AstroCafe Blog

Dupa o mica pauza, revin spectaculos cu un exercitiu miraculos. Sunteti pe receptie, da? Mai tare, ca nu va aud :))

Ma sustine Iubirea lui Dumnezeu.

Iata raspunsul la orice problema cu care te vei mai confrunta vreodata de aici incolo. In lumea aceasta, tu crezi ca te sustine orice altceva in afara de Dumnezeu. Iti pui credinta in cele mai banale si mai smintite simboluri: medicamente, bani, imbracaminte "de protectie", influenta, prestigiu, atentie, a cunoaste "pe cine trebuie", si o lista nesfarsita cu forme pe care le ia nimicul si pe care le inzestrezi cu puteri magice.

Pentru tine, toate aceste lucruri iau locul lui Dumnezeu. Si le pretuiesti pentru a-ti asigura o identificare cu trupul. Ele sunt cantece de lauda la adresa ego-ului. Insa acestea nu te pot sustine cu adevarat.

Numai Iubirea lui Dumnezeu te poate proteja in toate imprejurarile. Te va ridica din fiecare incercare si te va ridica intr-un climat de pace si libertate deplina, deasupra tuturor primejdiilor percepute ale acestei lumi.

Daca iti pui credinta in iluzii, ele te vor dezamagi. Pune-ti toata credinta in Iubirea lui Dumnezeu din tine, o iubire care nu moare, nu se schimba si nu dezamageste niciodata. Acesta este raspunsul la orice lucru cu care te confrunti astazi. Prin Iubirea lui Dumnezeu din tine, poti rezolva toate dificultatile aparente, fara efort si plin de incredere. Spune-ti acest lucru cat mai des astazi. Astfel admiti adevarul despre tine insuti.

Timp de zece minute, de doua ori, dimineata si seara, lasa ideea sa patrunda adanc in constiinta ta. Repet-o, gandeste-te la ea, lasa pacea sa te cuprinda. Da la o parte gandurile care incearca sa-ti tulbure linistea si revino la ideea zilei.

(din Curs de Miracole)

Sa aveti o zi plina de iubire si lumina!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*