Zodia Leu

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018 pentru Leu

Dialoguri importante cu sefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor institutii. Este posibil sa participi la dezbateri publice, sa prezinti diverse subiecte, sa raspunzi la intrebarile celorlalti sau tu la randul tau vei pune intrebari celor care prezinta diverse teme profesionale. Lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca, evita santajul emotional si subiectivismul.

22 Iulie - 22 August

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Leu

Leu - Heal the “Ouch” Leu - Heal the “Ouch”

In zilele care urmeaza poti fi provocat sa te uiti cu onestitate la nedreptatile, dezavantajele si prejudiciile pe care le-ai adus, intr-o forma sau alta, unor persoane din jurul tau. Chiar daca acestea ti-au creat neplaceri in trecut, acum este timpul sa le ierti si sa mergi mai departe, eliberat de orice povara a resentimentelor. Vechile rani si dureri nu-ti mai pot face rau atat timp cat renunti a le mai pastra vii in memoria ta. Accepta imperfectiunea umana si pastreaza-ti calea aleasa – lucrurile vor fi cu siguranta in avantajul tau.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Leu

Rafinarea sufletului va fi cea mai importantă dorinţă în această săptămână. Astrele îți trimit influxuri special pentru a-ți deschide mental spre noi filozofii de viață. Planurile de călătorii sau de studii pot cunoaşte răsturnări de situaţie spectaculoase. Însă, ceva neplăceri pot apărea de la banii și bunurile comune cu parteneruld e viață sau colaboratorii. Prudență și răbdare! Atenţie la locul de muncă, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile! Discuții aprinse și reluarea unor activități profesionale mai vechi. În ultimele zile ale săptămânii, recomandabile sunt plimbările în aer liber, lecturarea cărţilor spirituale, odihna, dar mai ales detaşarea de cotidian.

Horoscopul lunii Februarie pentru Leu

O luna importanta pentru Lei, mai ales ca eclipsele, cea din 31 ianuarie si cea din 15 februarie, ii vizeaza in mod direct si le poate aduce schimbari fara preaviz. Aceste schimbari se adreseaza parteneriatelor, relatiei de cuplu, imaginii sociale, credibilitatii. Leii sunt pe trambulina acum si trebuie doar sa fie atenti la aterizare. In rest, mari sanse de progres, recunoastere si succes, cu conditia sa evite sa faca prea multe valuri, ele oricum vor exista.

De muncit muncesc destul de mult si isi iau sarcinile in serios, programandu-si pasii de facut si punand la punct strategia de lucru in cel mai mic detaliu.

Vin bani usor, insa trebuie sa fie atenti la respectarea acordurilor, legilor, contractelor.

Sentimental, exista multa pasiune si foc interior, unii Lei se indragostesc la prima vedere, insa si aici e de facut mentiunea ca e posibil sa se arunce prea repede in situatii buclucase.

Horoscopul anului 2018 pentru Leu

Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.

Eclipsele din acest an, două pe Semnul tău zodiacal, două vizavi în Semnul Vărsătorului și una pe Semnul Racului te vor influența puternic să iei decizii majore care te vor duce pe noi direcții de viață. Vino în întâmpinarea acestora și analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Nemulțumirile pornesc de la faptul că tu ai oferit și oferi încă altora tot ce ai tu mai bun și mai frumos, însă răspunsurile lor sunt de departe cu totul altceva decât te aștepți tu. Discrepanța aceasta între nevoile tale afective și ceea ce îți oferă ceilalți o poți lămuri prin renunțarea la așteptări, dar și prin renunțarea la oamenii profitori și neserioși.

Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv. Finaluri și începuturi, situații inedite, complexe, posibil declanșarea unor conflicte în justiție pe termen lung.

Uranus se va muta în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie în Semnul Taurului, oferindu-ți efecte în segmentul socio-profesional. Urmărește atent evenimentele din acest segment, deoarece va fi un preambul la ce va urma în anii următori. Proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

Pentru Lei, anul 2018 vine cu multe responsabilitati, cu disciplina, organizare si stil de viata foarte riguros gandit si pus in aplicare. Dar 2018 poate aduce si schimbari neasteptate, idei nonconformiste, schimbari spectaculoase in cariera.

Zona sentimentala se elibereaza de tensiuni si constrangeri, asa ca Leii se simt usurati din acest punct de vedere si pot sa se exprime din nou liber, sunt gata acum sa-si ia angajamente serioase.

Sănătatea este vulnerabilă până pe 6 August, deci fii prudent și îngrijește-te conștient.

Lectia Leilor in 2018 este cumpatarea si disciplina, intelepciunea si rabdarea, mai ales in privinta banilor si a proiectelor profesionale.

Ai mult de munca, ai multe sarcini si multe preocupari legate de viata ta, iar stresul este unul din impedimentele anului 2018. Relaxeaza-te ai grija de tine, pentru ca avand resurse bune poti obtine rezultate uimitoare.

Informatii generale despre Leu in zodiacul European

  Verb:”Eu vreau”; Element: Foc; Calitate: Fix; Energie: Yang; Guvernator: Soare; Casa astrologica: Casa a V-a; Zi: Duminica; Culoare: Auriu; Piatra pretioasa: Rubin; Metal: Aur; Anatomie: inima, coloana vertebrala, spatele;   Semnificatie (in astrograma natala) : Locul ocupat de Leu in astrograma arata domeniul de viata unde individul se exprima cel mai bine pe sine, unde straluceste, este in central atentiei, conduce. Este si zona in care talentele sunt valor...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii