Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de luni, 20 februarie 2017 pentru Fecioara

Eforturile iti sunt atrase atat de segmentul profesional, cat si de cel familial. Sunt sanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare imbunatatirii conditiilor din spatiul de locuit sau chiar de a achizitiona o casa, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de alta parte, opreste-te din iuresul cotidian si apropie-te mai mult de membrii familiei. Ai nevoie de prezenta si sfaturile lor. Te vor aprecia pentru tot ce faci pentru ei.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru zodia Fecioara

Fecioara - Ghidarea Fecioara - Ghidarea

Ghidul tau interior exprima adevarul profund si iti arata in fiecare clipa incotro sa o apuci. Chiar daca uneori ti se pare ca vorbeste in soapta, si esti pe cale sa eziti, asculta-l. Astfel te vei simti mai complet, mai integrat, ca si cum te-ai misca in exterior, fara a parasi nici o clipa centrul fiintei tale. Acorda-ti spatiu pentru reincarcarea bateriilor si pentru a accesa vibratii mai subtile si inalte decat cele pe care le percepi zi de zi in agitatia lumii. E posibil ca ego-ul tau sa se impotriveasca acestei incetari a “activitatii”, caci el vrea sa-ti conduca viata.

Horoscopul saptamanii 20 - 26 februarie 2017 pentru Fecioara

Horoscopul lunii Februarie pentru Fecioara

Orice poti spera ca vei avea in aceasta luna, in afara de liniste si monotonie. Atat in ce priveste relatia amoroasa, cat si viata socio-profesionala, e o luna destul de zbuciumata, cu reconfigurari serioase ale relatiilor, surprize si intorsaturi de situatie. Exista  provocari pe mai multe planuri, care au rostul de a te ajuta sa progresezi, sa devii mai constient de tine si de darurile tale. Nu e exclus sa te razgandesti cu privire la un partener, sa rupi, sa reconfigurezi sau sa incepi o relatie de cuplu ori o colaborare. Financiar, stai cel mai bine, in sensul ca aici exista activitatea cea mai dinamica si cea mai fructuoasa. Iei masuri si gasesti solutii, in sensul obtinerii bunastarii dorite. Sunt si riscuri pe masura, uneori provocarile sunt stresante, dar pana la urma merita efortul. La locul de munca, sunt semne si rezultate bune, primesti vesti care iti dau curaj si putere, esti in miezul unui proces de creativitate si inventivitate prin care poti inflori acest sector de viata.

Horoscopul anului 2017 pentru Fecioara

2017 incepe cu experiente amoroase memorabile sau macar cu o deschidere inedita pentru iubire. Continua cu preocupari majore legate de bani si aduce solutii foarte bune in ce priveste unele situatii presante familiale sau locative.

Sa le luam pe rand: In prima luna a anului, planetele iubirii fiind aflate in Pesti, predispun la romantism, pasiune, senzualitate deosebita. Daca esti intr-o relatie, poti sa experimentezi alaturi de partener, sentimente unice si noi. Daca esti singur, e posibl sa te apropii foarte mult de cineva si sa creezi o conexiune atat de profunda si intensa incat s-ar putea sa te sperii la un moment dat.

Totusi, de evitat sunt angajamentele luate in toiul emotiilor, pentru ca e posibil sa-ti dai seama in martie-aprilie ca te-ai cam aruncat in promisiuni si nu prea te tine plapuma sa le si tii.

In ce priveste iubirea, de retinut ca Pluto este in continuare in acest sector de viata, avertizand ca experientele amoroase sunt profund transformatoare, deci incomode. In plus, aici sunt tensiuni din cauza unei lupte permanente pentru putere si control.

Anul 2017 este foarte mult axat, mai ales pana in 10 octombrie, pe bani, afaceri, dar si stima de sine si simtul valorii personale. E un an care te provoaca sa devii constient de cine esti si ce poti, ce talente si abilitati ai, cum poti crea mai usor prosperitate pentru tine, fiind mai deschis catre oportunitati noi dar si catre aliante inedite.

Esti bine sustinut energetic sa acoperi o serie de gauri financiare din anii trecuti, daca ele exista. De asemenea, iti poti creste veniturile, dar si entuziasmul care te impinge la cheltuieli mult mai mari si mai impulsive decat in alti ani, mai ales ca-ti vine sa traiesti mai bine, cu mai mult lux, pe „picior mare”. Excesele si investitiile pripite ar trebui evitate mai ales in lunile martie, august si septembrie.

Pentru unii nativi, e posibil sa apara schimbari si in zona muncii, cu precadere in vara. Poate un job diferit, un alt loc de munca, o alta echipa etc.

Continua si in acest an tensiunile legate de spatiul locativ sau in cadrul relatiilor familiale. Daca ai de rezolvat o chestiune locativa, de clarificat situatia unui imobil, de impartit ceva cu cineva din familie sau pur si simplu de achizitionat un bun imobiliar, in 2017 ai toate sansele sa inchei genul acesta de etape stresante cu ajutorul unor solutii viabile, inspirate.

Unii nativi pot, in sfarsit, sa gaseasca locul potrivit in care sa se mute, sau pot face o tranzactie buna, sau isi lamuresc niste lucruri in familie. Daca urmaresti sa obtii un credit sau un alt gen de sprijin pentru demersuri de acest gen, in acest an poti rezolva.

Mai exista si posibilitatea sa se imputineze membrii familiei sau tu sa te muti singur/a, mai cu seama daca ai stat cu parintii.

Totul cu rabdare, insa. Sub atenta supraveghere a lui Saturn, nimic nu se intampla peste noapte, ci in timp, cu rabdare.

Ultimele 3 luni ale anului sunt excelente pentru comunicare, studiu, deplasari, activitati didactice sau oratorice, scris, lucru cu actele, negocieri.

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii