Zodia Leu

Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2017 pentru Leu

Gandurile iti zboara la distractii si aventuri. Cu toate ca esti foarte solicitat la serviciu iti este greu sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut aici. Se pare ca exista in preajma ta prieteni care iti soptesc diverse informatii. Accentul celor aflate vizeaza relatiile sentimentale si cele cu copiii. De aici apare detasarea ta fata de chestiunile profesionale. Tine-te la distanta de oricine doreste sa-ti impartaseasca din propria-i intelepciune.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru zodia Leu

Leu - The Resting Tree Leu - The Resting Tree

Ritmul alert in care ai fost implicat in ultima perioada isi cere tributul, acum. Ar fi de dorit sa acorzi o mai mare atentie semnalelor pe care corpul ti le trimite si sa incetinesti ritmul, caci altfel poti ajunge la epuizare fizica si psihica. Linisteste-te si alege sa te bucuri de ce ai in viata ta in acest moment. Evita sa te lasi cuprins de grija tuturor lucrurilor pe care vrei sa le duci la bun sfarsit, caci ele se vor rezolva cu usurinta, atunci cand esti odihnit. Cu mintea limpede poti accesa resurse noi si poti gestiona mai usor tot ce apare in viata ta.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru Leu

Răsturnările de situație din segmentul relațiilor sentimentale de la începutul săptămânii ar trebui luate în seamă. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, ceea ce se discută și se decide acum va avea efecte pe termen lung. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, ascultă ce au spun ceilalți și oferă-le posibilitatea să facă lucrurile în felul și în ritmul lor. Miercuri și joi se pare că vei avea multe de făcut la locul de muncă, dar și acasă vei fi nevoit să rezolvi unele treburi. Fii purdent și dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular. Odihna, dieta potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere te ajută mult și bine. În preajma datei de 28 Ianuarie se formează aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, deschizând o nouă etapa în segmentul partenerial. Se poate îmbunătiți o relație partenerială veche sau poate apărea una nouă la orizont.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Leu

Începi anul în forță cu multă muncă, atât la serviciu, cât și acasă în plan familial. Ai multe și mărunte de rezolvat, dar le vei face cu plăcere. Sunt posibile multe discuții colegiale sau cu persoane care te pot sprijini în vreun fel în proiectele tale profesionale. Se recomandă prudență la cheltuieli, deoarece există o tendință accentuată de a investi cam mult. Pe segmentul banilor și bunurilor administrate și folosite în comun cu alții este rost de erori de judecată, deci fii circumspect la orice propunere venită din partea ceor alături de care ai responsabilități financiare. După 20 Ianuarie se activează segmentul colaborărilor, astfel că este posibil să primești oferte noi sau să revizuiești favorabil pe cele deja existente. Îngrijește-ți sănătatea!

Horoscopul anului 2017 pentru Leu

Un an important pentru Lei, daca luam în considerare ca Nodul nord lunar se stabileste in Leu, incepand cu luna februarie, pentru un an si jumatate. Asadar, e posibil sa simti ca ai de hotarat o traiectorie, poate chiar inedita, in orice caz foarte creativa si generatoare de entuziasm. Ai nevoie de o perspectiva noua ca de aer. De altfel, in ultimii ani, cu Uranus in zona cunoasterii si elevarii, ai tot deschis usa mintii tale pentru a invata mereu cate ceva si a intelege mereu mai mult.

Aceasta sete de cunoastere persista si in acest an, dar de data asta parca iti doresti sa consolidezi ceva, sa folosesti o cunoastere pentru a-ti crea un culoar nou, solid, adecvat. Mereu va sta in mintea ta intrebarea: „ce mi se potriveste mie acum?”. Si e bine sa folosesti mereu aceasta intrebare pentru a face alegeri in acord cu inima ta.

Se pare ca toate experientele din 2015 si 2016, dificile de altfel, se cristalizeaza in din ce in ce mai multa claritate, intelepciune si maturitate, iar tie nu-ti ramane decat sa-ti urmezi calea.

E posibil sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi intr-o alta forma, ceva pentru care te-ai pregatit mai demult. Elanul creator si setea de studiu te apuca inca de prin februarie, cand ai atata putere si entuziasm incat te simti in stare sa misti muntii. Si chiar esti in stare, numai ca e important sa fii atent sa nu lezezi pe altii in demersurile tale si sa iei in calcul, mai ales in luna februarie, necesitatea revizuirii unor relatii. S-ar putea sa fie nevoie sa te debarasezi si de niste convingeri sau obiective care nu mai sunt potrivite.

Un proiect aflat la nivel de idee in anul trecut, acum poate fi pusa in aplicare la modul concret si cu rezultate bune. Sustinut fiind si de oameni importanti, avand parte de aliante bune si recunoastere construita in timp, poti avea succes in tot ceea ce intreprinzi, cu conditia sa stii ce vrei si sa ceri ce ai nevoie, fara a exagera cu pretentiile si cu ideile fixe.

Saturn in Sagetator continua procesul de maturizare si urgenteaza niste decizii care tin fie de copii (conceptie, relatia cu copiii sau pur si simplu copilul interior), fie de dragoste si relatie romantica sau proiecte pe care le simti ca si cand ar fi copiii tai. Asadar, anul 2017 este decisiv din aceste puncte de vedere si mult mai clar si mai fructuos decat 2016, cu conditia sa inveti lectia rabdarii si a responsabilitatii.

Jupiter, pana in octombrie, sustine demersurile juridice, pe cele legate de acte si tot felul de negocieri. Ai mult aplomb, esti convingator si poti obtine multe avantaje de la ceilalti. Atentie insa in martie si septembrie, cand e posibil sa se cutremure niste relatii/contracte sau niste convingeri.

Cei care scriu, redacteaza, publica, tin discursuri, conferinte sau desfasoara orice activitate didactica sau comerciala, anul acesta isi pot implini un vis, pot demara actiuni benefice.

Din octombrie incepand, cu Jupiter in zona casei, sufletului si familiei, vei fi tot mai preocupat de bunastarea ta si a celor apropiati, vei incepe sa acumulezi, sa gandesti niste strategii de crestere a nivelului de trai si e posibil chiar sa apara deja, in ultimele 3 luni ale anului, posibilitatea de a te muta sau a-ti extinde spatiul de locuit. Poate fi vorba si despre inmugurirea unei idei de afaceri de familie, de o tranzactie profitabile cu un bun imobiliar sau pur si simplu decizii patrimoniale si pecuniare. Pentru unii Lei, poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil.

Oricum, in octombrie 2017 incepe o perioada de un an, in care Leii ar fi bine sa se ocupe de casa, familia, locuinta, averea lor. Pentru ca o vor face cu folos si cu satisfactii.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii