Astro-Coaching

Luna nouă în Vărsător. Surprize + Schimbare de ritm și realitate! Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 25 ianuarie 2017

Luna nouă în semnul Vărsătorului are loc anul acesta pe 28 ianuarie, în jurul orei 2:00 am. In aceeași zi, Marte schimbă semnul și ajunge în Berbec. Iar după câteva zile, îl urmează și Venus.
Citeste tot articolul

Luna nouă în Săgetător. Saltul. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 28 noiembrie 2016, București

Pe 29 noiembrie, avem Lună nouă în Săgetător, ceea ce înseamnă că avem toate posibilitațile pe masă și e un început, un avans pe care-l putem lua, doar că e mai greu de dibuit CE anume vrem să alegem, datorită conjuncturii și poziționării celor două Luminarii în harta momentului.
Citeste tot articolul

Super Luna în tAUR. Fructificare. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 11.11.2016, București

Cea mai apropiată de pământ din ultimii 68 de ani (din anul 1948 nu a mai fost alta la fel), Luna plină care se formează luni, pe 14 noiembrie, la ora 15:50h, in semnul Taurului (Soarele se află în Scorpion) este numită și Super Lună. Una la fel va mai avea loc abia in anul 2034!
Citeste tot articolul

Cate-n Suflet si in Stele: MARTE. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 noiembrie 2016, Bucuresti

Marte: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 noiembrie 2016 Cum participi tu la creatia vietii? Ce vrei? Care sunt dorintele tale si in ce masura tii cont de ele? Ce te anima, cum iti folosesti energia si curajul? Cum actionezi? De ce fel de scopuri ai nevoie pentru a fi viu, activ, apt de eroism? Cum iti exprimi (reprimi) furia?
Citeste tot articolul

Luna nouă în Scorpion: Regenerarea. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 28 octombrie 2016, București

Luna nouă în Scorpion are loc pe 30 octombrie și marchează un moment de regenerare a vieții, de revelație și transformare, de eliberare a toxicității indiferent sub ce formă apare în viața noastră.Mai ales că tot anul 2016 a fost despre finaluri, eliberare și incheiere de etape, iar intr-un fel s-ar putea ca mulți dintre noi să se simtă deja epuizați de atâta mișcare și dinamică, zvârcolire și schimbare. Acum e un fel de tușa finală, ca și cum avem șansa să ridicăm vălul, să descoperim un strat mai profund al sinelui nostru și al vieții noastre, pentru a alege ferm, curat și adecvat mai departe.
Citeste tot articolul

Noul tău #BANIvers! Astro-Money-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 30 octombrie 2016, București

Te invit la un workshop de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit: Noul tău BANIVERS Astro-Money-Coaching: Creativitate şi Uşurinţă cu Banii 30 octombrie 2016, Bucureşti, cu Dr. Nicoleta Svârlefus Realitatea banilor din viața ta... Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Ai ușurință cu Baniversul tău sau, dimpotrivă, percepi greutate?
Citeste tot articolul

Cate-n Suflet si in Stele: VENUS. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 20 octombrie 2016, Bucuresti

VENUS: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 20 octombrie 2016 Venus este stapana Taurului (natura terestra) si a Balantei (natura de aer). Ca arhetip, Venus este intruchiparea femeii frumoase, asociata de unele mituri cu Cenusareasa si Alba ca Zapada. In ambele povesti au existat intrigi care au incercat sa separe femeia de dragostea adevarata, insa in final dragostea a triumfat, s-a ridicat deasupra tuturor provocarilor, cititorul ramanand cu ideea esentiala ca dragostea este mai inalta si mereu castigatoare.
Citeste tot articolul

Detox Relational. Luna noua in Balanta! Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 29 septembrie 2016, Bucuresti

Serie de evenimente dedicate transformarii si imbunatatirii relatiilor: Luna relatiilor! Cu Nicoleta Svârlefus Detox Relational. Luna noua in Balanta, 29 septembrie 2016 3 chei pentru inflorirea relatiilor, 6 octombrie 2016 Noile dimensiuni relationale. Luna plina in Berbec/Balanta, 13 octombrie 2016 Venus in harta natala, 20 octombrie 2016
Citeste tot articolul

Ultima eclipsă a anului + Jupiter în Balanță. Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, ediție specială! 15 septembrie 2016

Pe 16 septembrie avem Luna Plină și eclipsă de Lună în semnul Peștilor (axa Fecioară- Pești). Este ultima din cele patru eclipse ale anului 2016, iar mesajele pe care ni le aduce sunt de finalitate, înțelegere, înțelepciune, credință, ascensiune... Un moment special, în care înțelegerea și conștiența sunt cheile creației.
Citeste tot articolul

Cate-n Suflet si in Stele: MERCUR. Astro-Coaching cu Nicoleta Svarlefus, 7 septembrie 2016

MERCUR: Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 7 septembrie 2016 Mercur este stapanul zodiilor Gemeni si Fecioara. Este astrul comunicarii si schimburilor, al proceselor mentale, acumularii si folosirii informatiei, exprimarii in scris si vorbit... Pozitia in harta natala, in casa si semn, ofera informatii cu privire la capacitatea noastra de a comunica, a acumula, stoca si folosi informatia, usurinta (dificultatea) cu care ne exprimam in scris sau prin viu grai, adaptabilitatea, anumite talente oratorice si scriitoricesti, puterea cu care investim cuvantul...
Citeste tot articolul
1 2 3 4 Inainte Ultima