Zodia Leu

Horoscopul zilei de marti, 21 februarie 2017 pentru Leu

Luna in Capricorn te orienteaza catre munca, organizare, rigurozitate si disciplina. E o zi excelenta pentru a-ti pune ordine in agenda si pentru a aprofunda unele activitati care-ti pot aduce atat satisfactii de tip recunoastere si apreciere, cat si venituri financiare mai mari. Sanatatea ar trebui sa fie, de asemenea, prioritara, unele semnale din partea organismului facandu-si simtita prezebta, la nivel de oase si articulatii. Poate o mai mare atentie la dieta si un aport suplimentar de apa si minerale ar fi de folos.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Leu

Leu - Povara Leu - Povara

Atunci cand porti povara nenumaratelor “trebuie” si “nu trebuie”, impuse de cei din jur, ajungi sa arati la fel ca acest personaj chinuit, care se lupta sa ajunga in varful dealului. Daca viata ti se pare o lupta continua, poate ca a sosit timpul sa iti scuturi umerii si sa vezi cum este atunci cand nu porti pe ei toate aceste greutati. Lasa deoparte toate asteptarile impuse de ceilalti, si pe care le consideri acum ca fiind ale tale, si implineste-ti propriile vise. Renunta la a te mai minti si bucura-te de frumusetea si stralucirea adevarului.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Leu

Schimbare a convingerilor si filozofiei. Daruri nesperate

Pe fundalul unei nelinisti, iritabilitati si chiar incrancenari, se produc mari schimbari in mentalul Leilor, mai ales in ce priveste viitorul lor, situatia serviciului, a locului de munca, dar si a pregatirii, evolutiei, perceptiei asupra vietii in general. Multe schimbari se produc in constiinta lor, vor, nu vor. Eclipsa de Soare in Pesti, care are loc la finalul acestei saptamani, le poate aduce Leilor experiente ciudate, greu de deslusit, vesti de necrezut despre terti, sau pot asista la dezvaluirea unor secrete care-i afectau si pe ei in plan subtil. Pe de alta parte, este un final si un inceput pentru ei, in ce priveste veniturile in comun cu altii, darurile pe care Universul le trimite la ei si care acum sunt inedite si neasteptate.

Horoscopul lunii Februarie pentru Leu

O luna interesanta si frumoasa pentru tine, in care energia planetelor aflate in Berbec te incurajeaza sa te avanti pe carari nebatatorite, sa creezi experiente noi, poate sa programezi o calatorie cu scop de a-ti deschide niste usi in minte si in viata. E o luna extrem de palpitanta, mai ales ca va fi si o eclipsa de Luna in Leu pe 11 februarie, ceea ce intensifica emotiile, dar aduce si constientizari importante cu privire la relatia ta de cuplu si nu numai. Vor fi intorsaturi favorabile legate de un drum si de posibilitati noi de expansiune si evolutie. Dupa atata ceata, devine clar un drum nou si ai mult curaj acum sa-ti urmezi un vis, sa-ti implinesti niste dorinte, sa te ridici din amorteala. Zona partenerului si a imaginii publice e bine aspectata in aceasta luna, asa ca aici te bucuri de sustinere, armonie, apreciere si recunoastere. E posibil, de asemenea, sa ai satisfactii si bucurii, in ce priveste banii si cariera, prin parteneriate, colaborari si propuneri interesante, eventual din strainatate.

Horoscopul anului 2017 pentru Leu

Un an important pentru Lei, daca luam în considerare ca Nodul nord lunar se stabileste in Leu, incepand cu luna februarie, pentru un an si jumatate. Asadar, e posibil sa simti ca ai de hotarat o traiectorie, poate chiar inedita, in orice caz foarte creativa si generatoare de entuziasm. Ai nevoie de o perspectiva noua ca de aer. De altfel, in ultimii ani, cu Uranus in zona cunoasterii si elevarii, ai tot deschis usa mintii tale pentru a invata mereu cate ceva si a intelege mereu mai mult.

Aceasta sete de cunoastere persista si in acest an, dar de data asta parca iti doresti sa consolidezi ceva, sa folosesti o cunoastere pentru a-ti crea un culoar nou, solid, adecvat. Mereu va sta in mintea ta intrebarea: „ce mi se potriveste mie acum?”. Si e bine sa folosesti mereu aceasta intrebare pentru a face alegeri in acord cu inima ta.

Se pare ca toate experientele din 2015 si 2016, dificile de altfel, se cristalizeaza in din ce in ce mai multa claritate, intelepciune si maturitate, iar tie nu-ti ramane decat sa-ti urmezi calea.

E posibil sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi intr-o alta forma, ceva pentru care te-ai pregatit mai demult. Elanul creator si setea de studiu te apuca inca de prin februarie, cand ai atata putere si entuziasm incat te simti in stare sa misti muntii. Si chiar esti in stare, numai ca e important sa fii atent sa nu lezezi pe altii in demersurile tale si sa iei in calcul, mai ales in luna februarie, necesitatea revizuirii unor relatii. S-ar putea sa fie nevoie sa te debarasezi si de niste convingeri sau obiective care nu mai sunt potrivite.

Un proiect aflat la nivel de idee in anul trecut, acum poate fi pusa in aplicare la modul concret si cu rezultate bune. Sustinut fiind si de oameni importanti, avand parte de aliante bune si recunoastere construita in timp, poti avea succes in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa stii ce vrei si sa ceri ce ai nevoie, fara a exagera cu pretentiile si cu ideile fixe.

Saturn in Sagetator continua procesul de maturizare si urgenteaza niste decizii care tin fie de copii (conceptie, relatia cu copiii sau pur si simplu copilul interior), fie de dragoste si relatie romantica sau proiecte pe care le simti ca si cand ar fi copiii tai. Asadar, anul 2017 este decisiv din aceste puncte de vedere si mult mai clar si mai fructuos decat 2016, cu conditia sa inveti lectia rabdarii si a responsabilitatii.

Jupiter, pana in octombrie, sustine demersurile juridice, pe cele legate de acte si tot felul de negocieri. Ai mult aplomb, esti convingator si poti obtine multe avantaje de la ceilalti. Atentie insa in martie si septembrie, cand e posibil sa se cutremure niste relatii/contracte sau niste convingeri.

Cei care scriu, redacteaza, publica, tin discursuri, conferinte sau desfasoara orice activitate didactica sau comerciala, anul acesta isi pot implini un vis, pot demara actiuni benefice.

Din octombrie incepand, cu Jupiter in zona casei, sufletului si familiei, vei fi tot mai preocupat de bunastarea ta si a celor apropiati, vei incepe sa acumulezi, sa gandesti niste strategii de crestere a nivelului de trai si e posibil chiar sa apara deja, in ultimele 3 luni ale anului, posibilitatea de a te muta sau a-ti extinde spatiul de locuit. Poate fi vorba si despre inmugurirea unei idei de afaceri de familie, de o tranzactie profitabile cu un bun imobiliar sau pur si simplu decizii patrimoniale si pecuniare. Pentru unii Lei, poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

Oricum, in octombrie 2017 incepe o perioada de un an, in care Leii ar fi bine sa se ocupe de casa, familia, locuinta, averea lor. Pentru ca o vor face cu folos si cu satisfactii.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii