Zodia Leu

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Leu

Desprinde-te de cotidian si ofera-ti doua zile de relaxare, veselie si intalniri cu oamenii dragi si de incredere. Chiar daca, sanatatea iti poate crea mici neplaceri, dozandu-ti eforturile, alimentatia si odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de alta parte este posibil sa afli, pe cai mai putin obisnuite, informatii secrete necesare in domeniul profesional. Evita sa iei decizii sau sa formulezi concluzii deocamdata. In aer exista mult subiectivism si emotii greu de controlat.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Leu

Leu - Aventura Leu - Aventura

Esti stimulat sa te lasi condus de fascinatia necunoscutului. Planurile, hartile,  si organizarea sunt instrumente inutile in aceasta situatie. Incertitudinea este singura cale de crestere, la fel ca si confruntarea cu ce nu stii, sau acceptarea provocarilor necunoscutului. Acum este un moment oportun in care sa alcatuiesti o lista care sa-ti reaminteasca de toate acele lucruri din viata ta pentru care simti ca esti recunoscator. In orice iti propui acum, lasa-te ghidat de gratitudine si multumeste pentru tot ceea ce ai invatat.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imagina ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Se conturează un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian. Primești informații prețioase pe căi mai puțin obișnuite.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Leu

O perioadă excelentă pentru călătorii îndepărtate, studii, apropiere de domeniile filozofice, dialoguri cu oameni  erudiți. Trasează planuri noi, remodelează-ți mentalitatea și fii deschis la tot ce vine înspre tine. Chiar dacă, până pe 15 le lunii, gândirea și comunicarea sunt viciate, tot vei valorifica cele aflate și vei reuși să-ți stabilizezi activitățile personale și profesionale. Este posibil să fii nevoit să te implici în diverse cursuri de perfecționare sau tu la rândul tău să-i instruiești pe alții. Ești bine susținut și văzut de către șefi, însă relațiile colegiale și ambientul profesional lasă mult de dorit. Se recomandă prudență la locul de muncă, deoarece există riscul apariției unor animozități pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă regulată sau chiar de îngrijiri de specialitate.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii