Zodia Pesti

Horoscopul zilei de luni, 29 mai 2017 pentru Pesti

Posibil ca de astazi incolo sa te hotarasti ferm sa te pui in valoare mai mult, netinand cont de indrumarile celorlalti. Sunt momente potrivite detasarii de cei dragi, poate chiar sa finalizezi o relatie amoroasa care te impiedica sa progresezi. Si relatiile cu copiii vor suferi modificari, fie la nivel de conceptii si idei, fie la nivel de abordare a educarii lor.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Pesti

Pesti - Commitment Pesti - Commitment

A sosit timpul sa stabilesti noi parteneriate sau sa le intaresti pe cele mai vechi. Ai capacitatea de a gasi solutii inedite si idei noi, care pot revigora proiectele pe care le derulezi. Implinirea, este darul care vine in urma actiunilor pe care le intreprinzi, avand in vedere respectarea adevarului tau. Compromisurile sunt de evitat in aceste situatii, caci ele nu fac altceva decat sa te indeparteze de la scopul propus. Fii cat se poate de constient si concis in ceea ce priveste angajamentele personale.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Pesti

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poți afla informații interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional în care activezi. Parteneriatele în care ești implicat sau dorești să te implici necesită îmbunătățiri și dialoguri de la egal la egal. Partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești foarte implicat în treburile tale personale, iar pe cele comune le-ai lăsat cumva în umbră, revizuiește-ți atitudinea și fii prezent alături de cei care te solicită în aceste zile. Beneficiile vor fi de ambele părți.  

Horoscopul lunii Mai pentru Pesti

Încep să se limpezească lucrurile în plan financiar. Se pot rezolva datoriile, cheltuielile le vei face cu ceva mai multă ușurință, iar veniturile tale se vor regla într-un anume fel. Însă continuă să fii prudent și chibzuit la bani. Cu puțin efort și bunăvoință te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai. Nu este vremea marilor investiții sau marilor câștiguri, dar poți trasa planuri în acest sens. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice, bine fiind să socializezi cu cât mai multă lume. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, atât în scop personal, cât și în scop profesional. Te ajută mult și activitățile intelectuale de genul vizionarea unor filme de top, a unor piese de treatru sau lectuarea unor cărți deosebite. Păstrează momente pentru a filozofa pe marginea unor teme cotidiene, de larg interes cu un prieten drag. Acasă în familie este multă agitație și frecvent discuții aprinse. Schimbări domestice importante pe termen lung.

Horoscopul anului 2017 pentru Pesti

Un an care incepe cu un context astral interesant, parca indicand faptul ca subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Si pasiunea. Cele doua planete ale iubirii si dorintei, Venus si Marte, se afla impreuna in Pesti, in prima luna a anului, facand si o conjunctie. Asta aduce multa pasiune, dorinta de a impartasi iubirea si de a trai intens, cu inima plina, tot ce este in viata ta. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu.

Cei care nu sunt inca intr-o relatie, in 2017 pot trai experiente foarte intense, forme noi de iubire si in general vor pune mai multa pasiune in tot ce creeaza. Pot cunoaste o persoana fascinanta, dar sa aiba grija la iluziile pe care tind sa le proiecteze pe aceasta.

Martie este destul de dificila, in sensul ca va trebui sa retragi niste cuvinte, sa corectezi niste greseli de comunicare, sau sa revizuiesti o relatie. Cineva din trecut poate aparea pentru lamuriri, discutii necesare sau stabilirea unor noi coordonate de pozitionare unul fata de celalalt.

Profesional, in continuare depui eforturi pentru a-ti gasi calea potrivita, de fapt e posibil sa o fi gasit deja si acum doar sa lucrezi la acordul fin. In orice caz, in ultimii doi ani, Saturn in casa carierei se pare ca pe multi Pesti i-a pus pe alta traiectorie profesionala.

Ai sansa acum sa consolidezi acest drum profesional si sa obtii si roade, respectiv confirmari, cu conditia sa ai rabdare, sa faci pasi mici si sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitati mai mari de acum incolo.

Un aspect foarte important pentru tine in 2017 tine de capitolul financiar. Aici se dau bataliile, aici exista jocurile cele mai aprige si se trag cele mai multe sfori. Exista riscuri mari de pierdere sau situatii neprevazute in martie si septembrie, in rest poti sa profiti de niste sanse de a-ti valorifica mai bine anumite abilitati, experienta, talentele.

Nu e cazul sa te astepti la cine stie ce stabilitate financiara, aceasta nu va exista, cel putin nu in 2017. Mereu vor fi suisuri si coborasuri, iar tu esti provocat sa inventezi iar si iar cate o cale, fie de a iesi din vreun impas, fie pentru a-ti asigura venituri mai mari. Cert este ca gasesti mereu solutii ingenioase si exact cand te astepti mai putin apare o idee, o salvare, un sprijin providential.

Pentru unii Pesti, anul 2017 inseamna si partaj sau schimbarea raporturilor de putere in cuplu sau in cadrul unei asocieri. Oricum, in orice chestiune de ordin financiar, mai ales daca are legatura cu un cadru legal, e nevoie sa fii cooperant, diplomat si sa urmaresti castigul echitabil de ambele parti.

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii