Materiale publicate de AstroCafe.ro

Posesivitatea şi puterea interioară

Credinţa mea este că nimeni nu poate iubi liber o altă persoană dacă nu se conectează, mai întâi, la izvorul de iubire dinăuntrul lui. Uneori numesc acest izvor Sinele, alteori îi spun Dumnezeu.
Citeste tot articolul

Trăiește viața pentru care ai fost creat! Workshop transformațional cu Nicoleta Svârlefus, 22-23 aprilie 2017

TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT! 22-23 aprilie, in Bucuresti, cu Nicoleta Svârlefus Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in aproape 9 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin "fundatia" sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.
Citeste tot articolul

Luna noua in Berbec, 28 martie 2017. Faca-se voia ta!

[...]“Daca ai de spus ceva, spune, iar daca nu, pe veci sa taci “ este fundalul cosmic al acestei nunti astrale iar Venus retrograd in Berbec pe gradul 3:17, devine martorul cheie care se ridica in picioare dornica sa-si prezinte marturiile pretioase din trecut care pot bloca mersul inainte. Venus retrograd strica intr-un fel nunta cereasca, complica noile obiective, amplifica comportamentul scandalos si pacatos, dragostea scrie romane de buzunar, banii complica lucrurile.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Creaţia

Întreaga creaţie există în tine, şi este destinul tău să devii tot mai conştient de infinitele ei minunăţii şi să experimentezi tot mai multe porţiuni din ea.
Citeste tot articolul

Gânduri despre viaţă

Toţi, fără excepţie, suntem construiţi din forţe denumite gânduri. Toate faptele noastre nu sunt altceva decât o neîntreruptă rugăciune!
Citeste tot articolul

Curs Feng Shui Traditional – Basic (Modulul I si Modulul II), BUCURESTI si CLUJ

Curs Basic MODULUL I SI MODULUL II BUCURESTI Sambata 25 martie 2017 ora 10.00-18.00 Duminica 26 martie 2017 ora 10.00-18.00 CLUJ Sambata 01 aprilie 2017 orele 10.00-18.00 Duminica 02 aprilie 2017 orele 10.00-18.00
Citeste tot articolul

Echinoctiul de primavara- 20 martie. Atmosfera, posibilitati, recomandari

Pe 20 martie, la ora 12:29, Soarele intra in Berbec. Berbecul spune: "Fa o miscare! Ori actionezi, ori iesi din drum." Cand Soarele se muta in acest semn de foc, ai nevoie sa te concentrezi pe luarea de masuri. Cu toate acestea, asigura-te ca actiunile tale sunt strategice, astfel incat acestea sa poate ajute dinamic propulsarea creatiilor tale inainte. Utilizeaza acest combustibil al Berbecului.
Citeste tot articolul

Aripi întunecate spre lumină

Persoana care a făcut călătoria până în iad şi înapoi nu e nerăbdă­toare să ajungă în ceruri. Nu aparţine acelor tărâmuri. Miroase a foc şi pământ. Are cute pe frunte, din cauza secolelor în care a stat sub apă. Frumuseţea îi este pământească.
Citeste tot articolul

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - Life Coach in BUCURESTI si CLUJ, din 25 martie

De ce sa urmezi cursul "Consilier pentru dezvoltare personala": iti doresti sa ai propriul tau cabinet de consiliere pentru dezvoltare personala si sa lucrezi independent. ti-ar placea sa faci cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere, cu certificare recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana vrei sa faci o schimbare in viata ta atat in plan personal cat si profesional
Citeste tot articolul

Arta rezonanţei

Cu cât sunt mai fine frecvenţele pe care le emitem, cu atât sunt mai frumoase experienţele de viaţă pe care le atragem prin intermedi­ul Legii universale a Rezonanţei.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima