Zodia Balanta

Horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2017 pentru Balanta

Se intrezaresc mai multe calatorii pe distante scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar altele vei fi nevoit sa le faci pentru a-ti achita facturi sau diverse plati restante. Mentalul iti este rascolit si exista riscul sa iei decizii pripite si fara rost. Fii atent daca lucrezi cu documente si mai ales ordoneaza bine informatiile, daca trebuie sa le transmiti prin posta electronica.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru zodia Balanta

Balanta - The Keeper of the Scales Balanta - The Keeper of the Scales

Cu toate ca e posibil sa nu fi bagat in seama semnalele primite in ultima vreme, iata ca acum acestea se adeveresc aducandu-ti o stare de usoara confuzie. Ego-ul tau se lupta din greu sa-si recapete pozitia de lider si sa incline balanta spre aroganta si auto-centrare pe sine. Totodata, tinzi, in aceste zile, sa te lasi sedus de dramele unor persoane din jurul tau, ceea ce iti poate readuce sentimente de auto-compatimire si tristete. E momentul sa restabilesti echilibrul, luandu-ti puterea inapoi si sa ai mai multa incredere in cine esti.

Horoscopul saptamanii 23 - 29 ianuarie 2017 pentru Balanta

Ești foarte căutat de persoanele din anturajul apropiat în prima parte a săptămânii, astfel că sunt posibile multe discuții și întâlniri cu lume diversă. Schimbul de informații este benefic pentru toată lumea, insă evită să povestești prea multe despre tine și planurile tale de viitor. Pe 25 și 26 Februarie se întrezăresc treburi gospodărești și dialoguri cu membrii familiei. Se pot rezolva chestiuni patrimoniale, se pot trasa planuri domestice de anvergură și se poate ajunge la un consens cu toată lumea. Recomandabil este să ții cont și de sugestiile celorlalți. În preajma datei de 28 Ianuarie se va construi aspectul de Lună nouă în Semnul Vărsătorului, oferindu-ți influențe în segmentul relațiilor parteneriale. O relție amoroasă veche se poate revigora, își poate schimba termenii și condițiile de desfășurare sau în unele cazuri se poate finaliza definitiv.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Balanta

Relațiile cu anturajul apropiat sunt active până în preajma datei de 13 Ianuarie, astfel că te poți bucura de un carusel minunat de activități, excursii și dialoguri cu aceste persoane. Se recomandă prudență la drum, pentru că există riscul producerii unor neplăceri. Evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale, deoarece unii te pot interpreta greșit. Acasă, în plan domestic este multă forfotă. Membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Poți rezolva cu succes chestiuni patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt binevenite, oferindu-ți informații și lămuriri importante, necesare la locul de muncă. Cei dragi te sprijină necondiționt în tot ce dorești să întreprinzi. La serviciu se recomandă prudență, pentru că există conflicte.

Horoscopul anului 2017 pentru Balanta

Un an semnificativ si o zodie vedeta, pentru că semnul tau este tranzitat de Jupiter, ceea ce se intampla o data la 12 ani. Pe de o parte, prezența acestei planete in zodia ta, iți poate aduce entuziasm, curaj, deschidere mai mari pentru idei si asocieri noi, convingeri mai sanatoase si cunostinte mai vaste.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Jupiter va forma aspecte tensionate, mai ales in martie si septembrie, cu Uranus aflat in Berbec si cu Pluto aflat in Capricorn, e posibil sa fie cutremure si schimbari serioase in cadrul relatiilor tale, cat si in ce priveste conatractele si colaborarile. Aceasta se poate intampla din cauza pretentiilor tot mai mari pe care le au ceilalti de la tine, precum si datorita dorintei de libertate si independenta a acestora.

In orice caz, culoare noi se deschid pentru tine, sub multe aspecte, iar schimbarile care se produc, uneori peste noapte, sunt in mare parte benefice sau asa se vor dovedi in final.

Un alt aspect important tine de ciclul de retrogradare a planetei Venus, stapanul Balantei, care va avea loc din 4 martie pana pe 15 aprilie si practic va impregna toata perioada primaverii cu aceasta energie a reevaluarii unor relatii si sentimente. Venus retrograda te ajuta insa sa faci un pas inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu si a recunoaste fisurile sau locurile unde e nevoie sa intervii pentru a corecta ceva atat in relatia de cuplu cat si in alte relatii. Balantele trebuie sa fie dispuse acum sa-si recunoasca niste greseli, eventual niste derapaje emotionale din saptamanile precendente, si sa ceara iertare.

De asemenea, e posibil sa apara, tot in primavara, oameni din trecut, chiar o fosta iubire cu care mai ai ceva de clarificat sau care te poate ajuta sa constientizezi punctul in care te afli in plan relational. Desigur, lunile martie-aprilie nu sunt favorabile casatoriei si nici inceperii unor parteneriate.

Saturn ramane in zona comunicarii si a studiilor, asa ca Balantele sunt invitate in continuare sa fie foarte disciplinate in comunicarea cu ceilalti si sa trieze cu atentie oamenii pe care ii accepta sa se apropie.

Este favorizata invatarea, asa ca e minunat daca te-ai hotarat sa inveti sau sa aprofundezi o anumita disciplina/cunoastere.

In ultimele 3 luni ale anului, zona finantelor este benefic sustinuta de trecerea lui Jupiter in Scorpion, asa ca incepe o perioada favorabila pentru cresterea veniturilor si inmultirea banilor, prin investitii inspirate, evaluarea corecta a unor servicii pe care le prestezi sau inceperea unei afaceri profitabile. Cert este ca si sa vrei, nu poti evita aparitia oportunitatilor de castig.

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii