Zodia Pesti

Horoscopul zilei de marti, 21 februarie 2017 pentru Pesti

Luna se afla in zona prietenilor si a relatiilor sociale. Probabil ca vei avea ocazia, pe de o parte sa vezi ce nu functioneaza in anumite relatii si proiecte care le implica pe acestea, iar pe de alta parte, energia zilei te ajuta sa creezi conexiuni mai profunde cu unii apropiati. De fapt, ai posibilitatea si deschiderea sa vezi ceva ce nu ai vazut pana acum si sa intelegi totul dintr-o perspectiva mult mai profunda si... spirituala, de ce nu.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Pesti

Pesti - Stresul Pesti - Stresul

Desi aparent poti avea senzatia ca reusesti sa faci fata numeroaselor sarcini si proiecte, esti pe cale sa clachezi. Stresul pe care ai inceput sa-l resimti nu iti este impus din afara, tu singur l-ai creat, convins fiind ca nimic rau nu ti se poate intampla. Relaxarea si purificarea sunt cheia in aceasta saptamana. Purifica-ti gandurile, actiunile si intentiile si, in mod natural, vei vedea aceeasi puritate si in lumea ta exterioara. Corpul tau este un instrument perfect, in care poti avea deplina incredere, si care iti indica nivelul tau de toleranta.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Pesti

Transformare de sine. Noi alegeri. Provocari financiare

Pestii sunt primii vizati de eclipsa inelara de Soare care are loc chiar in semnul lor, pe 26 februarie. Ei bine, acest moment poate fi unul extrem de important, schimband pentru totdeauna traiectoria acestor nativi, viata lor, relatiile. In orice caz, ei pot sa renunte la o atitudine veche si nefavorabila, aceea de victima de exemplu, si sa depaseasca niste tipare de gandire pentru a face un salt in constiinta si in plan fizic. Provocarile financiare cu care se confrunta ii pot determina sa iasa din zona de confort si sa creeze ceva inedit, care sa-i reprezinte cu adevarat.

Horoscopul lunii Februarie pentru Pesti

Luna aceasta, dragostea, relatie de cuplu si emotiile trec undeva in fundal, in plan secund, pentru ca vei avea alte prioritati si vei considera ca altceva este acum vital, respectiv cariera, banii, constructia unei fundatii stabile, a unui drum care sa te reprezinte si sa te onoreze. Si e foarte bine sa profiti de energia acestei luni, care se pare ca aduce pentru tine sanse nesperate de afirmare, succes si prosperitate. Cele doua eclipse din aceasta luna pot crea terenul propice pentru schimbari, rasturnari de situatie, surprize, dar acestea vor fi in favoarea ta. Asadar, ai incredere si fa mutarile castigatoare, mai ales in preajma zilei de 11 si 26 februarie. In plan financiar, vor exista si cheltuieli mari, datorii de platit sau tentatii de tot felul, si e bine sa fii cat se poate de chibzuit in aceasta privinta. Veniturile vor creste si e posibil si in plan profesional sa schimbi locul si chiar profesia. Fizic, nu ai foarte multa vitalitate, de aceea e important sa te ingrijesti, sa te odihnesti si sa faci si niste tratamente daca e cazul.

Horoscopul anului 2017 pentru Pesti

Un an care incepe cu un context astral interesant, parca indicand faptul ca subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Si pasiunea. Cele doua planete ale iubirii si dorintei, Venus si Marte, se afla impreuna in Pesti, in prima luna a anului, facand si o conjunctie. Asta aduce multa pasiune, dorinta de a impartasi iubirea si de a trai intens, cu inima plina, tot ce este in viata ta. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu.

Cei care nu sunt inca intr-o relatie, in 2017 pot trai experiente foarte intense, forme noi de iubire si in general vor pune mai multa pasiune in tot ce creeaza. Pot cunoaste o persoana fascinanta, dar sa aiba grija la iluziile pe care tind sa le proiecteze pe aceasta.

Martie este destul de dificila, in sensul ca va trebui sa retragi niste cuvinte, sa corectezi niste greseli de comunicare, sau sa revizuiesti o relatie. Cineva din trecut poate aparea pentru lamuriri, discutii necesare sau stabilirea unor noi coordonate de pozitionare unul fata de celalalt.

Profesional, in continuare depui eforturi pentru a-ti gasi calea potrivita, de fapt e posibil sa o fi gasit deja si acum doar sa lucrezi la acordul fin. In orice caz, in ultimii doi ani, Saturn in casa carierei se pare ca pe multi Pesti i-a pus pe alta traiectorie profesionala.

Ai sansa acum sa consolidezi acest drum profesional si sa obtii si roade, respectiv confirmari, cu conditia sa ai rabdare, sa faci pasi mici si sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitati mai mari de acum incolo.

Un aspect foarte important pentru tine in 2017 tine de capitolul financiar. Aici se dau bataliile, aici exista jocurile cele mai aprige si se trag cele mai multe sfori. Exista riscuri mari de pierdere sau situatii neprevazute in martie si septembrie, in rest poti sa profiti de niste sanse de a-ti valorifica mai bine anumite abilitati, experienta, talentele.

Nu e cazul sa te astepti la cine stie ce stabilitate financiara, aceasta nu va exista, cel putin nu in 2017. Mereu vor fi suisuri si coborasuri, iar tu esti provocat sa inventezi iar si iar cate o cale, fie de a iesi din vreun impas, fie pentru a-ti asigura venituri mai mari. Cert este ca gasesti mereu solutii ingenioase si exact cand te astepti mai putin apare o idee, o salvare, un sprijin providential.

Pentru unii Pesti, anul 2017 inseamna si partaj sau schimbarea raporturilor de putere in cuplu sau in cadrul unei asocieri. Oricum, in orice chestiune de ordin financiar, mai ales daca are legatura cu un cadru legal, e nevoie sa fii cooperant, diplomat si sa urmaresti castigul echitabil de ambele parti.

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii