Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Capricorn

Relatiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul in care privesti tu relationarea cu ceilalti. Acestia sunt oglinda ta, fie ca iti place, fie ca nu. De aceea ar fi bine sa privesti atent, cu inima deschisa ceea ce vine din partea altora. Exista multa emotie si subiectivism in zilele acestui weekend, de aceea nu pune la suflet. Selecteaza oamenii carora le acorzi incredere si acces la sentimentele tale.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Compromisul Capricorn - Compromisul

Toate acele compromisri pe care le-ai intalnit in ultima perioada incep sa-si arate unele beneficii, dar din nefericire gustul lor este amarui. Una este sa iesi in intampinarea opiniilor altei persoane, sa-i accepti punctul de vedere, diferit de al tau, si cu totul altceva este sa iti ignori propriul adevar. Incearca sa intelegi de ce cauti aceste solutii, caci mai devreme sau mai tarziu vei intelege ca ele nu iti sunt de nici un folos pe termen lung. Ai incredere in ceea ce-ti spune inima, caci ea te ajuta sa ramai centrat nu doar pe continut, ci si pe scop.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Capricorn

Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei. Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale. Fie primești o propunere de colaborare, o cerere în căsătorie, fie o invitație de a te implica în activități distractive.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Capricorn

Mult de furcă în relațiile familiale și în segmentul domestic pe tot parcursul lunii. Discuții importante cu membrii familiei, cu neamurile, aflarea unor secrete de familie bine păzite de ani buni, lămurirea unor aspecte patrimoniale. Fii înțelegător și tolerant cu ceilalți, pentru că vei demonstra destul de multă combativitate și nerăbdare în tot și toate. Unii nu pot ține pasul cu felul tău de a fi și de acționa, iar de aici se pot dezvolta conflicte pe termen lung. Sunt șanse să te implici în activități domestice, pentru îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ. Vânzări, achiziționări de bunuri patrimoniale, dar aplică-le după 15 ale lunii, când este perioada favorabilă în acest sens. Relațiile sentimentale sunt favorizate, astfel că te poți recrea alături de persoana iubită și de copii. Hobby-urile te ajută să evadezi din forfota cotidiană și îți liniștesc sufletul.

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii