Zodia Pesti

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018 pentru Pesti

Cauta compania prietenilor, mai ales in orele dupa-amiezei, pentru ca astfel poti afla informatii deosebite privitoare la gasirea unor noi posibilitati de castig din munca proprie. Chiar daca unii doar te asculta sau schiteaza din cand in cand un mic gest, doar prin simpla actiune de a povesti altora, tu vei gasi solutii favorabile tie sau te vei lamuri pe deplin.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Pesti

Pesti - Wide Open Pesti - Wide Open

De dorit acum ar fi sa ramai atent la sentimentele de gelozie, posesivitate si invidie care iti pot da tarcoale sau pe care le poti simti la unele persoane din anturajul tau. Dorinta excesiva de a tine strans ceva sau pe cineva care iti place sau la care aspiri, stranguleaza fluxul vietii si te tine departe de implinirea dorintelor. Renunta la control si la aceasta inclestare, caci nimic din ceea ce-ti este cu adevarat harazit nu iti poate fi luat. Acum nu este momentul sa fortezi lucrurile, doar bucura-te de ce exista in prezent in viata ta.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Pesti

Capitolul financiar cunoaşte turnuri spectaculoase în această săptămână. Se pot soluţiona situaţii ce stagnează de mult. Cadourile şi recompensele băneşti sunt şi ele prezente. Atenţie la tot ce se petrece în acest sector, deoarece apar informații noi atât în ceea ce privește sursele tale de venit, cât și schimbarea condițiilor de muncă! Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distațe scurte pentru a rezolva diverse, dar și vizite agreabile la persoane dragi și de încredere. Fii scump la vorbă și precaut în gesturi. Ocupă-te și de treburile gospodărești, pentru că membrii familiei au nevoie de sprijinul tău material, moral sau emoțional.

Horoscopul lunii Februarie pentru Pesti

Desi in primele doua saptamani Pestii ar putea sa se simta fie devitalizati, fie singuri si dezamagiti, este doar o perioada pe care ei ar trebui sa o foloseasca pentru introspectie, odihna, relaxare si ingrijire personala.

Le revine tonusul spre jumatatea lunii, iar optimismul va reveni si el totodata. Pestii incep din nou sa se simta utili, in forma si mai ales apreciati.

Marte se afla in zona carierei pe tot parcursul lunii, asa ca le da acestor nativi un imbold puternic sa iasa la rampa, sa-si sustina ideile si cauza, sa se implice mai mult pentru interesele lor. Totusi, sa faca asta fara sa genereze sau sa intretina conflicte, mai ales cand acestea nici macar nu sunt ale lor.

Sa mizeze pe dragoste si sustinere, dar si pe intuitia sau mesajele pe care le primesc pe diverse cai pentru a-I ghida. Iar daca vor sa invete ceva, sa inteleaga mai bine ceva, acum e momentul.

Horoscopul anului 2018 pentru Pesti

Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.

De-a lungul acestui an se conturează schimbări în felul tău de a fi și de te raporta la ceilalți, schimbări vizibile și nu foarte ușor de acceptat de către ceilalți.

Între 18 Aprilie și 27 Septembrie poți simți un soi de relaxare, o înțelegere și acceptare necondiționate a tot ce există în preajma ta, aspecte ce îți vor oferi o aură de mister și înțelepciune. Folosește energia perioadei pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și implică-te în activități culturale.

Eclipsele ce se vor construi de-a lungul acestui an pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte pe segmentele muncii, al sănătății și al relațiilor sentimentale. Schimbări profesionale de anvergură, unele de neînțeles la prima vedere. La momentul potrivit ți se vor revela toate, deci ai răbdare și adaptează-te evenimentelor înconjurătoare.

Financiar, se incheie o perioada lunga de instabilitate si se instleaza una cu mai multa liniste, coerenta si chiar usurinta.

Relațiile sentimentale se vor revigora mai ales în a doua parte a anului, fiind șanse să te îndrăgostești sau să te ocupi ceva mai mult de copii. Implicare în activități de genul hobby.

În perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul Taurului, dinamizându-ți segmentul relațiilor cu anturajul apropiat. Relații noi interesante, originale, progresiste.    

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii