AstroCafe Blog

Eu sunt lumina lumii.

Cine e lumina lumii, daca nu Fiul lui Dumnezeu? Aceasta este o declarare a adevarului despre tine. Afirma, pur si simplu, adevarul. Pentru ego, aceasta afirmatie este chintesenta preamaririi de sine. Dar ego-ul confunda smerenia cu injosirea. Ori smerenia consta in acceptarea rolului pe care il ai in mantuire. Numai aroganta ar putea nega ca functia aceasta nu este pentru tine.

Adevarata smerenie cere sa accepti ca Vocea lui Dumnezeu iti spune ca aceasta idee este adevarata. Ca tu esti lumina lumii. Acesta este un prim pas in directia acceptarii rolului tau adevarat pe pamant. E o declaratie a dreptului de a fi mantuit si a puterii care ti s-a dat sa-i mantuiesti pe altii.

Gandeste-te la ideea aceasta cat de des cu putinta pe parcursul zilei. Este raspunsul perfect la toate iluziile. Ea aduce adevarul dincolo de toate imaginile pe care le-ai creat despre tine si te ajuta sa pornesti la drum in pace.

Sunt necesare cat mai multe intervale practice, fiecare a cate doua minute. Incepe cu cuvintele:

Eu sunt lumina lumii. E singurul rol pe care il am. De aceea sunt aici.

Apoi gandeste-te un pic la aceste afirmatii, de preferat cu ochii inchisi, daca imprejurarile iti permit. Daca mintea incepe sa divagheze de la gandul principal, repeta din nou ideea. Asigura-te ca incepi si inchei ziua de astazi cu cate un interval practic.

(din Curs de Miracole)

Ne vedem aici! Va astept si cu impartasiri/ feedback in ce priveste acest set de exercitii pe care l-am inceput in urma cu mai mult de o luna. In ce masura va ajuta si daca va doriti sa continuam. In functie de raspunsurile primite si de numarul lor, voi alege ce fac dupa 6 mai. Daca voi merge mai departe sau nu. Va astept cu drag! Si nu uitati: voi sunteti lumina lumii!

10 Comments

 • monica says:

  Neata Nico .Pe mine una m-au ajutat exercitiile foarte mult ,de aceea mi-as dori sa continuam .
  Namaste :)

 • Eugenia says:

  Chiar dau rezultate, pe parcursul lor de multe ori mi s-a intamplat sa simt ca privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva, superioara, sa-mi dau seama care este esenta noastra, sa privesc acele iluzii create si sa stiu ca acea esenta e dincolo de ele.
  Deci as prefera sa continuam :)

 • Adina says:

  Buna Nico! Buna tuturor! Pentru mine exercitiile au fost aur curat, ITI MULTUMESC NICO! Am participat la aproape toate, cu rezistenta la unele. Incep sa simt si sa REsimt efectele exercitiilor: incepe sa fie liniste…
  Eu sustin continuarea exercitiilor :-)
  Cine mai sare?

 • Miki says:

  Cum sa renunti,sa ne luminezi? Faci un lucru minunat ,de inainte-mergator si ne arati pasii catre noi insine si catre lumina…daca renunti? Eu spun ca nici nu ar trebui sa te gandesti la asta,pentru ca deja am format un grup care rezoneaza de energie pozitiva si avem o sansa in plus sa schimbam energia planetara…ai putea sa renunti?….orice vei alege sa faci,noi iti multumim, te sustinem si te iubim!

 • Andra says:

  Total de acord cu Miki.
  Cu aceste exercitii am avut ocazia sa ne schimbam. Si o facem in continuare.
  Cu aceste exercitii avem ocazia sa aducem lumina in vietile noastre si nu numai. Aducem lumina si voie buna si in vietile celor din jurul nostru.
  Vrem sa continuam. Avem nevoie sa continuam. Trebuie sa continuam.
  Multumim, Nico!

 • Florin says:

  Te salut Nico si te imbratisez.Eu zic sa mergem inainte.

 • Stanescu Carmen says:

  Te pup Nico! Aceste exercitii fac parte din viata mea ,cu cat practic mai mult cu atat mai bine! Sa mergem inainte! Multumesc ca existi!

 • ANITA says:

  Doresc sa continuam exercitiile atata timp cat consideri ca se poate.Multumesc mult, Nico!:)
  Suntem lumina lumii ! >:D<

 • Carmen says:

  Sint in urma tuturor cu 6 zile de minuni trimise de tine Nico sa ne bucure inima ,sa ne faca mai buni, sa uitam de rautatile lumii, sa devenim mai buni….
  Eu sper ca vei continua sa ne faci mai buni….
  Te urmaresc de peste Ocean si sint incintata de tot ce ne transmiti

  O zi fara “miracolul” tau este o zi cu mai putin soare in suflet.

 • Filip Adina says:

  Si eu am simtit schimbarea in viata mea asa ca ..sa contimuam !Mersi Nico, m-ai ajutat sa privesc lumea in alta lumina, sa ma ajut pe mine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*