AstroCafe Blog

Incepand de astazi, vom face putina recapitulare. Timp de cateva zile, in fiecare zi, vom relua cate cinci idei si le vom practica.

Cum?

Citeste fiecare idee si comentariul aferent. Reflecteaza atent. Un interval practic sa aiba minimum 2 minute. Incearca sa practici cat mai des pe parcursul zilei. Daca o ideea te atrage mai mult, concentreaza-te asupra ei. Iata ce avem azi:

1. Tot ce vad nu inseamna nimic.

E necesar sa recunosc aceasta pentru a putea invata sa vad cu adevarat. Pentru ca ce consider ca vad acum ocupa locul viziunii.

2. Eu am dat lucrurilor pe care le vad tot intelesul pe care il au pentru mine.

Sunt dispus sa recunosc lipsa de validitate a judecatilor mele, pentru ca vreau sa vad. Judecatile mele mi-au facut numai rau si nu vreau sa vad lumea dupa cum imi dicteaza ele.

3. Nu inteleg nimic din ce vad

Cum as putea intelege ce vad, din moment ce am judecat gresit totul? Ce vad acum este proiectia propriilor mele greseli de gandire. Nu are sens sa inteleg ce vad, pentru ca nu am cum. Dar pot sa-i dau drumul acestei gandiri si sa las loc la ceea ce se poate vedea, intelege si iubi.

4. Aceste ganduri nu inseamna nimic.

Gandurile de care sunt constient nu inseamna nimic pentru ca incerc sa gandesc fara Dumnezeu. Adevaratele mele ganduri sunt doar cele pe care le gandesc cu Dumnezeu. Acum sunt dispus sa recunosc ca gandurile mele nu inseamna nimic si sa le dau drumul.

5. Nu ma supar niciodata din ce cauza cred eu.

Nu ma supar din ce cauza cred eu pentru ca incerc neincetat sa-mi motivez atacurile. Acum sunt dispus sa renunt la sistemul acesta de gandire care mi-a facut mai mult rau.

(Curs de Miracole)

Fiti miraculosi!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*