Evenimente Nicoleta Svârlefus

Eclipsa de Soare in Pesti. #SHIFT. Astro-Coaching, editie speciala cu Nicoleta Svârlefus- 22 februarie 2017

Ne apropiem de cea de-a doua eclipsă din 2017, eclipsa de Soare in Pești, la Luna nouă din 26 februarie- 16:58h. Prima a fost o eclipsa de Luna in Leu, pe 11 februarie 2017.
Citeste tot articolul

Luna plină si eclipsa de Lună in Leu. O ȘANSĂ neașteptată. Astro-Coaching- ediție specială- cu Nicoleta Svârlefus, 9 februarie 2017

Prima eclipsă din acest an, din cele 4 care vor fi în total, are loc odată cu Luna plină, in noaptea dinspre 10 spre 11 februarie si va fi o Eclipsa de Luna in Leu. În contextul unei perioade și așa extrem de dinamice și cu multe elemente noi, eclipsa de Luna în Leu vine cu sentimentul unei schimbări iminente, rapide si neașteptate. Eclipsele aduc schimbari majore pe care nu le putem controla. Sunt schimbari de destin.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Vărsător. Surprize + Schimbare de ritm și realitate! Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 25 ianuarie 2017

Luna nouă în semnul Vărsătorului are loc anul acesta pe 28 ianuarie, în jurul orei 2:00 am. In aceeași zi, Marte schimbă semnul și ajunge în Berbec. Iar după câteva zile, îl urmează și Venus.
Citeste tot articolul

Noul tău #BANIvers! Workshop cu Nicoleta Svârlefus, 2 și 16 februarie 2017

Realitatea banilor din viața ta... Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atâtea poveşti avem, (ne) spunem şi ascultăm despre bani, încât banii nu au loc de ele. În fundal, deţinem un "manual de semnificaţii" atribuite banilor iar cu acestea re-creăm iar şi iar o realitate a lipsei. Avem tot felul de puncte de vedere şi definiţii despre bani, preluate şi învăţate, dintr-o era a inconştienţei, când prea puţini oameni realizau că banii nu sunt altceva decât energie, nici mai bună nici mai rea decât orice altă formă de energie disponibilă în experienţă umană.
Citeste tot articolul

Creează-ți ANUL 2017! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 15 ianuarie 2017, București

Eveniment anual, de antrenament, creativitate si inspiratie, cu Nicoleta Svârlefus: Creeaza-ti ANUL 2017! Posibilitati nelimitate, Alegeri Constiente, Creativitate, Usurinta, Bucurie 15 ianuarie 2017 A 6-a editie a evenimentului "Creeaza-ti anul..." Deja tradiție! It's a MUST, cum spunea cineva.
Citeste tot articolul

DAR de 2016. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 21 decembrie 2016

Nicoleta Svârlefus si Astrocafe.ro te invita cu drag la evenimentul anual: DAR de 2016 Cu Recunostinta, Acceptare, Constienta 21 decembrie, București
Citeste tot articolul

Luna nouă în Săgetător. Saltul. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 28 noiembrie 2016, București

Pe 29 noiembrie, avem Lună nouă în Săgetător, ceea ce înseamnă că avem toate posibilitațile pe masă și e un început, un avans pe care-l putem lua, doar că e mai greu de dibuit CE anume vrem să alegem, datorită conjuncturii și poziționării celor două Luminarii în harta momentului.
Citeste tot articolul

EA și EL. Varietăți Spirituale cu Nicoleta Svârlefus și Ion Hristescu. 3 decembrie 2016, București

PREMIERĂ! Ea și El. Varietăți Spirituale cu Nicoleta Svârlefus și Ion Hristescu Sâmbătă, 3 decembrie 2016, București
Citeste tot articolul

Super Luna în tAUR. Fructificare. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 11.11.2016, București

Cea mai apropiată de pământ din ultimii 68 de ani (din anul 1948 nu a mai fost alta la fel), Luna plină care se formează luni, pe 14 noiembrie, la ora 15:50h, in semnul Taurului (Soarele se află în Scorpion) este numită și Super Lună. Una la fel va mai avea loc abia in anul 2034!
Citeste tot articolul

Cate-n Suflet si in Stele: MARTE. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 noiembrie 2016, Bucuresti

Marte: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 noiembrie 2016 Cum participi tu la creatia vietii? Ce vrei? Care sunt dorintele tale si in ce masura tii cont de ele? Ce te anima, cum iti folosesti energia si curajul? Cum actionezi? De ce fel de scopuri ai nevoie pentru a fi viu, activ, apt de eroism? Cum iti exprimi (reprimi) furia?
Citeste tot articolul
1 2 Inainte Ultima