Zodia Fecioara

Horoscopul zilei de vineri, 31 martie 2017 pentru Fecioara

Este o zi splendidă pentru activităţi culturale. Visarea şi planurile pentru lucruri inedite te însoţesc întreaga zi. Întâlnirile cu prietenii pot fi agreabile şi de folos. Poţi primi sfaturi sau îndemnuri apreciabile. Sunt posibile situaţii tensionate din toate punctele de vedere, însă ai suficientă forţă să depăşeşti totul cu bine. Sănătatea presupune anumite probleme.

23 August - 22 Septembrie

Oracolscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru zodia Fecioara

Fecioara - The Winged Wise Ones Fecioara - The Winged Wise Ones

Chiar daca exista la orizont o situatie care iti creeaza un anumit disconfort, in aceasta saptamana primesti suport si ghidare pentru a o solutiona, in moduri mai neasteptate. Pare ca o mana povidentiala iti netezeste drumul si te indruma in gasirea tuturor solutiilor de care ai nevoie. De asemenea, in zilele urmatoare beneficiezi de un potential minunat pentru vindecarea unor situatii mai vechi, care ti-au creat batai de cap, fiind acum pregatit sa le schimbi si sa le depasesti. Fii atent la mesaje.

Horoscopul saptamanii 27 martie - 02 aprilie 2017 pentru Fecioara

S-ar putea ca saptamana sa inceapa sub auspicii tensionate, pentru tine, in sensul ca nu iti mai poti permite sa stai cu mainile in san, savurand confortul cu care pana acum erai obisnuit. Esti nevoit sa cauti noi solutii, pentru oricare dintre persoanele care iti cer ajutorul, insa mai importanta decat atat este introspectia. Incerci sa rezisti schimbarii bruste, ceea ce este foarte bine - in a doua parte a lunii vei avea si suportul astral pentru a face acest lucru in ritmul tau. In orice caz, accepta schimbarea care se intrevede in viitorul apropiat.

Horoscopul lunii Martie pentru Fecioara

Cu cei doi benefici situati pe axa banilor in horoscopul Fecioarei, e clar ca acesti nativi se vor ocupa in special de acest segment de viata, in luna martie. E posibil sa li se atraga atentie asupra unor plati restante sau in urma unor recalculari, sa iasa datori. Insa, pe de alta parte, au posibilitatea sa acceseze niste fonduri sau sa beneficieze de un sprijin pe care si-l doreau. E bine sa fie totusi atenti la tendinta de a fi risipitori sau mult prea dominatori cu partenerul de cuplu sau cu cei de afaceri. In alta ordine de idei, prima parte a lunii martie ii face pe acesti nativi, mai atenti la nevoile partenerului, mai compasivi si concesivi. Acum este, deci, momentul pentru impacari, iertari, apropiere. Dupa 10 martie, incepe o perioada buna pentru studiu, calatorii cu scopuri bine definite sau demersuri legale pentru obtinerea unor avantaje.

Horoscopul anului 2017 pentru Fecioara

2017 incepe cu experiente amoroase memorabile sau macar cu o deschidere inedita pentru iubire. Continua cu preocupari majore legate de bani si aduce solutii foarte bune in ce priveste unele situatii presante familiale sau locative.

Sa le luam pe rand: In prima luna a anului, planetele iubirii fiind aflate in Pesti, predispun la romantism, pasiune, senzualitate deosebita. Daca esti intr-o relatie, poti sa experimentezi alaturi de partener, sentimente unice si noi. Daca esti singur, e posibl sa te apropii foarte mult de cineva si sa creezi o conexiune atat de profunda si intensa incat s-ar putea sa te sperii la un moment dat.

Totusi, de evitat sunt angajamentele luate in toiul emotiilor, pentru ca e posibil sa-ti dai seama in martie-aprilie ca te-ai cam aruncat in promisiuni si nu prea te tine plapuma sa le si tii.

In ce priveste iubirea, de retinut ca Pluto este in continuare in acest sector de viata, avertizand ca experientele amoroase sunt profund transformatoare, deci incomode. In plus, aici sunt tensiuni din cauza unei lupte permanente pentru putere si control.

Anul 2017 este foarte mult axat, mai ales pana in 10 octombrie, pe bani, afaceri, dar si stima de sine si simtul valorii personale. E un an care te provoaca sa devii constient de cine esti si ce poti, ce talente si abilitati ai, cum poti crea mai usor prosperitate pentru tine, fiind mai deschis catre oportunitati noi dar si catre aliante inedite.

Esti bine sustinut energetic sa acoperi o serie de gauri financiare din anii trecuti, daca ele exista. De asemenea, iti poti creste veniturile, dar si entuziasmul care te impinge la cheltuieli mult mai mari si mai impulsive decat in alti ani, mai ales ca-ti vine sa traiesti mai bine, cu mai mult lux, pe „picior mare”. Excesele si investitiile pripite ar trebui evitate mai ales in lunile martie, august si septembrie.

Pentru unii nativi, e posibil sa apara schimbari si in zona muncii, cu precadere in vara. Poate un job diferit, un alt loc de munca, o alta echipa etc.

Continua si in acest an tensiunile legate de spatiul locativ sau in cadrul relatiilor familiale. Daca ai de rezolvat o chestiune locativa, de clarificat situatia unui imobil, de impartit ceva cu cineva din familie sau pur si simplu de achizitionat un bun imobiliar, in 2017 ai toate sansele sa inchei genul acesta de etape stresante cu ajutorul unor solutii viabile, inspirate.

Unii nativi pot, in sfarsit, sa gaseasca locul potrivit in care sa se mute, sau pot face o tranzactie buna, sau isi lamuresc niste lucruri in familie. Daca urmaresti sa obtii un credit sau un alt gen de sprijin pentru demersuri de acest gen, in acest an poti rezolva.

Mai exista si posibilitatea sa se imputineze membrii familiei sau tu sa te muti singur/a, mai cu seama daca ai stat cu parintii.

Totul cu rabdare, insa. Sub atenta supraveghere a lui Saturn, nimic nu se intampla peste noapte, ci in timp, cu rabdare.

Ultimele 3 luni ale anului sunt excelente pentru comunicare, studiu, deplasari, activitati didactice sau oratorice, scris, lucru cu actele, negocieri.

Informatii generale despre Fecioara in zodiacul European

  Verb: “Eu analizez”; Element: Pamant; Calitate: Mutabil; Energie: Yin; Guvernator: Mercur; Zi: Miercuri; Casa astrologica: Casa a VI-a; Culoare: Albastru; Piatra pretioasa: Safir; Anatomie: Intestine si colon;   Semnificatie (in tema natala): Locul in care se afla Fecioara in astrograma natala arata domeniul de viata in care suntem organizati, unde dorim sa ne achitam perfect de sarcini, fiind atenti la orice detaliu. De asemenea, pozitia semnului in casa arat...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii