AstroCafe Blog

Astazi recapitulam urmatoarele idei:

1. Sunt hotarat sa vad lucrurile altfel.

Ce vad acum sunt doar semnele bolii, ale dezastrului si ale mortii. Asa ceva nu poate fi ceea ce a creat Dumnezeu pentru Fiul Lui iubit. Insusi faptul ca vad aceste lucruri este o dovada ca nu Il inteleg pe Dumnezeu. De aceea, nu Ii inteleg nici Fiul. Ce vad imi spune ca nu stiu cine sunt. Sunt hotarat sa vad marturiile adevarului in mine, si nu cele care imi arata o iluzie in sine.

2. Ce vad e o forma de razbunare.

Lumea pe care o vad nu e nicidecum reprezentarea unor ganduri de iubire. Este un tablou in care totul ataca totul. Este orice, mai putin o reflectie a Iubirii lui Dumnezeu si a iubirii Fiului Sau. Gandurile mele de atac sunt cele care dau nastere acestui tablou. Gandurile mele de iubire ma vor elibera de aceasta perceptie a lumii si imi vor da pacea pe care mi-a harazit-o Dumnezeu.

3. Pot scapa din lumea pe care o vad renuntand la gandurile de atac.

Iata unde sta mantuirea, si nicaieri altundeva. Fara ganduri de atac nu as putea sa vad o lume a atacului. Cand iertarea imi va permite reconstientizarea iubirii, voi vedea o lume a pacii, a sigurantei si a bucuriei. Si asta aleg sa vad, in loc de ce vad acum.

4. Nu percep ce e in interesul meu.

Cum as putea sa vad ce e in interesul meu cand nu stiu cine sunt? Ce consider ca e in interesul meu m-ar lega, pur si simplu, si mai strans de lumea iluziilor. Sunt dispus sa urmez Calauza pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa aflu ce e in interesul meu, recunoscand ca, de unul singur, nu pot sa percep ce e in interesul meu.

5. Nu stiu la ce serveste niciun lucru.

Pentru mine, scopul tuturor lucrurilor este acela de a dovedi ca iluziile mele sunt o realitate. Iata in ce scop incerc sa ii folosesc pe toti si toate. Iata carui scop cred ca serveste lumea. Prin urmare, nu ii recunosc adevaratul scop. Scopul pe care l-am atribuit lumii a dus la un tablou infricosator al ei. Sa imi deschid mintea la adevaratul scop al lumii, retragandu-l pe cel pe care i l-am dat eu si invatand adevarul despre ea.

(din Curs de Miracole)

Sa avem o zi plina de miracole!

6 Comments

 • Andra says:

  Buna dimineata! Traim intr-o lume a sigurantei, a iubirii, a pacii si a bucuriei. Ca fiinte ale lui Dumnezeu, respiram iubire si degajam lumina.
  Multumesc.

 • Stanescu Carmen says:

  Buna dimineata! Prezenta! Va pup si va imbratisez!

 • Miki says:

  Viata sub semnul iubirii,e minunata!…altfel,nici nu are sens…pupici tuturor si multumim Nico!

 • ANITA says:

  Sunt dispusa sa urmez Calauza pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa aflu ce e in interesul meu.Recunosc,de una singura,nu pot percepe ce e in interesul meu.
  Multumesc Nico!Multumesc tuturor si va iubesc! :)

 • Isabela says:

  Sunt hotarata sa vad lucrurile altfel. Ce vad e o forma de razbunare. Pot scapa din lumea pe care o vad renuntand la gandurile de atac. Nu percep ce e in interesul meu. Nu stiu la ce serveste niciun lucru. Multumesc, Nico!

 • Daniela says:

  Sunt hotarata sa vad marturiile adevarului in mine:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*