Zodia Balanta

Horoscopul zilei de sambata, 21 aprilie 2018 pentru Balanta

Vei fi vedeta anturajului profesional in aceste zile de weekend. Este posibil sa participi la intalniri de lucru, cu sefi, persoane cu functie din institutii oficiale, intalniri la care ti se va cere sa iei cuvantul. Pregateste-te bine inainte de a vorbi in public, chiar daca te afli in compania unor persoane cunoscute si familiare. Exista riscul unor dialoguri aprinse pe seama faptului ca activitatea profesionala se desfasoara anevoios. 

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - Clipa de clipa Balanta - Clipa de clipa

Viata ta curge indiferent ca esti ancorat in prezent si esti constient de ea, sau stai cu gandul in trecut si viitor facand proiectii sau rumegand amintiri vechi. Ce ar fi daca ti-ai indrepta atentia catre clipa prezenta? Cum ar arata viata ta daca ai alege in fiecare moment,  constient de tine? Deschide-te in fata a ceea ce iti iese in cale, chiar acum si renunta la a te teme de lipsa unui succes imediat. Gratitudinea este cuvantul cheie ale acestei saptamani, si nu numai.

Horoscopul saptamanii 16 - 22 aprilie 2018 pentru Balanta

Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. La mijlocul intervalului analizat apar oameni în preajma ta, care te vor ajuta să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Horoscopul lunii Aprilie pentru Balanta

Ai multe de rezolvat cu ceilalți, în speță cu partenerul de viață și colaboratorii din segmentul profesional. Surprizele pot fi de proporții, astfel că este bine să fii pregătit pentru orice. Unii se vor răzgândi vizavi de activitățile pe care le întreprindeți împreună, alții vor alte condiții și alți termeni de desfășurare a relațiilor dintre voi, iar alții vor numai ei știu ce. Există riscul să te oglindești prea mult în ceilalți sau să te pierzi prea mult în identitatea lor. Păstrează echidistanța și măsura în toate. Nu tot ce vezi la ceilalți îți este ție destinat sau util. După 15 Aprilie se îmbunătățesc lucrurile în aceste tipuri de relații, fiind posibile chiar noi oferte de colaborare. Totuși, rezervă momente de liniște și analizează pe îndelete totul. Financiar sunt aspecte bune, mai ales că este posibil să primești susținere importantă de la și prin alții.

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii