Zodia Pesti

Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2017 pentru Pesti

Se anunta intalniri si dialoguri cu sefii. Mentalul iti este foarte alert, existand riscul sa gandesti mai repede decat reusesti sa vorbesti. Controleaza-ti gandurile, ordoneaza-ti prioritatile si vorbeste cat mai putin. Pe de alta parte, astazi imaginea ta publica si chiar pozitia sociala iti pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase legate de locul tau de munca.

19 Februarie - 20 Martie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru zodia Pesti

Pesti - The Fire Prince Pesti - The Fire Prince

Primesti mult ajutor pe cai necunoscute, fapt ce te sustine sa manifesti si sa pui in practica, cu usurinta, ce ti-ai propus. Inspiratia iti aduce multe solutii inovative si optimism, aratandu-ti clar drumul pe care sa pasesti de acum inainte, in atingerea telurilor tale. Ai toate motivele sa fii increzator stiind ca ai tot ce este necesar, si chiar mai mult, pentru a reusi. Nu uita sa impartasesti si cu cei din jur din entuziasmul tau si daruieste-le increderea si optimismul tau.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru Pesti

Săptămâna începe cu aspecte socio-profesionale, evidențiindu-se dialoguri și întâlniri fructuoase cu șefii de la locul de muncă sau cu autorități ale unor instituții oficiale. Sunt șanse fie să rezolvi aspecte vechi, fie să demarezi proiecte profesionale de anvergură pe termen lung. Depinde numai de tine să gestionezi lucrurile corect și eficient. Pe 25 și 26 Ianuarie ești căutat de prieteni. Onorează orice invitație la dialog și expune-ți precaut opiniile și intențiile. Printre ascultători poți găsi pe cineva care să-ți ofere sprijin deosebit pe termen lung. Pentru că în a doua parte a săptămânii se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului vei avea nevoie de odihnă, discreție și retragere din forfota cotidiană. În liniște și izolare te poți gândi pe îndelete la cum să-ți îmbunătățești viața și sistemul valorilor spirituale.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Pesti

Ești foarte combativ pe tot parcursul lunii, astfel că te implici, cu sau fără rost, în tot soiul de acțiuni. Folosindu-ți farmecul nativ vei reuși în tot ce întreprinzi, însă nu forța nota. Există riscul să strici situații și relații bune. În relațiile amoroase se conturează un final de etapă. Se poate destrăma o relație veche sau îți poți schimba concepțiile și atitudinea față de copii. Totuși, fii prudent și nu renunța la o relație doar așa de dragul capriciilor de moment. La serviciu se conturează conflicte, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Respectă normele și regulile profesionale, chiar dacă poate deocamdată ești împotriva lor și a celor indicate, cerute de persoanele investite cu autoritate. Susținere din partea prietenilor!

Horoscopul anului 2017 pentru Pesti

Un an care incepe cu un context astral interesant, parca indicand faptul ca subiectul central al lui 2017 va fi iubirea. Si pasiunea. Cele doua planete ale iubirii si dorintei, Venus si Marte, se afla impreuna in Pesti, in prima luna a anului, facand si o conjunctie. Asta aduce multa pasiune, dorinta de a impartasi iubirea si de a trai intens, cu inima plina, tot ce este in viata ta. Nimic nu pare sa fie mai important pentru tine, indiferent ca esti intr-o relatie sau nu.

Cei care nu sunt inca intr-o relatie, in 2017 pot trai experiente foarte intense, forme noi de iubire si in general vor pune mai multa pasiune in tot ce creeaza. Pot cunoaste o persoana fascinanta, dar sa aiba grija la iluziile pe care tind sa le proiecteze pe aceasta.

Martie este destul de dificila, in sensul ca va trebui sa retragi niste cuvinte, sa corectezi niste greseli de comunicare, sau sa revizuiesti o relatie. Cineva din trecut poate aparea pentru lamuriri, discutii necesare sau stabilirea unor noi coordonate de pozitionare unul fata de celalalt.

Profesional, in continuare depui eforturi pentru a-ti gasi calea potrivita, de fapt e posibil sa o fi gasit deja si acum doar sa lucrezi la acordul fin. In orice caz, in ultimii doi ani, Saturn in casa carierei se pare ca pe multi Pesti i-a pus pe alta traiectorie profesionala.

Ai sansa acum sa consolidezi acest drum profesional si sa obtii si roade, respectiv confirmari, cu conditia sa ai rabdare, sa faci pasi mici si sa fii dispus sa-ti asumi responsabilitati mai mari de acum incolo.

Un aspect foarte important pentru tine in 2017 tine de capitolul financiar. Aici se dau bataliile, aici exista jocurile cele mai aprige si se trag cele mai multe sfori. Exista riscuri mari de pierdere sau situatii neprevazute in martie si septembrie, in rest poti sa profiti de niste sanse de a-ti valorifica mai bine anumite abilitati, experienta, talentele.

Nu e cazul sa te astepti la cine stie ce stabilitate financiara, aceasta nu va exista, cel putin nu in 2017. Mereu vor fi suisuri si coborasuri, iar tu esti provocat sa inventezi iar si iar cate o cale, fie de a iesi din vreun impas, fie pentru a-ti asigura venituri mai mari. Cert este ca gasesti mereu solutii ingenioase si exact cand te astepti mai putin apare o idee, o salvare, un sprijin providential.

Pentru unii Pesti, anul 2017 inseamna si partaj sau schimbarea raporturilor de putere in cuplu sau in cadrul unei asocieri. Oricum, in orice chestiune de ordin financiar, mai ales daca are legatura cu un cadru legal, e nevoie sa fii cooperant, diplomat si sa urmaresti castigul echitabil de ambele parti.

 

Informatii generale despre Pesti in zodiacul European

  Verb: „Eu cred”; Element: Apa; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Neptun; Casa astrologica: Casa a XII-a; Zi: Joi; Culoare: Albastru marin, verde marin; Anatomie: Epifiza, picioarele, sistemul endocrin;   Semnificatie: Locul (casa) pe care il ocupa Pestii in tema natala indica domeniul de viata in care individul este sensibil, fragil, visator, confuz, si unde are tendinta sa fuga de responsabilitate. Este un loc de mister, farmec, secrete, unde indivi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii