Materiale publicate de AstroCafe.ro

Judecăţile si legea egalităţii

Conştientizarea este, prin ea însăşi, o rectificare. Nu trebuie să schimbăm nimic. Nu trebuie să negăm judecata sau să o îndepărtăm. Nu trebuie să o considerăm ca fiind ceva rău sau care necesită modificări. Trebuie doar să fim conştienţi de existenţa ei şi să o tratăm cu blândeţe.
Citeste tot articolul

Modelul divin

Analizând azi originile învăţăturilor lui Iisus, este exclus să găseşti vreun pasaj în care să se refere la viitor. El le-a dat oamenilor deplina libertate de a-şi îndrepta gândurile către un ţel precis, iar acest ţel este Realizarea.
Citeste tot articolul

Cum funcționează uleurile esențiale cu grad terapeutic

Atunci când uleiurile esențiale sunt aplicate pe piele, moleculele sunt absorbite prin vasele mici de sânge. Ajung mai întâi în țesutul muscular și articulații prin fluxul sanguin, moleculele se deplasează de asemenea la celule - țesuturi -organe si în restul corpului.
Citeste tot articolul

Astro Shop

Eliberaţi-vă de trecut

Jonathan are o vorbă: „Totul este energie“. Ceea ce vrea să spună este că noi suntem sisteme energetice. Dacă totul în fiinţa noastră este limpede, energia se deplasează într-o singură direcţie. Dacă există confuzie, energia se mişcă în mai multe direcţii şi fără forţă deplină.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Scorpion. #REGENERAREA. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, editie specială, 17 noiembrie 2017, Bucuresti

Te aștept vineri 17 noiembrie, începând cu ora 18:00 (până spre orele 22:00), la o sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, să conștientizăm fiecare ce are nevoie, să înțelegem mai multe despre rolul acestei perioade și despre mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a transforma oportunitățile în roade concrete si a gestiona cât mai înțelept situațiile care apar.
Citeste tot articolul

Curentele gândirii

Oamenii care trăiesc în curentele energiei şi ale forţelor victorioase nu sunt întâlniţi niciodată de cei slabi. Acela care doreşte să se apropie de cei care înving viaţa, să-şi schimbe direcţia gândurilor de până acum, abia atunci, ei le vor ieşi în cale!
Citeste tot articolul

Conceptul tău despre tine

Întreaga creaţie există în tine, şi este destinul tău să devii tot mai conştient de infinitele ei minunăţii şi să experimentezi tot mai multe porţiuni din ea.
Citeste tot articolul

DAR de 2017. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 20 decembrie 2017, București

DAR de 2017 Cu Recunoștință, Acceptare, Conștiență 20. 12. 2017, București Unul dintre cele mai iubite evenimente, una dintre cele mai profunde și împuternicitoare experiențe, acest eveniment deja se află la a 5-a ediție.
Citeste tot articolul

Conștiența de sine și dezlipirea de formă

Toate non- virtuțile sunt naturale, parte a existenței, tot ceea ce este numit păcat trebuie trăit și conștientizat.
Citeste tot articolul

Corpul emoţional

Pentru copii iubirea nu este doar un concept abstract. Ei trăiesc direct iubirea. Acesta este felul lor de a fi.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima