AstroCafe Blog

Tot ce incepe cu “RE”!

October 11, 2010

REvizuire, REeditare, REvigorare, REconfigurare, REanaliza, REimprospatare, REluare, REvedere, REscriere, REevaluare, REconstructie, REconectare, REindragostire, REvedere...

Sunt cuvinte care marcheaza perioada asta din viata mea si au stat la baza majoritatii alegerilor mele din acest an. Am simtit totul ca pe un restart pe care-l dai computerului, ca sa deblocheze ceva. Ca o gura de aer proaspat de care aveam nevoie... Si pentru a-mi lua aceasta gura de aer, aveam nevoie sa schimb ceva. Si am schimbat multe, am facut curatenie in anturaj, am incheiat colaborari, am reconfigurat relatii, m-am aruncat in proiecte noi, am cunoscut oameni minunati, am experimentat tot felul de trairi, am devenit mai ferma in alegerile care tin de spatiul meu. Am facut un pas inapoi acolo unde am simtit sufocare, am refuzat propuneri pe care nu le-am simtit pentru mine, m-am re-creat pe interior, am invatat si exersat cum sa ma exprim pe mine cu adevarat.

Inca mai asist la dezvaluirea adevaratelor intentii. Ale mele sau ale altora. Inca se sedimenteaza lucrurile. Si tot curat, si iarasi curat, apoi pun altceva in loc. Ascult din ce in ce mai atent la ce-mi spune inima si o las sa ma inspire.

Sunt fascinata de schimbari, imi plac, traiesc pentru ele, le primesc. Sunt din ce in ce mai constienta. Prezenta. Se intampla totul din ce in ce mai rapid. Uneori e ca si cand as avea inelul fermecat, si doar ce il ating si se intampla ce gandesc. Si intr-un sens si in celalalt. Iar ca sa fac loc noului, ca sa ma pot lasa fascinata si surprinsa, e necesar ca mai intai sa golesc spatiul, sa "duc gunoiul" din cand in cand. Pentru ca nu poti, oricat ai astepta, sa aduci ceva nou in viata ta, pana ce nu creezi un spatiu acolo.

Am perceput acest an ca pe unul de "renovare" sau "reconstructie". Ca atunci cand iti cumperi o casa mica, taraneasca, veche, si e nevoie sa o darami, sa cureti spatiul, pentru ca apoi sa poti construi casa pe care ti-o doresti. Iar in timp ce cureti, creezi proiectul noii case, visezi la florile pe care le vei avea in gradina, la prietenii care te vor vizita. Si-ti tresalta inima de bucurie. E bine. E frumos. Multumesc!

4 Comments

1 Trackback or Pingback

  • […] Tot ce incepe cu “RE”! Mon Oct 11, 2010 12:39 pm REvizuire, REeditare, REvigorare, REconfigurare, REanaliza, REimprospatare, REluare, REvedere, REscriere, REevaluare, REconstructie, REconectare, REindragostire, REvedere… Sunt cuvinte care marcheaza perioada asta din viata mea si au stat la baza majoritatii alegerilor mele din acest an. Am simtit totul ca pe un restart pe care-l dai computerului, ca sa deblocheze ceva. Ca o gura de aer proaspat de […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*