liber imaginatiei si lasandu-te prada distractiei. In oricare dintre cazuri, optimismul ar trebui sa te insoteasca pretutindeni, iar buna dispozitie sa fie molipsitoare pentru cei langa care te afli. 

Horoscopul lunii Martie pentru Pesti

Pestii pot beneficia de castiguri mai mari in luna martie, dar sa fie atenti si la volumul cheltuielilor, altfel risca sa nu ramana cu nimic. Banii sunt un capitol important in aceasta perioada, iar acesti nativi e necesar sa-si schimbe convingerile si abordarea in aceasta privinta. S-ar putea sa realizeze ca abordarea lor de pana acum nu era tocmai sanatoasa si acum sa o schimbe, daca vor mai multa eficienta in acest sens. De asemenea, e posibil sa fie sprijiniti de catre parteneri, sa castige mai bine. Din punct de vedere relational si romantic, prima jumatate a lunii este favorabila indragostirii dar si orientarii unei relatii in directia pe care si-o doresc. Au intuitie foarte buna, sunt inspirati si reusesc sa anticipeze nevoile celuilalt.

Horoscopul anului 2017 pentru Pesti

Un an care incepe cu un context astral interesant, parca indicand faptul ca subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Si pasiunea. Cele doua planete ale iubirii si dorintei, Venus si Marte, se afla impreuna in Pesti, in prima luna a anului, facand si o conjunctie. Asta aduce multa pasiune, dorinta de a impartasi iubirea si de a trai intens, cu inima plina, tot ce este in viata ta. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu.

Cei care nu sunt inca intr-o relatie, in 2017 pot trai experiente foarte intense, forme noi de iubire si in general vor pune mai multa pasiune in tot ce creeaza. Pot cunoaste o persoana fascinanta, dar sa aiba grija la iluziile pe care tind sa le proiecteze pe aceasta.

Martie este destul de dificila, in sensul ca va trebui sa retragi niste cuvinte, sa corectezi niste greseli de comunicare, sau sa revizuiesti o relatie. Cineva din trecut poate aparea pentru lamuriri, discutii necesare sau stabilirea unor noi coordonate de pozitionare unul fata de celalalt.

Profesional, in continuare depui eforturi pentru a-ti gasi calea potrivita, de fapt e posibil sa o fi gasit deja si acum doar sa lucrezi la acordul fin. In orice caz, in ultimii doi ani, Saturn in casa carierei se pare ca pe multi Pesti i-a pus pe alta traiectorie profesionala.

Ai sansa acum sa consolidezi acest drum profesional si sa obtii si roade, respectiv confirmari, cu conditia sa ai rabdare, sa faci pasi mici si sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitati mai mari de acum incolo.

Un aspect foarte important pentru tine in 2017 tine de capitolul financiar. Aici se dau bataliile, aici exista jocurile cele mai aprige si se trag cele mai multe sfori. Exista riscuri mari de pierdere sau situatii neprevazute in martie si septembrie, in rest poti sa profiti de niste sanse de a-ti valorifica mai bine anumite abilitati, experienta, talentele.

Nu e cazul sa te astepti la cine stie ce stabilitate financiara, aceasta nu va exista, cel putin nu in 2017. Mereu vor fi suisuri si coborasuri, iar tu esti provocat sa inventezi iar si iar cate o cale, fie de a iesi din vreun impas, fie pentru a-ti asigura venituri mai mari. Cert este ca gasesti mereu solutii ingenioase si exact cand te astepti mai putin apare o idee, o salvare, un sprijin providential.

Pentru unii Pesti, anul 2017 inseamna si partaj sau schimbarea raporturilor de putere in cuplu sau in cadrul unei asocieri. Oricum, in orice chestiune de ordin financiar, mai ales daca are legatura cu un cadru legal, e nevoie sa fii cooperant, diplomat si sa urmaresti castigul echitabil de ambele parti.

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii