Zodia Balanta

Horoscopul zilei de luni, 29 mai 2017 pentru Balanta

Posibil sa se declanseze schimbari importante in segmentul profesional. Este vorba despre asumarea unor responsabilitati noi, pe termen lung, de legarea unor relatii importante la nivel inalt cu persoane oficiale, deosebite. De asemenea poti obtine o functie importanta sau un rol conducator intr-un grup de lucru. Fii prudent pentru ca exista si reversul medaliei.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru zodia Balanta

Balanta - Spirit of Place Balanta - Spirit of Place

Orice loc in care mergi are un spirit al lui, propria lui esenta, precum au fiintele suflet. Conecteaza-te si onoreaza acest spatiu, si restabileste conexiunea profunda cu propriul tau spirit. Sondeaza-te si observa daca in interiorul tau exista vreo situatie care genereaza lupta si rezistenta – de dorit ar fi sa ingropi securea razboiului si sa renunti la dorinta de a controla circumstantele. Fiecare intamplare isi are rostul ei, iar solutiile apar cu usurinta intr-un spatiu lipsit de judecata si conflict. Doar fii tu insuti si evita sa te mai judeci.

Horoscopul saptamanii 29 mai - 04 iunie 2017 pentru Balanta

Prin discuțiile avute cu prietenii în această săptămână este posibil să obții informații utile privitoare la dezvoltarea ta personală și nu în ultimul rând la îmbunătățirea sănătății tale. Însă evită să vorbești despre slăbiciunile tale, întrucât unii pot profita de asta, înțelegându-te greșit. Ai nevoie de odihnă și de meditații interioare, pe marginea relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Observând pe margine, detașat ceea ce se petrece în jurul tău, sunt șanse foarte bune de a lua decizii corecte. Totul este să ai răbdare, să pui cap la cap toate informațiile obținute pe căi mai puțin convenționale și să ai încredere în intuiția ta. Începuturi pe toate planurile!

Horoscopul lunii Mai pentru Balanta

Se poate ajunge la un echilibru pe parcursul acestei luni între tine și ceilalți. Toate tipurile de relații în care ești implicat au nevoie de fundamente noi. Îi vei observa cu totul alți ochi pe cei din preajma ta, fapt pentru este posibil să decizi rapid să renunți sau să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a unor colaborări sau a unei relații de cuplu. Diplomația-ți înnăscută și tendința de a aduce echilibrul în viața altora nu mai funcționează ca până acum. De aceea, concentrează-te numai pe interesele tale și renunță la oamenii care te necăjesc prea mult și la proiectele care au dat rezultate slabe. Mentalul oscilează în gânduri, stări, trăiri și senzații. Cu puțin efort și bunăvoință te-ai putea orienta spre partea plină a paharului vieții tale. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dialoguri cu persoane străine, dar și dorință de a învăța ceva nou sau de a aprofunda un subiect drag sufletului tău.

Horoscopul anului 2017 pentru Balanta

Un an semnificativ si o zodie vedeta, pentru că semnul tau este tranzitat de Jupiter, ceea ce se intampla o data la 12 ani. Pe de o parte, prezența acestei planete in zodia ta, iți poate aduce entuziasm, curaj, deschidere mai mari pentru idei si asocieri noi, convingeri mai sanatoase si cunostinte mai vaste.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Jupiter va forma aspecte tensionate, mai ales in martie si septembrie, cu Uranus aflat in Berbec si cu Pluto aflat in Capricorn, e posibil sa fie cutremure si schimbari serioase in cadrul relatiilor tale, cat si in ce priveste conatractele si colaborarile. Aceasta se poate intampla din cauza pretentiilor tot mai mari pe care le au ceilalti de la tine, precum si datorita dorintei de libertate si independenta a acestora.

In orice caz, culoare noi se deschid pentru tine, sub multe aspecte, iar schimbarile care se produc, uneori peste noapte, sunt in mare parte benefice sau asa se vor dovedi in final.

Un alt aspect important tine de ciclul de retrogradare a planetei Venus, stapanul Balantei, care va avea loc din 4 martie pana pe 15 aprilie si practic va impregna toata perioada primaverii cu aceasta energie a reevaluarii unor relatii si sentimente. Venus retrograda te ajuta insa sa faci un pas inapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu si a recunoaste fisurile sau locurile unde e nevoie sa intervii pentru a corecta ceva atat in relatia de cuplu cat si in alte relatii. Balantele trebuie sa fie dispuse acum sa-si recunoasca niste greseli, eventual niste derapaje emotionale din saptamanile precendente, si sa ceara iertare.

De asemenea, e posibil sa apara, tot in primavara, oameni din trecut, chiar o fosta iubire cu care mai ai ceva de clarificat sau care te poate ajuta sa constientizezi punctul in care te afli in plan relational. Desigur, lunile martie-aprilie nu sunt favorabile casatoriei si nici inceperii unor parteneriate.

Saturn ramane in zona comunicarii si a studiilor, asa ca Balantele sunt invitate in continuare sa fie foarte disciplinate in comunicarea cu ceilalti si sa trieze cu atentie oamenii pe care ii accepta sa se apropie.

Este favorizata invatarea, asa ca e minunat daca te-ai hotarat sa inveti sau sa aprofundezi o anumita disciplina/cunoastere.

In ultimele 3 luni ale anului, zona finantelor este benefic sustinuta de trecerea lui Jupiter in Scorpion, asa ca incepe o perioada favorabila pentru cresterea veniturilor si inmultirea banilor, prin investitii inspirate, evaluarea corecta a unor servicii pe care le prestezi sau inceperea unei afaceri profitabile. Cert este ca si sa vrei, nu poti evita aparitia oportunitatilor de castig.

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii