Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de marti, 30 mai 2017 pentru Fecioara

Inca exista multa energie in zona carierei, deci e important cum o folosesti. Iar cea mai avantajoasa cale este aceea de a sta deschis in fata posibilitatilor care apar si chiar in fata situatiilor provocatoare, pentru ca toate iti sunt de folos. In plus, beneficiezi de o oarecare protectie discreta, subtila, asa ca nu ezita sa-ti joci cartile din mana avand incredere in flerul tau si in intuitie. E posibil sa participi astazi la discutii de culise, in cercuri restranse si sa afli informatii la „prima mana”, daca asculti cu atentie.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Field of Dreams Fecioara - Field of Dreams

Se creeaza o conjunctura de imprejurari care iti poate deturna atentia de la ceea ce iti doresti cu cu adevarat. Diferite stari conflictuale te fac sa iti pui intrebari cu privire la ceea ce cauti, care sunt valorile pe care le pretuiesti si, mai ales, ce te implineste. Ar fi de dorit sa petreci un timp in liniste si sa te intrebi care dintre acestea sunt ale tale si care sunt ale altora, caci e posibil sa fi preluat mare parte din visele celor din jur. Nu-ti fie teama, caci puterea de a crea tot ce iti doresti este doar in tine.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Fecioara

Detașarea de cotidian este evidentă în cazul tău în primele zile ale săptămânii. Posibil să se accentueze niscai probleme de sănătate sau să te gândești la un plan de consultații, analize și informații medicale. Totuși odihnește-te conștient, plimbă-te în aer liber alături de cineva drag și lasă grijile deoparte. Vei primi informații deosebite privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat mai mult pe căi neobișnuite. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Evită exagerările de orice fel și nu oferi altora prilejul să profite de pe urma noii tale energii vitale.

Horoscopul lunii Mai pentru Fecioara

Rezolvări financiare, final de capitol relațional cu prietenii și rudele, activități intelectuale de anvergură! Se pare că vei avea mult de lucru în această lună, mai ales la serviciu alături de șefi și oficialități conexe. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, chiar dacă pe o poziție secundară. Pe de altă parte este posibil să mergi la cursuri, să te angrenezi în diverse etape de școlarizare sau să-i înveți pe alții, să le predai din cunoștințele tale. Călătorii din varii motive, schimb de informații, acumulare de informații noi și punerea lor în practică. Totuși ar fi bine să-ți temperezi elanul educativ, pentru că unii, mai ales șefii și colegii de la locul de muncă s-ar putea să devină invidioși. Multă forfotă în plan profesional, fiind posibil să obții o funcție de conducere și sarcini de lucru de mare responsabilitate. Este bine să revizuiești relațiile cu anturajul apropiat. Chiar este vremea să te desprinzi de cei care doar profită de pe urma și îți tot încurcă programul.

Horoscopul anului 2017 pentru Fecioara

2017 incepe cu experiente amoroase memorabile sau macar cu o deschidere inedita pentru iubire. Continua cu preocupari majore legate de bani si aduce solutii foarte bune in ce priveste unele situatii presante familiale sau locative.

Sa le luam pe rand: In prima luna a anului, planetele iubirii fiind aflate in Pesti, predispun la romantism, pasiune, senzualitate deosebita. Daca esti intr-o relatie, poti sa experimentezi alaturi de partener, sentimente unice si noi. Daca esti singur, e posibl sa te apropii foarte mult de cineva si sa creezi o conexiune atat de profunda si intensa incat s-ar putea sa te sperii la un moment dat.

Totusi, de evitat sunt angajamentele luate in toiul emotiilor, pentru ca e posibil sa-ti dai seama in martie-aprilie ca te-ai cam aruncat in promisiuni si nu prea te tine plapuma sa le si tii.

In ce priveste iubirea, de retinut ca Pluto este in continuare in acest sector de viata, avertizand ca experientele amoroase sunt profund transformatoare, deci incomode. In plus, aici sunt tensiuni din cauza unei lupte permanente pentru putere si control.

Anul 2017 este foarte mult axat, mai ales pana in 10 octombrie, pe bani, afaceri, dar si stima de sine si simtul valorii personale. E un an care te provoaca sa devii constient de cine esti si ce poti, ce talente si abilitati ai, cum poti crea mai usor prosperitate pentru tine, fiind mai deschis catre oportunitati noi dar si catre aliante inedite.

Esti bine sustinut energetic sa acoperi o serie de gauri financiare din anii trecuti, daca ele exista. De asemenea, iti poti creste veniturile, dar si entuziasmul care te impinge la cheltuieli mult mai mari si mai impulsive decat in alti ani, mai ales ca-ti vine sa traiesti mai bine, cu mai mult lux, pe „picior mare”. Excesele si investitiile pripite ar trebui evitate mai ales in lunile martie, august si septembrie.

Pentru unii nativi, e posibil sa apara schimbari si in zona muncii, cu precadere in vara. Poate un job diferit, un alt loc de munca, o alta echipa etc.

Continua si in acest an tensiunile legate de spatiul locativ sau in cadrul relatiilor familiale. Daca ai de rezolvat o chestiune locativa, de clarificat situatia unui imobil, de impartit ceva cu cineva din familie sau pur si simplu de achizitionat un bun imobiliar, in 2017 ai toate sansele sa inchei genul acesta de etape stresante cu ajutorul unor solutii viabile, inspirate.

Unii nativi pot, in sfarsit, sa gaseasca locul potrivit in care sa se mute, sau pot face o tranzactie buna, sau isi lamuresc niste lucruri in familie. Daca urmaresti sa obtii un credit sau un alt gen de sprijin pentru demersuri de acest gen, in acest an poti rezolva.

Mai exista si posibilitatea sa se imputineze membrii familiei sau tu sa te muti singur/a, mai cu seama daca ai stat cu parintii.

Totul cu rabdare, insa. Sub atenta supraveghere a lui Saturn, nimic nu se intampla peste noapte, ci in timp, cu rabdare.

Ultimele 3 luni ale anului sunt excelente pentru comunicare, studiu, deplasari, activitati didactice sau oratorice, scris, lucru cu actele, negocieri.

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii