AstroCafe Blog

Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine!

Datorita faptului ca gandurile pe care crezi ca le gandesti apar ca imagini, acestea ti se par reale si adevarate. Nu poti crede ca ele sunt doar iluzii sau ca nu exista. Crezi ca le gandesti si de aceea, crezi ca le vezi. Asa s-a format "vederea" ta. De fapt, rolul pe care l-ai atribuit ochilor tai nu este vederea, ci plasmuirea de imagini. Care tine locul vederii, inlocuind viziunea cu iluzii.

Aceasta idee este posibil sa nu insemne foarte mult pentru tine acum. S-ar putea sa nu o intelegi si chiar sa o respingi. Nu-ti face probleme, vei intelege atunci cand vor incepe sa apara mici chenare de lumina in jurul acelorasi obiecte pe care le vezi acum. Acesta este inceputul adevaratei viziuni. Odata ce are loc, poti sa fii sigur ca adevarata viziune va veni imediat.

Pe masura ce inaintam, poti avea multe episoade "luminoase", care pot avea forme diferite, unele dintre ele foarte surprinzatoare. Nu te teme de ele, ci primeste-le, pentru ca ele sunt semne ca iti deschizi, in sfarsit, ochii. Ele nu vor persista, pentru ca sunt doar simboluri ale perceptiei adevarate, neavand legatura cu cunoasterea. Dar iti vor pregati calea catre ea.

Exercitii:

1. Pentru a exersa ideea de astazi, mai intai repet-o si aplic-o la ce vezi in jurul tau, rostind numele lucrului respectiv si lasandu-ti ochii sa se opreasca asupra lui in timp se spui:

Acest/ aceasta________este o imagine plasmuita de mine.

Acel/ acea________este o imagine plasmuita de mine.

2. Nu e important sa fie un numar mare de obiecte spre care iti indrepti atentia, ci e important sa staruiesti cu privirea asupra fiecaruia in parte, in timp ce rostesti ideea zilei, foarte lent.

3. Intervalele practice e necesar sa fie in numar de 3, maximum 4. Durata unui interval sa fie de un minut sau chiar mai putin, daca simti o stare de incordare sau agitatie.

4. Ideea zilei poate fi aplicata si pe parcursul zilei, ori de cate ori simti nevoia.

Va doresc o zi miraculoasa si iluminatoare! Va astept aici sa impartasiti!

Cu drag,

12 Comments

 • roxi says:

  ei, dar buna de dimineata zi si luna a miracolelor!!!
  nu e o pacaleala de 1 aprilie, chiar sunt PREZENTA!!!!!!

 • Stanescu Carmen says:

  Buna dimineata! Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine! Va pup!

 • Ioana says:

  Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine !
  Va pup si va multumesc ! :)

 • Ioana says:

  Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine ! Va pup si va multumesc ! :)

 • Ioana says:

  ….asta e…se mai intampla sa ma si repet…:d

 • ANITA says:

  Buna dimineata!
  Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine!

 • Aura says:

  Sunt aici cu voi si-mi place enorm exercitiul asta! Vreau sa va spun ca de cand am inceput sa practic exercitiile am avut niste zile absolut extraordinare, m-am simtit plina de energie pozitiva si am avut permanent o stare de liniste interioara si iubire! Am simtit ca traiesc clipa prezenta si am privit cu detasare si acceptare tot ce m-a inconjurat! E un miracol tot ce am primit! Nico, te iubesc si iti multumesc inca o data ca esti in sufletul si in viata mea!

 • 7lumi says:

  e ca si cum fiecare lucru ar avea aura ?

 • Isabela says:

  Gandurile mele sunt imagini plasmuite de mine. Acest calculator este o imagine plasmuita de mine

 • elena grosa says:

  Asta da. PREZENT!

 • Andra says:

  Mai tarziu..dar spun prezent si eu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*