Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018 pentru Gemeni

Iti sunt favorizate discutiile tainuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru ca esti secretos, tacut, oarecum absent in peisajul cotidian, cei dragi te se pot ingrijora cu privire la starea de spirit sau de sanatate. Echilibreaza-ti reactiile, atitudinea, vorbele, faptele si spune-le celorlalti ca ai nevoie de liniste si singuratate. Vei fi inteles si sprijinit in acest sens.

21 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Gemeni

Gemeni - Stuck in the Mud Gemeni - Stuck in the Mud

Schimbarea de ritm pe care o simti, si care poate fi comparata cu intrarea pe taramuri mlastinoase, nu are alt scop decat acela de a te face sa incetinesti si sa te uiti in jurul tau. Semnul pe care-l primesti in aceasta saptamana este ca acum atentia ta e necesar a fi indreptata in alta directie, diferita de ceea ce ai facut in ultima perioada. Evita sa te impotrivesti, caci singurul lucru pe care il vei obtine va fi sa te afunzi si mai mult in aceasta situatie. Doar fii atent la semne si la drumurile care ti se astern acum la picioare.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Gemeni

Foarte interesante și provocatoare sunt, în această săptămână, relațiile cu prietenii. Sunt posibile prietenii noi sau altele vechi să dispară din sfera ta de interes. Astfel discuţiile, întâlnirile cu aceştia se pot dovedi utile pe termen lung. și domeniile spirituale îți vor atrage atenția și eforturile, dar nu forța nota. Cariera profesională şi imaginea ta în societate primesc raze astrale accentuate, benefice. Sunt șanse de promovare profesională. Spre sfârşitul săptămânii, te vei bucura pe îndelete de întâlniri agreabile cu prietenii. Atenţie la sfaturi, îndemnuri sau cuvinte spuse într-o doară: chiar sunt de folos!

Horoscopul lunii Februarie pentru Gemeni

O luna interesanta, a carei energie ii sprijina pe Gemeni sa evolueze, sa invete ceva nou, sa gandeasca dincolo de sabloanele sociale si dincolo de propriile limite. Au vise, dorinte, aspiratii mari si e posibil chiar sa se implineasca parte din ele.

Relatia de cuplu si relatiile cu cei din jur in general, sub influenta lui Marte situat in zona parteneriatelor si cooperarii, se incing, sunt pasionale, consumatoare de atentie si energie. Gemenii pot sa se implice alaturi de altii in proiecte curajoase, dar trebuie sa fie atenti la accesele de impulsivitate si chiar furie, sau la rivalitatile care ii epuizeaza fara sens.

In cariera, au parte de impliniri, apreciere si rezultate frumoase, inclusiv financiare, cand sunt relaxati si urmaresc sa faca din pasiune si bucurie lucrurile, nu din ambitie sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Horoscopul anului 2018 pentru Gemeni

Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.

Gemenii se orienteaza catre un stil de viata mai potrivit, au de invatat, de inteles, de explorat zone mai subtile in interiorul lor. Se pot orienta catre un proces de dezvoltare spiritual.

Un an foarte bun pentru sănătate și pentru mediul socio-profesional în care activezi. Se ameliorează sau chiar dispar afecțiuni vechi, găsești remedii naturiste deosebite pentru îmbunătățirea întregii stări a organsimului, iar informațiile obținute pe căi neconvenționale îți vor aduce soluții viabile pentru toate situațiile în care ești implicat sau dorești să te implici.

În plan profesional se pot îmbunătăți condițiile de muncă, salarizarea, fiind posibil să apară un alt job mult mai bine plătit, cu o activitate interesantă și foate variată. Unii Gemeni isi gasesc locul de munca visat, altii isi dezvolta o afacere, isi maresc echipa, isi cresc randamentul, stiu exact ce-si doresc.

Segmentul financiar este vulnerabil până pe 6 August, mai ales cheltuielile comune cu alții, moștenirile, partajele, investițiile în afaceri. Se recomandă prudență și evitarea datoriilor de orice fel. 

E necesar sa te bazezi pe banii veniti din propria munca si propriile forte, intrucat ti se inchid anumite usi si se restrange aria de favoruri sau beneficii materiale. Unii Gemeni vor fi nevoiti sa traseze niste limite clare in cadrul unor asocieri sau au de impartit bani si bunuri in urma unor rupturi.

In ce priveste planul sentimental, Gemenii vor revizui felul in care daruiesc iubire, isi reevalueaza sentimentele, fac un pas inapoi pentru a privi mai atent relatia lor si implicarea (octombrie-noiembrie). Multi Gemeni sunt nevoiti sa recunoasca greseli pe care le-au facut.

Din noiembrie, Jupiter se muta in Sagetator si aduce bucurie in plan relational, chiar posibilie aliante noi.

Uranus va părăsi o vreme segmentul prietenilor și se va muta în zona secretă a destinului tău. Asta va accentua tendința la izolare, apropierea de disciplinele ezoterice, dar va influența și conflictele mocnite de la locul de muncă. Observă atent ce se petrece atât în planul sănătății, cât și în planul profesional, deoarece este un preambul la ceea ce va urma în anii următori. Formarea eclipselor pe Semnele Leu, Vărsător, Rac îți aduce influenețe în relațiile cu anturajul apropiat, remodelându-ți mentalitatea și filozofia de viață.      

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii