AstroCafe Blog

Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine.

Probabil consideri ca, daca cineva ar afla adevarul despre tine, ar fugi de tine. Aceasta convingere este atat de profund intiparita in mintea ta, incat ti-e greu sa vezi ca nu are nicio relevanta. Astazi o punem la indoiala.

Ce-ar fi daca dintr-oadata ai crede ca tot raul pe care esti convins ca l-ai facut nu s-a facut nicicand, ca toate pacatele tale nu exista si nu inseamna nimic, ca esti la fel de maret si de pur cum ai fost creat, si ca lumina si pacea isi au locul in tine?

Puritatea ta, perfectiunea, nepacatosenia sunt garantate de Dumnezeu. Trebuie sa-ti repeti asta iar si iar pana ajungi sa crezi. E adevarat. Tu esti sfant, esti lipsit de pacate, esti perfect asa cum esti. Sinele pe care tu l-ai creat e lipsit de inteles.

In intervalele practice mai lungi de astazi ar fi bine sa existe in primele 5 minute ale fiecarei ore in care esti treaz. Incepe afirmand adevarul despre creatia ta:

Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine.

Incearca apoi sa resimti binecuvantarile pe care ti le-a dat Dumnezeu si nu ce ai invatat tu despre tine. Daca nu poti sa practici 5 minute in fiecare ora, macar repeta afirmatiile in fiecare ora sau cat de des poti. Fa asta si atunci cand tinzi sa te superi pe cineva. Inchide un minut ochii si inspira profund, integrand adevarul despre tine.

(Curs de miracole)

8 Comments

 • elena grosa says:

  Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine!

 • Eugenia says:

  Prezenta! primele 2 paragrafe m-au emotionat rau :)

 • Andra says:

  Buna dimineata :)

 • Stanescu Carmen says:

  ‘Neata! Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine! :*

 • Aura says:

  Buna dimineata! Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine.

 • Florin says:

  Sunt o luminita!

 • Adina says:

  Iubirea si lumina si pacea isi au loc in mine!

 • ANITA says:

  Mi-au dat lacrimile citind acest exercitiu si descopar ca este un miracol ,faptul ca zi de zi ,temele propuse sa potrivesc starii mele de suflet.
  Lumina si bucuria si pacea isi au locul in mine.

  Sunt asa de emotionata,pentru ca dupa ce am exersat tema de astazi, am privit pe fereastra de unde vad muntii si pentru prima data dupa cateva zile,norii se risipesc si pot vedea creasta muntelui.Este un miracol!Este soare,este lumina afara si in sufletul meu!:)
  Multumesc,Nico!>:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*