AstroCafe Blog

Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele.

Fiecare decizie pe care o iei este o decizie intre un resentiment si un miracol. Fiecare resentiment sta ca un paravan in fata miracolului, ascunzandu-l. Cu toate acestea, miracolul te asteapta in lumina, insa tu vezi doar resentimentele.

Astazi, trecem dincolo de resentimente, sa vedem miracolul.  Vom alege o persoana pe care ai ales-o ca tinta a resentimentelor tale, vom lepada resentimentele si o vom privi. Cineva de care ti-e frica, poate, cineva pe care esti suparat desi iti e prieten si pe care il vezi deseori dificil, pretentios, pretentios, infidel, etc.

In intervalele practice de astazi, incearca sa ai in minte aceasta persoana exact asa cum o vezi acum. Trece-i in revista lipsurile, durerea pe care ti-a provocat-o, neglijenta, jignirile sau orice te-a suparat. Priveste-i trupul cu defectele lui si cu partile mai putin bune, gandeste-te la greselile lui.

Acum da la o parte aceasta imagine si incearca sa vezi lumina iertarii in spatele ei. Spune-ti:

Vreau sa-l vad pe Dumnezeu in aceasta fiinta, vreau sa las lumina iertarii sa iasa la iveala.

In intervalele practice mai scurte de astazi, spune-ti cat mai des:

Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele.

(Curs de miracole)

10 Comments

 • Stanescu Carmen says:

  Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele. :*

 • Aura says:

  Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele.

 • Robert Pope says:

  Fie ca tot corpul meu durere sa fie strapuns de toata lumina interioara. Corpul meu fizic si mental cuprinse in stransoarea si densitatea durerii sunt acum disipate de lumina pe care o am in interior si care iese ACUM.
  FIE CA MIRACOLELE SA INLOCUIASCA RESENTIMENTELE.

 • Florin says:

  Vreau sa-l vad pe Dumnezeu in mine.

 • Adina says:

  Fie ca miracolele sa inlocuiasca sentimentele! Vreau sa-l vad pe Dumnezeu in fiinta mea!

 • elena grosa says:

  Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele!

 • Andra says:

  Vreau sa il vad pe Dumnezeu in toti cei de langa mine.

 • ANITA says:

  Este un miracol exercitiul de astazi.Multumesc mult,Nico!…Aveam mare nevoie de el,astazi,acum.Si vremea este la fel:soare-nori,asa cum resentimentele au acoperit miracolul.Miracolul ma asteapta in lumina,inlatur norii si pasesc in lumina,lumina patrunde in mine si radiez lumina.:)Multumesc!:)
  Fie ca miracolele sa inlocuiasca resentimentele. >:D<

 • Eugenia says:

  Am facut exercitiul practic cu persoana pe care o vad pretentioasa, pretentioasa (nu intamplator ai scris de 2 ori :D) pe sunetul ploii: http://www.youtube.com/watch?v=1pSyYhRYeIM&feature=related
  am simtit cum spala toate resentimentele si ramane divinul din acea fiinta :) Multumesc pt ca ai ales sa continuam miracolele de zi cu zi si multumesc miracolelor pt ca se infaptuiesc

 • Monica says:

  Fie ca miracolul sa inlocuiasca resentimentele. M-am nascut pretentioasa, cum spune Caprioara. Dar am inceput de ceva timp sa vad lumina in cei din jurul meu, ma si mir uneori cum de sunt inconjurata de fiinte atat de … minunate. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*