AstroCafe Blog

Vocea lui Dumnezeu imi vorbeste pe tot parcursul zilei.

Partea din tine care asculta Vocea lui Dumnezeu e calma, mereu linistita si intru totul sigura. De fapt, e singura parte care exista. Cealalta parte din tine este o iluzie fantezista, frenetica si innebunita, dar fara niciun fel de realitate. Incearca azi sa nu asculti de ea. Incearca sa te identifici cu pacea mintii tale in care domnesc mereu linistea si pacea. Incearca sa auzi cu cata dragoste te cheama Vocea lui Dumnezeu.

Astazi avem nevoie de cel putin patru intervale practice de cinci minute fiecare, in care vom incerca sa ascultam Vocea lui Dumnezeu.

Asculta in linistea profunda. Stai linistit si deschide-ti mintea. Treci de toate tipetele ragusite si de inchipuirile nesanatoase care acopera adevaratele tale ganduri si ascund vesnica legatura pe care o ai cu Dumnezeu. Cufunda-te in pacea care te asteapta dincolo de gandurile, imaginile si sunetele frenetice si zgomotoase ale acestei lumi. Nu esti acasa aici. Incercam acum sa ajungem la adevarata ta casa. Incercam sa ajungem in locul in care esti intr-adevar binevenit. Incercam sa ajungem la Dumnezeu.

Nu uita sa repeti ideea zilei foarte des. Fa-o cu ochii deschisi cand e necesar, dar inchisi cand e posibil. Si aseaza-te in liniste sa  repeti ideea de azi ori de cate ori ai posibilitatea, inchizandu-ti ochii la cele lumesti si dandu-ti seama ca inviti Vocea lui Dumnezeu sa-ti vorbeasca.

(din Curs de Miracole)

Sa aveti o zi plina de pace!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*