Materiale publicate de AstroCafe.ro

SPECIALIST IN LIFE/BUSINESS/CORPORATE COACHING, din 20 ianuarie 2018

Inscrie-te acum la Cursul „Specialist In Activitatea de Coaching“ (COR 242412), acreditat de A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, o noua directie in viata.
Citeste tot articolul

Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat! Workshop transformational, 10-11 martie 2018, Bucuresti

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in aproape 9 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin "fundatia" sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.
Citeste tot articolul

NOI. Workshop cu Nicoleta Svârlefus, 11 februarie 2018, Bucuresti

Îi întâlnim pe ceilalți, pentru a învăța despre noi, pentru a înțelege mai mult. Relațiile noastre sunt nemărginite în ceea ce au de oferit și, dacă le dăm prilejul, ne pot crește ca nicio altă experiență pamânteană. Indiferent despre ce fel de relație e vorba.
Citeste tot articolul

Astro Shop

hARTA vieții. Astro-tabără, 22-26 februarie 2018, Moeciu de sus

# Inițiere în Astrologie, descoperirea unor repere utile de care oricine se poate folosi în a se cunoaște și înțelege mai bine.
Citeste tot articolul

EUCALYPTUS (Eucalipt), specia Eucalipt Radiata- proprietati si moduri de utilizare

Are proprietăți purificatoare care pot fi benefice pentru piele, ideal pentru curățarea suprafețelor și a aerului. Studiile au arătat de asemenea că eucaliptul este eficient în reducerea tensiunii. Excelent pentru acnee, endometrioza, gripa, sinuzita si vaginita; poate preveni atacurile de astm și stimulează regenerarea țesutului pulmonar. Acțiunea germicidă a uleiului de eucalipt se poate extinde la sistemul genitor-urinar unde este indicat pentru cistita și leucoreea. Îmbunătățește sistemul imunitar asigurând curățarea continuă a multor bacterii care provoacă compromisuri si inhibă proliferarea virusilor.
Citeste tot articolul

Cum să vă descoperiţi credinţele

„O credinţă înseamnă să crezi că ceva este adevărat, real. Credinţa nu este provocată de ceva, este creată prin alegere. Credinţa despre existenţa unui lucru nu este echivalentă cu existenţa acelui lucru.“
Citeste tot articolul

Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala - Life Coach. Bucuresti, din 13 ianuarie!

De ce sa urmezi cursul "Consilier pentru dezvoltare personala": iti doresti sa ai propriul tau cabinet de consiliere pentru dezvoltare personala si sa lucrezi independent. ti-ar placea sa faci cariera intr-un domeniu nou si in continua crestere, cu certificare recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana vrei sa faci o schimbare in viata ta atat in plan personal cat si profesional
Citeste tot articolul

Compusi chimici principali ai uleiurilor esentiale

În timp ce oferă o varietate de proprietăți de vindecare, cea mai importantă capacitate a monoterpenelor este aceea că pot reprograma informațiile greșite din memoria celulară. Codificarile necorespunzătoare în ADN produc defecțiuni ale celulelor derivand in boli letale cum ar fi cancerul.
Citeste tot articolul

A trai supraconstient

Orienteaza-te catre solutii, nu catre probleme. Asta inseamna sa gandesti supraconstient. Nu te cantona in dificultati mai mult decat este necesar pentru a le defini cu claritate. Adeseori, solutiile apar din perceperea opusilor ca fiind perechi in unitate. Lasa-te calauzit, dincolo de toate, de bucuria launtrica.
Citeste tot articolul

Experientele şi interpretarea lor

Fiecare experienţă este o oportunitate de a îmbrăţişa adevărul şi de a respinge iluzia. In această privinţă, o experienţă nu este mai bună sau mai rea decât alta. Toate experienţele au acelaşi potenţial.
Citeste tot articolul
1 2 3 4 5 6 Inainte Ultima