Zodia Capricorn

Horoscopul zilei de joi, 22 februarie 2018 pentru Capricorn

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stari de spirit fluctuante. Poate ca tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce acestia nu-ti pot oferi sau iti ofera, dar intr-o alta forma decat cea dorita de tine. Se pare ca de la banii si bunurile comune apar regulat discutii aprinse sau neconcordante in actiunile fiecaruia dintre voi. Ar fi bine sa accepti si alte fatete ale relatiilor cu cei dragi si sa le oferi mai multa libertate de miscare.

22 Decembrie - 19 Ianuarie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Capricorn

Capricorn - Cleaning House Capricorn - Cleaning House

Pare ca o curatenie amanuntita, atat in casa, cat si in minte, se impun in acesta saptamana pentru a face loc pentru ceva nou in viata ta. Debaraseaza-te de tot ce nu-ti mai trebuie si mai ales de bagajul emotional care iti ocupa gandurile zi de zi nelasand loc si pentru altceva. Pe de alta parte, e posibil sa fi lasat unele aspecte neclarificate la locul de munca si acum este un moment potrivit sa pui lucrurile la punct. Foloseste aceasta perioada in avantajul tau creand spatiu pentru noile oportunitati care-ti ies in cale.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Capricorn

Căminul, locul natal şi părinţii, neamurile sunt preocupările importante din această săptămână. În aceste zone sunt posibile răsturnări de situaţie, decizii majore sau schimb de opinii pe tonuri ridicate. Pe de altă parte vor intra în sferat ta de interes, de acum încolo, planurile de călătorii sau de studii pe termen scurt. Se animă mult relațiile cu anturajul apropiat și întâlnirile cu prietenii. Multe dialoguri, schimb de opinii, informații surprinzătoare, dar benefice. Relaxează-te cu un hobby, pentru că ai multe de făcut și acasă și la serviciu, fiind nevoie să te și odihnești din când în când. Relațiile colegiale sunt amestecate, deci fii prudent.

Horoscopul lunii Februarie pentru Capricorn

Banii reprezinta segmentul cel mai important pentru acesti nativi, in luna februarie. Aici are loc o eclipsa si multe alte aspecte care ii motiveaza pe Capricorni sa-si imbunateasca statusul financiar, sa faca un salt fiind mai creativi si indrazneti. Totusi, exista elemente de noutate pe care nu le pot anticipa si la care va fi nevoie sa se adapteze din mers, mai ales pe la jumatatea lunii. Atunci e posibil sa apara schimbari bruste care le schimba perspectiva si cadrul. Sa fie pregatiti pentru a crea pe loc o strategie de success.

In ce priveste munca si proiectele, nu duc lipsa, iar in a doua parte a lunii succesul se bazeaza pe capacitatea lor de a negocia, de a vinde si a promova ceea ce stiu.

Una peste alta, Capricornii ar trebui sa profite de contextul progresist al acestei luni.

 

Horoscopul anului 2018 pentru Capricorn

Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.

Saturn le aduce Capricornilor dorinta de cristalizare a drumului profesional, dar mai ales schimbari interioare care sa-i imputerniceasca. Un an in care pot construi durabil, de calitate, orice drum pe care il aleg. Se pot redefini pe interior si exterior, iau masuri in ce priveste infatisarea lor, se “sculpteaza” la trup si la suflet.

Traversezi o perioadă a vieții în care personalitatea ta se află într-un amplu proces de transformare interioară. Astfel, până pe 06 August este posibil să te izolezi ceva mai mult față de ceilalți și să te implici numai în activități ușoare și strict personale. Ascultă-ți vocea interioară și semnalele organismului. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător.

În perioadele 17 Martie – 16 Mai și 14 August – 11 Septembrie vei avea tendința să ripostezi la tot ce vine din partea celorlalți sau să fii foarte provocator, un soi de săgeată îndreptată împotriva a tot și toate. Controlează-ți stările de spirit și manifestările, pentru că sunt momente pasagere în care este bine să-ți canalizezi excesul energetic spre acțiuni constructive și spre ceea ce îți este ție de folos.

Eclipsele acestui an, de pe Semnele zodiacale Leu,Vărsător, Rac îți oferă efecte deosebite în segmentul financiar și în segmentul partenerial. Posibilități noi de câștig din munca proprie, finalul unei etape de câștig de la și prin alții, rezolvări privitoare la moșteniri, partaje sau afaceri.

De evitat cheltuielile majore și datoriile de orice fel! Relațiile sentimentale se dinamizează prin prezența lui Uranus în Semnul Taurului în prioada 16 Mai – 07 Noiembrie. Surprize de proporții!

Informatii generale despre Capricorn in zodiacul European

  Perioada: 22 dec-20 ian Verb: „Eu folosesc”; Element: Pamant; Calitate: Cardinal; Energie: Yin; Guvernator: Saturn; Casa astrologica: Casa a X-a; Zi: Sambata; Culoare: Negru; Piatra pretioasa:Granat; Anatomie: Genunchi, oase, incheieturi;   Semnificatie: In tema natala, semnifica domeniul in care individul are o atitudine detasata, solitara. De asemenea, indica segmentul de viata in care nativul se descurca pe cont propriu și isi propune teluri ambitioase, d...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii