Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 23 martie 2018 pentru Fecioara

Sunt momente importante pentru relatiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijina de ceva vreme. Pe langa schimbul de amabilitati placute vei obtine informatii pretioase vizavi de imbunatatirea performantelor tale profesionale. De asemenea este posibil sa afli despre contracte noi de colaborare, insa care deocamdata presupun venituri mici si destul de multa munca pe termen indelungat.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru zodia Fecioara

Fecioara - The Resting Tree Fecioara - The Resting Tree

Extenuarea din in ultima perioada te-a adus in punctul in care stresul pare sa fie destul de crescut. Incercarea ta de a tot face o multime de lucruri si a raspunde tuturor solicitarilor isi cere tributul acum facandu-te sa iti reanalizezi pozitia si sa faci alte alegeri.  Acum e momentul propice pentru a reveni la “a fi” in loc de “a face”. Fii atent la felul in care te manifesti, caci a continua in aceasta maniera iti scoate in cale pericolul de a te imbolnavi sau a fi incapabil sa te bucuri cu adevarat de viata ta. Cere sa ai mai multa usurinta.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 martie 2018 pentru Fecioara

Domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special la începutul acestei săptămâni. Răsturnările de situație, mai ales în planurile de studii și de călătorii pot fi frecvente, de aceea lasă loc și factorului neprevăzut. Cineva aflat în străinătate îți oferă informații deosebite, la care ar fi bine să iei aminte. Pe 22 şi 23 Martie sunt momente favorabile pentru a-ți rezolva diverse aspecte profesionale. Dialogurile cu șefii sau cu reprezentanți ai unor instituții sunt binevenite și cu efecte pe termen lung. Zilele de weekend aduc posibile situaţii dinamice în relaţiile cu prietenii sau protectorii. Totul trebuie abordat cu prudenţă şi discernământ.

Horoscopul lunii Martie pentru Fecioara

Relațiile cu ceilalți se evidențiază prin dialoguri deosebite, interesante, chiar amuzante pe alocuri. Se pot discuta și rediscuta termenii unor colaborări sau unei asocieri prin căsătorie. De asemenea pot intra în discuție și legăturile parteneriale noi. Dar se recomandă prudență, pentru că nu toate sunt ceea ce par. Există detalii ascunse și scopuri meschine ale unora care vor ieși la iveală peste câteva luni. Apar cheltuieli comune cu alții pe facturi sau alte tipuri de datorii. Evită investițiile și nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalți. Sprijin material și moral de la și prin alții. Sunt șanse să obții bani și bunuri prin venituri suplimentare sau din moșteniri.  

Horoscopul anului 2018 pentru Fecioara

Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viață, la reconfigurarea sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața și relațiile.

Toate tipurile de relații în care ești implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunța la persoanele pe care nu le mai simți pe aceeași lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relații frumoase și proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai pretios este comunicarea, prin care poti imbunatati relatii, poti rezolva conflicte vechi cu familia si cu rudele si poti obtine beneficii contractuale. Ai success la examene, poti scrie lucrari care se vor bucura de multa apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îți vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătății, în relațiile cu prietenii și cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Foarte animate sunt și relațiile sentimentale. Unele se pot finaliza cu cântec, altele se vor reconfigura, însă vor rămâne numai acelea serioase și utile pe termen lung. Uranus va tranzita Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ți relațiile cu străinătatea, deschiderea mentală spre domenii spirituale și filozofice, îți va favoriza apropierea de oameni erudiți, progresiști.

Totodată vei simți și o mare dorință de rafinare sufletească și morală.

Sănătatea este vulnerbailă, deci îngijește-te pe îndelete.

 

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii