Zodia Balanta

Horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2018 pentru Balanta

Discutiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil sa-ti displaca informatiile sau sfaturile primite vizavi de investitiile tale sau vizavi de castigurile pe care le poti obtine in urmatoarea perioada. Intelept ar fi sa asculti cu luare aminte ceea ce ti se spune si sa te gandesti pe indelete. Ai sanse sa iti imbunatatesti situatia financiara.

23 Septembrie - 22 Octombrie

Oracolscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru zodia Balanta

Balanta - One- Ring Circus Balanta - One- Ring Circus

Acum iti revine in atentie independenta ta personala, sub toate aspectele sale, insa unele persoane din jurul tau par sa nu fie in concordanta cu viziunea si nevoile pe care le ai in acest moment. Increderea in propriile forte este foarte importanta acum si, in aceeasi masura, stabilirea unor limite clare intre tine si ceilalti se impune de la sine. Pe de alta parte, parteneriatele pe care le ai se reconfigureaza aducandu-ti mai multa usurinta si succes, atat timp cat de ambele parti exista sustinere si incredere.

Horoscopul saptamanii 19 - 25 februarie 2018 pentru Balanta

Relaţiile parteneriale îți pot aduce, multe surprize în această săptămână. Sunt interesante, dinamice cu multe elemente noi. Unele relaţii se pot destrăma, iar altele noi apar la orizont. Totodată vor apărea cheltuieli comune cu alții și demersuri necesare vânzării sau achiziționării unor bunuri patrimoniale. Pe de altă parte sunt posibile călătorii îndepărtate, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, dar și implicarea în studii și documentare necesare în domeniul profesional, în speță la locul de muncă. Ultimele zile ale săptămânii vin cu multă animaţie în sfera socială. Vei fi nevoit să faci faţa unui şir prelungit de discuţii sau întâlniri sociale.

Horoscopul lunii Februarie pentru Balanta

Pentru Balante este o luna extrem de efervescenta, cu multa creativitate, chef de viata, de distractie si de… iubire. Balantele se trezesc tot mai mult la viata si au parte de experiente inedite, idei noi si nastrusnice pe care le pun rapid in aplicare, manifestari mai demonstrative in ce priveste iubirea si devotamentul.

Unele Balante se indragostesc sau ajung in preama copiilor ori le acorda mai multa atentie propriilor copii si au satisfactii prin ei, altele devin mai implicate in proiectele pe care le iubesc, creeaza mai mult, sunt mai inspirate.

Munca este bazata pe informatie, invatare, cunoastere, scriere, transmitere a cunostintelor mai departe. Aici trebuie sa fie insa prudente, pentru ca exista riscul de a fi prea credule, grabite sau prea exaltate deranjandu-I pe altii.

Horoscopul anului 2018 pentru Balanta

Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.

Accentele anului 2018 se află pe segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschid noi oportunități de câștig fie dintr-o activitate suplimentară, fie la locul actual de muncă se modifică condițiile de lucru antrenând după sine și modificări salariale. Totuși, ferește-te de cheltuieli majore și de investiții pe termen lung. Vor avea loc multe dezbateri pe teme profesionale și salariale.

Totusi, trebuie sa fii prudent in ce priveste cheltuielile pripite si sa te asiguri ca mereu esti la zi cu platile.

Efectele eclipselor din acesta an, eclipse ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac se vor resimți în relațiile cu prietenii, în relațiile  sentimentale și în segmentul profesional. Unele etape și relații se vor finaliza, altele se vor deschide.

Caruselul de evenimente în care vei fi implicat va fi dificil de explicat în cuvinte, însă cu trecerea timpului vei consta că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Se recomandă prudență în relațiile cu anturajul apropiat, mai ales în relațiile cu femeile. Discuții tensionate, acuze mai mult ua mai puțin fondate, dar cumva se lămuresc lucrurile între tine și aceste persoane.

Uranus se va muta în Semnul Taurului pentru vreme, între 16 Mai – 07 Noiembrie, oferindu-ți efecte în segmentul banilor și bunurilor comune cu alții. Reconfigurări ale investițiilor și chestiuni privitoare la moșteniri, partaje și venituri obținute din colaborări.

Relatiile, casnicia, parteneriatele in sfarsit se pot bucura de mai multa stabilitate si constructie, dupa ani de zile in care totul parea ca e instabil, temporar si supus mereu socurilor.

   

Informatii generale despre Balanta in zodiacul European

  Verb: “Eu echilibrez”; Element: Aer; Calitate: Cardinal; Energie: Yang; Guvernator: Venus; Casa astrologica: Casa a VII-a; Culoare: Galben; Zi: Vineri; Piatra pretioasa: chrysolit, jad; Anatomie: rinichi, zona lombara, solduri;   Semnificatie: Locul pe care il ocupa Balanta intr-o astrograma, indica domeniul de viata in care individul reuseste sa fie concesiv, receptiv la parerile celorlalti, dispus sa lucreze in echipa. In egala masura, indica segmentul de vi...
Citeste continuarea

Astro Shop

Comentarii