Zodia Gemeni

Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2017 pentru Gemeni

Ziua iti aduce discutii importante cu partenerul de viata sau cu cei profesionali. Traversezi o perioada in care iti este greu sa-ti aduni gandurile si sa fii coerent in explicatii. La cote mari este comunicarea nonverbala, asa incat fii atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborari sa se destrame, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

22 Mai - 21 Iunie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru zodia Gemeni

Gemeni - The Hawk Prince Gemeni - The Hawk Prince

In saptamana aceasta pot veni catre tine, pe cai diferite, semnale de avertizare in ceea ce priveste o activitate in care esti implicat in prezent. Refuzi sa-ti asculti vocea interioara? Bucura-te de aceste mesaje, caci ele apar exact la momentul potrivit, pentru a-ti arata toate acele idei vechi la care e necesar sa renunti, astfel incat sa te deschizi catre nou. Daca simti sa te ingrijesti mai mult sau sa incetinesti ritmul, ar fi de dorit sa te asculti, caci toate acestea te echilibreaza, iti ridica vibratia si te conecteaza la fluxul abundentei universale.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât acasă în plan personal, cât și în plan profesional la locul de muncă. Discuții pe teme diverse, reorganizarea activităților comune cu alții, propuneri noi de colaborare, renunțarea la situații relaționale trenante sau la situații pe care nu le mai simți pe lungimea ta de undă. Miercuri și joi apar cheltuieli, dar este posibil să și primești bani, bunuri, favoruri sau cadouri de la și prin alții. Pe de altă parte ar fi bine să-ți remodelezi concepțiile despre latura materială a vieții și să privești realitatea dincolo de aparențe. Ai putea descoperi adevăruri interesante, care te-ar scuti de multă suferință și de luarea deciziilor neinspirate. Pe 28 Ianuarie se construiește aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți posibilități deosebite de a-ți schimba mentalitatea. Posibile călătorii pe distanțe lungi, în străinătate, abordarea studiilor sau măcar planuri în acest sens.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Gemeni

Prima parte a lunii aduce cheltuieli, rezolvări financiare, dialoguri cu cei apropiați vizavi de investițiile pe termen lung. Relațiile parteneriale se detensionează după 05 Ianuarie, astfel că se pot ivi ocazii bune de te implica în colaborări noi sau de a stabili un nou program de viață și activitate împreună cu partenerul de viață. În plan profesional se mențin conflictele în relațiile cu șefii și autoritățile, deci evită provocările și fii prudent. Confuzia și denaturarea realității sunt la cote alarmante în ceea ce privește relațiile de muncă. În anumite situații este bine să ceri sprijinul colegilor de încredere, pentru că există riscul să gafezi serios în rezolvarea sarcinilor de lucru. Relaxează-te cu activități culturale și cu discuții filozofice.

Horoscopul anului 2017 pentru Gemeni

Anul incepe pentru tine cu multa agitatie in sfera profesionala si e important cum gestionezi intregul context, pentru ca ceea ce creezi la inceputul anului poate aduce roade pe termen lung. Asadar, e important ca in ianuarie sa te mobilizezi rapid si sa-ti folosesti parghiile si informatiile, dar mai ales intuitia, pentru a obtine niste rezultate care altadata pareau greu de imaginat.

Un an dinamic si in ce priveste relatiile cu copiii, decizia de a aduce pe lume un copil, relatia romantica, aventurile, creativitatea. Jupiter in Balanta, pana in octombrie favorizeaza toate aceste aspecte, desi vor fi si turbulente din cand in cand, si poate nehotarare, ambiguitate.

Cert este ca Gemenii pot aduce un copil pe lume sau se hotarasc daca e timpul sau nu. Alti nativi, care au deja copii, simt nevoia sa schimbe modul de relationare cu ei si sa aduca imbunatatiri acolo unde in trecut au fost tensiuni. De altfel, acest aspect inregistreaza probabil o ameliorare inca din ultimele luni ale anului 2016.

Creativitatea este punctul central al existentei Gemenilor, ei ar trebui acum sa aiba incredere in ideile lor si sa se axeze pe dezvoltare, crestere, expansiune a unor proiecte.

Relatiile de prietenie iti vor da de furca in acest an, in sensul ca vei avea uneori senzatia ca nu-i cunosti deloc pe oamenii din preajma ta sau ca te-ai inselat profund in privinta lor. Poti avea parte de surprize si schimbari peste noapte, care se produc in anturajul apropiat, atat placute cat si neplacute. In orice caz, merita sa fii precaut in privinta promisiunilor celorlalti sau in momentele in care tinzi sa te bazezi pe altii mai mult decat pe tine.

Un an care seamana cu precedentul din punct de vedere partenerial si in ce priveste interactiunile cu cei din jur. Este un an decisiv: hotarasc ce fac cu o relatie de cuplu sau cu o asociere importanta. E un final si un inceput de etapa.

Saturn ramane in zona parteneriatelor si a mariajului, pana in decembrie 2017, asa ca ai de lucru in continuare la a intelege care sunt atuurile dar si fisurile relatiei de cuplu. Probabil in ultimii doi ani, ai observat o raceala intre tine si partener si o distanta intre tine si lume. Esti mai selectiv si mai pretentios, ai nevoie de un cadru mai exact de functionare si de un angajament ferm daca e sa te implici in vreo relatie. Frivolitatea nu e o optiune, nici relatiile pasagere si nici parteneriatele care promit mult dar nu au un fundament solid.

La finalul anului vei sti exact cum stai, fie ca vei hotari sa rupi o relatie sau sa consolidezi una. Cei singuri e posibil sa-si ia un angajament fata de cineva pe care il considera persoana potrivita si de anvergura, dupa ce a trecut de toate filtrele saturniene.

La fel se intampla si cu asocieri, colaborari, parteneriate profesionale. Se triaza in continuare si acestea, iar daca mai e necesar, e nevoie sa lamuresti foarte clar anumite detalii care tin de cadrul moral si juridic de functionare.

Ultimele 3 luni ale anului sunt de bun augur pentru toate demersurile care tin de sanatate si loc de munca, serviciu, segment profesional. Aici e posibil sa apara sanse de crestere, dezvoltare si prosperitate implicita, probabil cu ajutorul si sustinerea partenerul de viata sau a unei persoane care conteaza pentru tine.

Si sanatatea se poate ameliora in aceasta perioada, fiind preferabil sa fii dispus sa schimbi anumite obiceiuri de viata.

Informatii generale despre Gemeni in zodiacul European

Verb: „eu gandesc”;Element: Aer;Calitate: Mutabil;Energie: Yang;Guvernator: Mercur;Casa astrologica: Casa a III-a;Zi: Miercuri;Culoare: Violet;Piatra pretioasa: Agat;Anatomie: Maini, brate, umeri, plamani; Gemeni celebri: Kylie Minogue (28.05.1968), Teo Trandafir (02.06.1968), Nicu Alifantis (31.05.1954), Angelina Jolie (4.06.1975), Andreea Banica (21.06.1976), Johnny Deep (09.06.1963), Nicole Kidman (20.06.1967), Aurelian Temisan ( 03.06.1972), Naomi Campbell (22.05.1970). Sem...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii