Zodia Leu

Horoscopul zilei de marti, 28 martie 2017 pentru Leu

Ai idei stralucitoare, vorbesti bine, iar ceilalti vor fi fascinati de sistemul valorilor morale si spirituale pe care le expui astazi. Esti sprijinit in acest sens de formarea aspectului de Luna noua in Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor calatorii indepartate, a unor programe de instruire si documentare, a unor activitati culturale au sanse mari de materializare si succes.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Leu

Leu - The Arrow Master Leu - The Arrow Master

Primesti o suita de mesaje care iti  pot semnala ca directia in care ai mers  pana acum, nu mai reprezinta cea mai buna alegere pentru tine. Din contra, e posibil sa te afunzi si mai mult intr-o situatie ce iti poate crea unele dificultati in a o rezolva si a o gestiona ca si pana acum. Indiferent ca este vorba de o relatie personala sau de activitatea pe care o desfasori, acum esti "pus" sa te uiti la acele motive reale care se ascund in spatele dorintei de a-ti atinge un anumit tel propus. Descopera care este acum calea pe care sa pasesti.

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Leu

Este momentul sa incepi a investi din resursele pe care le ai pentru sanatatea ta si pentru a-ti creea un ambient potrivit. De data aceasta, familia este cea care te sustine, spre deosebire de cei care iti sunt prieteni sau cunostinte - oameni care fie habar nu au de ce anume ai nevoie, fie nu sunt bine intentionati. Iti este atrasa atentia si asupra chestiunilor de natura domestica, fiind necesar a te ocupa si de cei de acasa, nu doar de tine. Visele legate de viitor nu iti dau pace, iar imboldul de a incepe ceva nou, cu o abordare diferita, este omniprezent in ceea ce te priveste.

Horoscopul lunii Martie pentru Leu

O luna care le poate aduce Leilor solutii, inspiratie si cunoastere, necesare pentru a-si imbunatati relatia de cuplu, pentru a inflori o relatie romantica sau a-si regasi inspiratia in drumul lor profesional. Acum, totul pare ca tine de convingeri, de teorii in care cred sau pe care le abandoneaza, de idei care par sa le vina prin intermediul cunostintelor de la distanta si cu ajutorul discutiilor cu partenerul de cuplu. E bine sa evite luptele prea aprige si deciziile majore, insa. Din punct de vedere al carierei, Leii vor fi mai eficienti dupa 10 martie, cand Marte se va instala in zona carierei. Banii vin mai usor din investitii si afaceri comune, prin cooperare sau prin intermediul altora. Se pare ca Leii se pot gandi acum la proiecte in afara tarii sau reiau legatura cu oameni aflati dincolo de granite. De asemenea, pot relua cu succes niste studii, in scopul aprofundarii unei discipline sau pentru a obtine o diploma, un atestat.

Horoscopul anului 2017 pentru Leu

Un an important pentru Lei, daca luam în considerare ca Nodul nord lunar se stabileste in Leu, incepand cu luna februarie, pentru un an si jumatate. Asadar, e posibil sa simti ca ai de hotarat o traiectorie, poate chiar inedita, in orice caz foarte creativa si generatoare de entuziasm. Ai nevoie de o perspectiva noua ca de aer. De altfel, in ultimii ani, cu Uranus in zona cunoasterii si elevarii, ai tot deschis usa mintii tale pentru a invata mereu cate ceva si a intelege mereu mai mult.

Aceasta sete de cunoastere persista si in acest an, dar de data asta parca iti doresti sa consolidezi ceva, sa folosesti o cunoastere pentru a-ti crea un culoar nou, solid, adecvat. Mereu va sta in mintea ta intrebarea: „ce mi se potriveste mie acum?”. Si e bine sa folosesti mereu aceasta intrebare pentru a face alegeri in acord cu inima ta.

Se pare ca toate experientele din 2015 si 2016, dificile de altfel, se cristalizeaza in din ce in ce mai multa claritate, intelepciune si maturitate, iar tie nu-ti ramane decat sa-ti urmezi calea.

E posibil sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi intr-o alta forma, ceva pentru care te-ai pregatit mai demult. Elanul creator si setea de studiu te apuca inca de prin februarie, cand ai atata putere si entuziasm incat te simti in stare sa misti muntii. Si chiar esti in stare, numai ca e important sa fii atent sa nu lezezi pe altii in demersurile tale si sa iei in calcul, mai ales in luna februarie, necesitatea revizuirii unor relatii. S-ar putea sa fie nevoie sa te debarasezi si de niste convingeri sau obiective care nu mai sunt potrivite.

Un proiect aflat la nivel de idee in anul trecut, acum poate fi pusa in aplicare la modul concret si cu rezultate bune. Sustinut fiind si de oameni importanti, avand parte de aliante bune si recunoastere construita in timp, poti avea succes in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa stii ce vrei si sa ceri ce ai nevoie, fara a exagera cu pretentiile si cu ideile fixe.

Saturn in Sagetator continua procesul de maturizare si urgenteaza niste decizii care tin fie de copii (conceptie, relatia cu copiii sau pur si simplu copilul interior), fie de dragoste si relatie romantica sau proiecte pe care le simti ca si cand ar fi copiii tai. Asadar, anul 2017 este decisiv din aceste puncte de vedere si mult mai clar si mai fructuos decat 2016, cu conditia sa inveti lectia rabdarii si a responsabilitatii.

Jupiter, pana in octombrie, sustine demersurile juridice, pe cele legate de acte si tot felul de negocieri. Ai mult aplomb, esti convingator si poti obtine multe avantaje de la ceilalti. Atentie insa in martie si septembrie, cand e posibil sa se cutremure niste relatii/contracte sau niste convingeri.

Cei care scriu, redacteaza, publica, tin discursuri, conferinte sau desfasoara orice activitate didactica sau comerciala, anul acesta isi pot implini un vis, pot demara actiuni benefice.

Din octombrie incepand, cu Jupiter in zona casei, sufletului si familiei, vei fi tot mai preocupat de bunastarea ta si a celor apropiati, vei incepe sa acumulezi, sa gandesti niste strategii de crestere a nivelului de trai si e posibil chiar sa apara deja, in ultimele 3 luni ale anului, posibilitatea de a te muta sau a-ti extinde spatiul de locuit. Poate fi vorba si despre inmugurirea unei idei de afaceri de familie, de o tranzactie profitabile cu un bun imobiliar sau pur si simplu decizii patrimoniale si pecuniare. Pentru unii Lei, poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

Oricum, in octombrie 2017 incepe o perioada de un an, in care Leii ar fi bine sa se ocupe de casa, familia, locuinta, averea lor. Pentru ca o vor face cu folos si cu satisfactii.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii