AstroCafe Blog

Buna dimineata! Iata ideile pe care le recapitulam astazi:

1. Nu am ganduri neutre.

Gandurile neutre sunt imposibil, pentru ca toate gandurile au putere. Ele ma pot duce spre o lume falsa sau ma pot duce spre cea reala. Dar gandurile nu pot ramane fara efecte. Ceea ce vad imi arata ce ganduri am. Insa acum sunt pregatit sa corectez greselile mele de gandire si sa las lumea reala sa mi se dezvaluie.

2. Nu vad lucruri neutre.

Ce vad sta marturie pentru ce gandesc. Viata e gandire, deci daca nu as gandi, nu as exista.  Stiu insa ca lumea pe care o vad se poate schimba, schimband gandurile pe care le am.

3. Nu resimt de unul singur felul meu de a vedea.

Asa cum gandurile mele de separare trezesc in ceilalti ganduri de separare, tot asa si gandurile mele adevarate starnesc in altii ganduri adevarate.

4. Nu resimt de unul singur efectele gandurilor mele.

Nu sunt singur indiferent ce fac. Tot ce gandesc, spun sau fac serveste drept invatatura intregului univers. De aceea, sta in puterea mea sa schimb fiecare minte odata cu a mea, pentru ca puterea mea este puterea lui Dumnezeu.

5. Sunt hotarat sa vad.

Recunoscand natura impartasita a gandurilor mele, sunt hotarat sa vad. Vreau sa vad marturiile care imi arata ca gandirea lumii s-a schimbat. Vreau sa vad dovada ca ce s-a facut prin mine a permis iubirii sa inlocuiasca frica, rasului sa inlocuiasca lacrimile si abundentei sa inlocuiasca pierderea.

(din Curs de Miracole)

Sa avem o zi plina de iubire!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*